Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

אני ממש שוקל לקנות אוקטביה עם תקציב של 100,000ש"ח+-

שמעתי שהיו הרבה בעיות בגיר DSG... על אילו שנים מדובר?

ובכלל ממליצים?

תודה!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקנה אבל קודם כל תקרא פה את השרשורים הקשורים לנושא המנוע והגיר. ככה תוכל לעשות קנייה מושכלת.

אני הייתי מכוון לאוקטביה דיזל משומשת אבל זה דורש חיפוש והשקעה (לא שחוטה ולא מונית לשעבר).

תלוי מה אתה מחפש ברכב. כל אחד והדרישות שלו ואתה לא פירטת...

פורסם
תקרא פה את השרשורים הקשורים לנושא המנוע והגיר.

זו בעצם השאלה, אתה יכול לתת דוגמא? יכולים להיות פה 1,000 שירשורים, כל אחד והסיפור שלו...

לגבי דיזל, פחות מתחבר (רעש המנוע). יותר בכיוון המנוע 1400... שנת 2015

פורסם (נערך)

אחי , אני לא יכול לעזור לך אם לא תעזור לעצמך. אתה הולך לשרוף 100 אלף ש"ח. לא תקרא אלף דפים ?!

לדעתי מנוע 1.4 :פצצה . הגיר: פצצת זמן. אבל תקרא ותחליט

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

החברה טוענת שמ2015 יש שיפור בגיר, לי אישית יש רכב מהשנה הזו עם הגיר הזה ובינתיים טפו טפו הכל בסדר ובין חברי ומשפחתי יש עוד 7 כאלה שלאף אחד בינתיים לא הייתה בעיה כידוע לי.

לפי הסיפורים בפורום עדיין שומעים פה ושם על בעיות איתו. אני מניח שהוא עדיין פחות אמין מאוטומטי רגיל, לשיקולך.

פורסם

אם אתה כלכך בטוח תקנה , תהיה בטוח שאנחנו מאחלים לך כלטוב, אני לדוגמא לא הייתי שורף 100 אלף שקל על אןקטביה עם dsg.

דיזל 2.0 אחלה רכב , לדעתי תכוון לשם

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

מנוע 1.4 מאוד מוצלך ואמין. לגבי גיר מציע לך ללכת למוסך מורשה, לבקש לחבר מחשב ולבצעכללית ובדיקה לגיר.

control module temp , tansmission fluid temp לבדוק האם באילו טמפרטורות הגיר עבד וכמה זמן ( שלא יתחם יותר מדי)

clutch deformation

clutch curve כמה נשאר מהקלאצים

friction coefficient clutch

פורסם

אז מה למדתי עד עכשיו, שזה באמת רולטה (לא ברור מה הסיכוי ליפול), התקשרתי למוסך של סקודה ודברתי עם מכונאי (מוסך שבו, רחובות) והוא אמר שבאמת יש לגיר הזה בעיה שחוזרת על עצמה (הולך המחשב גיר) שעולה בסביבות 5,000ש"ח...

ובאמת כמו ש-punz אמר אפשר (וכדאי) לבדוק את הגיר של הרכב לפני קניה בחיבור למחשב. (150ש"ח) וזה מה שהמליץ המכונאי גם.

יש פה באמת דילמה, כי זה רכב מעולה, עם בעיה (רולטה של 5,000ש"ח) וזה עלול באמת לפגוע בשקט הנפשי.

אני יודע שהייתה תביעה, ו-30 אלף מכוניות עברו תיקון, קיבלו פיצוי, ונתנו להם 30 חודשים אחריות על הגיר... זה היה רק בדגמים של DSG עם 7 הילוכים (לא 6) ובשנים מסויימות. אני לא יודע אם זה רלוונטי

יש לכם המלצות או הארות נוספות?

תודה!

פורסם

אם אתה נעול על המותג קח ידני , אם אתה לא רוצה ידני קח גיר אוטומטי ממותג אחר ואם לא אכפת לך להתעסק בעתיד עם בעיות שמתלוות לגיר רובוטי קח את הסקודה עם הגיר הרובוטי זה עד כדי כך פשוט.

פורסם

האמת היא שאין שום דילמה. בכל גיר רובוטי ( כפול מצמדים או מצמד בודד ) צריך בשלב כזה או אחר להחליף קלאץ.

גם בגיר רגיל צריך להחליף קלאץ, בגיר רציף להחליף דיסקיות שעושות תפקיד של קלאץ וגם גיר אוטומטי בשלב כזה או אחר של חייב דורש שיפוץ .

פורסם

לא הבנתי מה זאת אומרת " הולך המחשב גיר" , הרי זה אינו פריט מתכלה או בעל בלאי מכני , ואם הוא מתקלקל למה זה צריך לעלות 5000 ש"ח?

אז מה למדתי עד עכשיו, שזה באמת רולטה (לא ברור מה הסיכוי ליפול), התקשרתי למוסך של סקודה ודברתי עם מכונאי (מוסך שבו, רחובות) והוא אמר שבאמת יש לגיר הזה בעיה שחוזרת על עצמה (הולך המחשב גיר) שעולה בסביבות 5,000ש"ח...

ובאמת כמו ש-punz אמר אפשר (וכדאי) לבדוק את הגיר של הרכב לפני קניה בחיבור למחשב. (150ש"ח) וזה מה שהמליץ המכונאי גם.

יש פה באמת דילמה, כי זה רכב מעולה, עם בעיה (רולטה של 5,000ש"ח) וזה עלול באמת לפגוע בשקט הנפשי.

אני יודע שהייתה תביעה, ו-30 אלף מכוניות עברו תיקון, קיבלו פיצוי, ונתנו להם 30 חודשים אחריות על הגיר... זה היה רק בדגמים של DSG עם 7 הילוכים (לא 6) ובשנים מסויימות. אני לא יודע אם זה רלוונטי

יש לכם המלצות או הארות נוספות?

תודה!

• תוכן חדש...