Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סימון מעטפה על הכביש= תמרור 820. אסורה עצירה. קנס 250 ש"ח. דו"ח חוקי לחלוטין. וממש לא מסריח, כפי שהוגדר כאן מקודם. DON"T DO THE CRIME IF YOU CAN"T DO THE TIME

אז לפי מה שאתה אומר הדו"ח חוקי. מה עם שיקול הדעת של הפקח? מה הבעיה להגיד לי לזוז? זה אפילו יותר מהר מכתיבת דו"ח.בצע כסף של עירייה דו"ח בכל מצב

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שכתבתי, שיקול הדעת של הפקח היה "חחחח איך אני הולך לדפוק את הטמבל הזה שיושב באוטו". זאת הרמה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה כל כך מוזר - מאיפה נוצרה ההבנה המוטעית הזאת שהפקח/שוטר צריכים לפנות את הרכב? בשביל זה ישנם סימנים/תמרורים.

הטענה הזאת של הפינוי הרכב זה כמו שנהג יסע באור אדום ויאמר לשוטר שנותן לו את הדוח - למה לא אמרת לי שאסור לסוע באור אדום?

הפקח/השוטר צריכים לומר לכם? אתם אמורים לדעת את חוקי התנועה, ואי ידיעה מהחוק לא פוטר.

עמדתם במקום שאסור - הדוח תקני וחוקי לחלוטין וכמובן שכל מקבל דוח יכול להגיש ערעור/להשפט.

פורסם

תקנה 22א - אסורה חניה בתוך המעטפה (תמרור 820). אין סייג להמצאותו או אי המצאותו של הנהג ברכב תוך ביצוע העבירה. אתה תמיד יכול להגיש בקשה להשפט. זכותך המלאה.

בנוגע לשיקול דעתו של שוטר/פקח - תפקידם לאכוף את החוק, וזה בדיוק מה שקרה במקרה הנ"ל. שיקול הדעת חייב להיות של הנהג שמבצע עבירה ביודעין.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

משפטית חולש על המקרה התקנה הזו 72 (א) (4)

72 (א) לא יעצור אדם רכב, לא יעמידנו, לא יחנהו ולא ישאירנו עומד, כולו או חלק ממנו, באחד המקומות המנויים להלן,

(4) במקום כניסה לשטח המיועד לכלי רכב, פרט להעלאת נוסעים והורדתם;

המעטפה באה רק לתזכר אותך בהוראות התקנה ואינה חובה.

התעלמת , ונשאר לך לשלם או לבקש ביטול או לבקש להישפט.

ממליץ על האפשרות השניה ,אולי יילך , סיכוי אפסי, לא ילך ממליץ על תשלום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

וואו, למדתי היום משהו חדש!

במשפט השני שהבאת מדובר באשה שחנתה על המעטפה "שלה" בכניסה לבית שלה ובכל זאת נקנסה וביה"מ אישר את הדו"ח.

תמיד כשאני מבקר את סבא שלי אני חונה על המעטפה "שלו" וחוסם אותו. מהיום אני יודע שזו עבירה שעלולה לעלות לי ב-250 ש"ח.

פורסם
וואו, למדתי היום משהו חדש!

במשפט השני שהבאת מדובר באשה שחנתה על המעטפה "שלה" בכניסה לבית שלה ובכל זאת נקנסה וביה"מ אישר את הדו"ח.

תמיד כשאני מבקר את סבא שלי אני חונה על המעטפה "שלו" וחוסם אותו. מהיום אני יודע שזו עבירה שעלולה לעלות לי ב-250 ש"ח.

הוגן לחלוטין, אחרת כל בית פרטי היה משריין לעצמו חנייה על הכביש.

ולפות"ש, האם מצופה מהפקח/שוטר שיתחיל לכרוז ולבקש מכל רכב שיזוז?

ברגע שנעמדת בתחום יציאה מחנייה אתה מפריע לתנועה, למה לדעתך כל אחד שירצה לצאת או להכנס יצטרך לצפור לך ולהפריע את מנוחת השכנים ולהתעכב גם אם זה חצי דקה עד שתזוז.

פורסם (נערך)

הוגן לחלוטין, אחרת כל בית פרטי היה משריין לעצמו חנייה על הכביש.

מיותר לגמרי.

המעטפה שם ממילא כדי שלא יחנו בכניסה לחצר. זו צרות עין לבכות על כך שבעקבות זאת יש לבית למעשה שתי חניות, אחת בפנים ואחת על המעטפה.

למה צריך להיות לי אכפת שמישהו חוסo לעצמו את החניה? זה בחזקת "זה נהנה וזה לא חסר". משאירים פתק לפקח בצורה בולטת, ואין שום סיבה להפיק דו"ח במקרה הזה.

לגבי הכריזה, אכן לא מתפקידו של הפקח להתחיל לפנות רכבים שעצרו במקום אסור. אבל אם מדובר בעצירה זמנית במקום שאינו מפריע, והנהג שם כדי לזוז במידה ויגיע רכב שרוצה להכנס/לצאת, זו קטנוניות לרשום דו"ח. אם החניה במקום מסוכן/מפריע בפועל לתנועה, שירשום דו"ח במקום.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

BE ROO

תשקיע 5 דקות תקרא את נימוקי השופטת . 1. התמרור הוא עבור כולם, ללא סייג. 2. מדובר על ניכוס שטח ציבורי לטובת פרט כלשהוא.

ולעניין "מפריע/ לא מפריע" - לעבור באור אדום ב1 בלילה, בכביש ריק, גם לא מפריע לאף אחד. אז?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

הנימוקים נקראו, והם נכונים חוקית, אבל מיותרים מבחינת הצדק.

השטח כבר הופקע מהציבור שאינו יכול לחנות בו, כך שחנית הבעלים על המעטפה שחוסמת את החניה שלו אינה מעלה או מורידה מזכות הציבור. החניה אינה מהווה הפרעה לאף אחד, לא באחת בלילה ולא באחת בצהריים, אלא רק למי שכואב לו בשריר הקטנוניות.

פורסם

כמו שאמרו לך - ברור שזה חוקי לתת דו"ח כאשר הנהג ברכב - הרכב מפריע באותה מידה אם יש או אין נהג. אם הוא עוצר ל-2 שניות או לחצי שעה.

העניין הוא - שבמקרה שלך - לפי התיאור שלך - לא באמת הפרעת לתנועה. אז מסכים שהדו"ח היה מיותר. אבל אם היית חונה במקום לדיירי הרחוב או לחילופין מפריע לתנועה - אז זה לא משנה אם אתה באוטו או לא.

• תוכן חדש...