Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מלפני חודש וחצי בערך התחילו לי גמגומים/רעידות בתחילת נסיעה.

ב80% מההתחלות נסיעה אני פשוט לוחץ על הגז ואני לא מצליח לעבור את ה30 קמש וכל הרכב רועד. מה שאני עושה זה לשחרר גז וללחוץ שוב, לפעמים לוקח כמה שחרורים ולחיצות מחדש עד שהגמגומים מפסיקים ואז לא ממש מרגישים רעידות עד העצירה הבאה.

הבנתי שזה יכול להיות קשור לחיישן אוויר,

מה דעתכם? ומה אפשר לעשות בנידון

פורסם

לי זה יותר נראה שצילינדר אחד לפעמים לא פועל וזה עלול להיות בגלל סליל הצתה (קויל), מצת (פלאג)

חוט ולעיתים רחוקות יותר מזרק דלק.

חבל להחליף סתם חלקים מבלי לפתור הבעיה וזרוק כסף לשווא.

כשהבעיה קיימת, האם נדלקת נורת התראה כלשהיא בלוח השעונים?.

בברכה - רפי לין

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
לי זה יותר נראה שצילינדר אחד לפעמים לא פועל וזה עלול להיות בגלל סליל הצתה (קויל), מצת (פלאג)

חוט ולעיתים רחוקות יותר מזרק דלק.

חבל להחליף סתם חלקים מבלי לפתור הבעיה וזרוק כסף לשווא.

כשהבעיה קיימת, האם נדלקת נורת התראה כלשהיא בלוח השעונים?.

בברכה - רפי לין

היי, סליחה על התגובה האיטית

הבעיה עדיין קיימת.

לא נדלקת לי נורה כלשהיא, הבעיה קיימת כבר כמה חודשים והיה רק מקרה אחד של איזה 60 שניות שנדלקה לי נורה של check enging, חוץ מזה כלום

פורסם

נשמע לי כמו כוהל פגום ... הייתי מנסה להחליף חוטי הצתה וכוהל, ולבדוק מצב פלאגים על הדרך.

אופציה שנייה היא משאבת דלק .

פורסם

מכיוון שנורת תקלה כן נידלקה כדאי תחילה להתחבר לסורק תקלות ולראות מה התקלה שנישמרה במחשב הרכב. אני מאמין שזה ייגמר בסליל הצתה ואם אני זוכר נכון באקסנט ישנם 2 סלילים שכל סליל משותף ל 2 צילינדרים. רק תן לבעל מקצוע שייבדוק בדיוק איזה סליל מהם הוא הבעייתי שהתופעה קורית כמובן.

• תוכן חדש...