Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני ממליץ להמתין לקארוק החדש, בסקודה חיפה אמרו לי שבחודש פברואר או מרץ הוא יגיע לישראל, אני צופה שהוא יהיה יקר יותר מהאוקטביה, עם מנוע ה- 1.5 ליטר החדש ובגירסה המאובזרת הוא יימכר להערכתי לפחות בסך של 165 אלף ₪ כמו הסיאט אטקה אקסלנס אבל הוא יהיה מאובזר יותר הן מהאטקה והן מהאוקטביה. כרגיל אצל צ׳מפיון המחיר על הכביש יהיה גבוה יותר בעוד כמה אלפי ₪ לא מעטים).

אני צופה שאת הגירסה המאובזרת של הקארוק עם מנוע 1 ליטר יימכרו סביב 150 אלף ₪.

אבל הקארוק יהיה מרווח יותר מהאוקטביה למרות שלאוקטביה לא חסר משהו בתחום הזה, בעל תצורת האצ׳בק שמונעת חדירת שמש למושב האחורי דרך החלון המשופע שיש באוקטביה (האוקטביה ספייס-סטיישן מציע תצורה דומה ואם כבר הייתי רוכש אותו) ואני מניח ששמירת הערך שלו תהיה גבוהה יותר עקב הביקוש הגדול לג׳יפונים (למרות שהסקודה ייטי לא התבלט לטובה בנושא זה, לפי בדיקה שאני ערכתי ירידת הערך של הייטי הייתה כמו האוקטביה, לפי מחירון יצחק לוי, לאחר 3 שנים ירידת הערך היא כ- 39 אחוז, לעומת ג׳יפונים שומרי ערך כדוגמת אאוטלנדר ו- cx5 שהציגו ירידת ערך של כ- 29 אחוז באותה התקופה).

אני בעצמי חושב לרכוש את הרכב הזה, ראיתי סרטונים עליו והתרשמתי שמדובר בג׳פון מעולה ויש בו הרבה דברים שאני רוצה (תלוי גם אילו רמות גימור יגיעו לישראל).

מה שמדאיג אותי זאת האמינות כמו שציינו כאן, קראתי על יותר מדי בעיות אמינות עם רכבי קונצרן פולקסווגן לאורך השנים.

כאמור יש גם חשש מירידת הערך, אני מתכוון להחזיק את הרכב חמש שנים לפחות, כך שפער ירידת הערך, אם יהיה קיים בקארוק כמו בייטי לעומת ג׳יפונים אחרים, ימשיך לאורך השנים וזה כבר יכול להגיע לסכומים ניכרים. למרות שייתכן שיהיה שינוי לטובה גם בנושא זה לאור שינוי המגמה לכיוון הג׳יפונים.

חשש נוסף הוא אופי פעולת הגיר דו המצמדי במצבים נוספים.

יותר מדי חששות :-)

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...