Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משולש ימני מאזדה 3 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

נכשלתי היום בטסט על משולש ימני בספיריט 2006.

הלכתי לכמה מוסכים בסביבה, רצו על חליפי 240 לטורקי + 220 עבודה + 150 כיוון פרונט.

כמעט שהשתכנעי בגלל לו"ז צפוף, בסוף אמרתי שעדיף לבדוק ברשת.

קבלתי הצעת מחיר ממוסך מורשה, כ 580 למשולש מקורי + 220 עבודה + 120 כיוון פרונט.

מדובר על הפרש של 340 ש"ח למשולש מקורי.

האם ההפרש מוצדק? קראתי כאן כמה נושאים שנפחתחו שהדעות היו חלוקות, וציינו שחליפי טורקי בסה"כ בסדר, אבל ברור שאין כמו מקורי.

הרכב במצב מצויין עם 140K ומטופל באהבה, וככל הנראה יהיה אצלו לפחות עוד שנתיים.

אשמח לקבל המלצה על מוסך מומלץ(לא חייב מורשה) בסביבה של ראשון לציון לקבל עוד הצעת מחיר.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי D1winner

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אם אתה לא מוגבל מבחינה תקציבית אז לך על מקורי בלבד. ההבדל בין משולש מקורי ללא מקורי הוא מיבחן הזמן כמה יחזיקו תותבי המשולש. לי יצא לשים טורקיים במאזדות שכאלה ולא ניתקלתי בבעיות בלאי מוקדם במשולשים.

פורסם
אם אתה לא מוגבל מבחינה תקציבית אז לך על מקורי בלבד. ההבדל בין משולש מקורי ללא מקורי הוא מיבחן הזמן כמה יחזיקו תותבי המשולש. לי יצא לשים טורקיים במאזדות שכאלה ולא ניתקלתי בבעיות בלאי מוקדם במשולשים.
השאלה כמה זמן או ק"מ עבר מאז שהתקנת?

וככל הנראה אשים מקורי, כל אחד מוגבל מבחינה תקציבית.. השאלה איך מחלקים את העוגה :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

החליפיים הזבל מחזיקים בין שנה לשנתיים. השאלה גם איך יתפקדו במהלך הזמן הזה.

מילא היו חליפיים איכותיים , גם אני שמתי מקוריים בלאנטיס בסכום של 1000 שקל, לא מוכן להתפשר על בטיחות ולשלם עוד כסף להחלפות עתידיות במיוחד שאין צפי למכור את הרכב לפחות בשנה הקרובה.

פורסם

במיקרה לחמותי שמתי לפני שנתיים בערך בולמים סיניים שעושים עד היום יפה את העבודה. שוב, אין כמו חלפים איכותיים אבל בעיקר הכיס מדבר לא משנה בכמה ססמאות כמו הזול הוא היקר נציף.

פורסם

בטסט הכשילו אותי רק על צד אחד.

עצם החלפת צד אחד יכולה להאיץ את השני? יש למכלול הזה משמעות בטיחותית?

ההגיון אומר שהבלאי עליהם זהה, לכן מוזר לי שזה רק צד אחד.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מחירי המשולש המקורי -כמעט 600 למשולש אחד?-זה לא מעט.

חלק חילוף תורכי בתחום הזה לא פחות בהרבה מהמקורי -ונחשב טוב.

הסיני?-תלוי איזה .

מחיר העבודה: זה המחיר לעבודה זו 200 שח ,סביר.

פורסם

משולשים במאזדה - מאד מומלץ על מקוריים, לצערך לא ניתן להחליף רק את הבוקסה שככל הנראה פסלו וחייב להחליף את כל המשולש כולו.

מה שכן - מחיר של כמעט 600 שקלים למשולש מקורי נראה לי יקר, יש כאן חבר בפורום בשם עדי שמייצג את מוסך שי-לי באור יהודה (מורשה מאזדה), ממליץ לך לבדוק גם מולו.

פורסם

Adamm, אין קשר בין בטיחות למשולש סיני כל עוד החלק תקין לא היה שום בעיה.

הבעיה היא יותר הזמן שהוא יחזיק לעומת המקורי.

במידה פות"ש לא מתכוון למכור את הרכב בחמש שנים הקרובות המשולש המקורי יחזיר את העלות שלו לעומת הסיני או הטורקי שכנראה יאלץ אותו להחליף עוד הפעם תוך חמש שנים.

פורסם (נערך)

אפשר להגיד מה שרוצים אבל התוצאות בשטח מראות אחרת.

לא סומך על חלפים זולים, לא רוצה שתעוף לי הבוקסה מהשולש או שהבול ג׳ויינט יתנתק.

וכן, משולש עם בוקסות גמורות זה בטיחות כי יש לו השלכות לגלגלים.

דוגמא קטנה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=589217

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

עוד הפעם דגש על מצב תקין של חלק.

לכן כשעושים טיפול שנתי(לבד או במוסך) תמיד לבקש(או לבדוק בעצמך) אם יש חלק עם בלאי עליו.

ברור שחלק מקורי מחיל את הכמות האידאלית של מתחת וגומי ויכנס בלי בעיות לעומת משולש חליפי השאלה בסופו של יום מי המשתמש ולכמה זמן הוא צריך את הרכב.

לעומת זאת ברפידות וצלחות תמיד עדיף מותג לעומת חברה עלומת שם.

פורסם

לי היה נסיון לא טוב עם תחליפים מטורקיה. או תחליפי אירופאי (דלפי, למפורדר, Febi וכו') או מקורי (שכנראה מיוצר ע"י אחד מהנ"ל).

הבעיה היא הגומי, את הברזל קל להעתיק, את הרכב הגומי לא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...