Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה נכון שכל קלאץ' בסוף מתבלה רק שהרובוטי הזה של VW זה קורה מאד מוקדם יחסית לאחרים אפילו עם נהג רגוע. אם זה בסדר מבחינת פות"ש אז אין בעיה. שיתמחר פשוט את האוטו בהתאם לסיכון.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת היא שאין שום דילמה. בכל גיר רובוטי ( כפול מצמדים או מצמד בודד ) צריך בשלב כזה או אחר להחליף קלאץ.

גם בגיר רגיל צריך להחליף קלאץ, בגיר רציף להחליף דיסקיות שעושות תפקיד של קלאץ וגם גיר אוטומטי בשלב כזה או אחר של חייב דורש שיפוץ .

להחליף מצמד בגיר ידני לאחר 150K ק"מ בעלות של 2,000 ש"ח - נשמע סביר.

להחליף מצמדים בגיר DSG לאחר 60K ק"מ בעלות של 4,000 - לא נשמע סביר.

פורסם

עדכון: ע"פ מה שהבנתי לאוקטביה (או כל רכב של VW) יש אחריות 5 שנים על הגיר! אז אם אני קונה שנת 2015/2016 אני עדיין באחריות ולא ממש משנה לי אם ילך גיר... לא?

פורסם

אם זה קו המחשבה שלך ואתה מוכן לשים 100 אלף ולקחת בחשבון שילכו המצמדים או המחשב גיר וזה בסדר מבחינתך, לך על זה.

אתה מחפש חיזוק? כאן תקבל את ההפך, כי זה ידוע שאוקטביות לוקחים רק בליסינג

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אני נוהג על אוקטביה 1.4 2015. כשהחלטתי לקנות אותה (חדשה) לקחתי בחשבון את הבעיות הפוטנציאליות ואת העלות שאני עלול לספוג. מאוד אהבתי את הרכב ולקחתי סיכון מחושב מתוך הבנה שאני מוכן לספוג את העלות אולם בשאר הזמן להנות מאוד מהרכב.

כן, החלפתי קלאצ'ים רגע לפני שהאחריות (של השנתיים) הסתיימה אז בינתיים "קניתי" עוד זמן.

האם בדיעבד הייתי בוחר אחרת? לא! כל אחד והשיקול שלו. פשוט קח בחשבון כשאתה משווה בין אלטרנטיבות שמחיר הרכב בעת הקניה הוא לא בהכרח המחיר האמיתי שתשלם עליו (תוסיף כמה אלפי שקלים).

פורסם
להחליף מצמד בגיר ידני לאחר 150K ק"מ בעלות של 2,000 ש"ח - נשמע סביר.

להחליף מצמדים בגיר DSG לאחר 60K ק"מ בעלות של 4,000 - לא נשמע סביר.

גם בגיר רגיל עלות הקלאץ יכולה להיות הרבה יותר גבוה מ 2000 ש"ח. דוגמה אישית, בלאון קופרה ( גיר ידני) החלפת קלאץ עלתה לי 5200 ש"ח.

פורסם

הלאון נחשבת כרכב ספורט עם קלאץ מחוזק?

בזמנו כשהחלפתי קלאץ' במוסך רון, העלות הייתה סביב 2,000 ש"ח, ואני חושב שזה מדגם מייצג לרכבים משפחתיים עממיים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא רואה שום סיבה לקנות במחיר כזה רכב שמככב בפורום הטכני.

יש לי חבר שקנה פאביה אוטומטית חדשה, אני מודה שזה רכב מדליק לנהוג בו, איכות הגימור (לפחות כחדש) ממש טובה והאוטו נוסע מצוין - אבל המחשבה שעם תום האחריות הרכב שלי יהפוך להיות מגרש משחקים של המוסך ושאצטרך להתכתב עם היבואן ולכתוב כאן שרשורים מתבכיינים כדי להוציא תיקונים בעלות מוזלת...לא יודע. לא מתחשק.

אלה נראים לי כמו רכבים שאפשר לקחת במסגרת של ליסינג, מימוני או תפעולי. ככה לא באמת אכפת לך.

פורסם

אם זה לא סביר להחליף קלאץ' כל 60-80 אלף ק"מ, אז תציעו אלטרטיבה ראויה לרכב עם DSG בשילוב עם מנוע טורבו.

לא טכנולוגיה ממאה הקודם. הבעיה שכנראה לא תמצאו במחיר הזה.

• תוכן חדש...