Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרך שעוברת דרך מצפה רמון (כביש 40) שעליה ממליץ וויז היא הקצרה ביותר אבל היא מאוד מפותלת וצרה ואם נתקעים שם אחרי משאית, זה יכול להיות סיוט.

האם בנסיעה דרך ערד (כביש 31) או דימונה (כביש 25) יש כביש יותר טוב עם פחות פיתולים ?

דרך איפה אתם נוסעים בדרך כלל?

פורסם

אני מאוד אהבתי את 40. אבל כן, אם אתה מחפש כמה שפחות פיתולים, זה לא מתאים לך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בעיניי דרך דימונה הכביש הכי נורמלי. נסעתי לפני כחודש דרך מצפה רמון, פחות אהבתי את הקטע הזה שאין איפה לעצור לאכול או להשתין באופן מסודר עד יטבתה בערך. הכביש גם מפותל וצר יותר בחלק מהמקומות, מצד שני לא נתקלתי שם במשאיות. (מה שכן קורה בכביש שממשיך מדימונה)

אם לא רצית לגוון כמוני ולנסוע דרך מצפה כדי לעשות עצירה דווקא שם, אז אני בעד דימונה כמו שנאמר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מצפה רמון. אם נתקעת אחרי משאית - תעקוף אותה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נסעתי היום, בסוף נסעתי דרך דימונה. היה לדעתי יותר מוצלח מהנסיעה דרך מצפה רמון, כי עד לדימונה זה כביש דו מסלולי ואחרי זה זה לדעתי כביש יותר טוב ממצפה רמון.

רק כל הדרך שאלתי את עצמי איך יכול להיות שעדיין לא הרחיבו את כביש הערבה לדו מסלולי לכל האורך?

פורסם
בעיניי דרך דימונה הכביש הכי נורמלי. נסעתי לפני כחודש דרך מצפה רמון, פחות אהבתי את הקטע הזה שאין איפה לעצור לאכול או להשתין באופן מסודר עד יטבתה בערך.

יש במצפה רמון ובצומת שיזפון.

אם מדובר על נסיעה בחשיכה קח בחשבון שכביש 40 מפותל וחשוך.

נהגתי שם בכל שעה קטנה של הלילה שאתה יכול לחשוב עליה, מלא פעמים. קח בחשבון שאם אתה יודע לנהוג, אין בעיה. הכביש מסומן היטב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

לאנשים מסוימים (כולל לי) יש קושי לנהוג בחשכה (בגלל המאמץ הנדרש מהעיניים), בלי קשר ליכולת הנהיגה שלהם (נהגתי מאילת להרצליה 4 שעות כמעט ברציפות ללא מאמץ, למרות שהקטע החשוך בין צומת הערבה לדימונה היה בעייתי לעיניים).

יחד עם זאת, אני כמעט תמיד נוסע לאילת דרך מצפה רמון (למעט בשעות החשיכה...).

עריכה אחרונה על ידי pinister

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
[h=2]דרך איפה אתם ממליצים לנסוע לאילת. דרך מצפה רמון, ערד או דימונה?[/h]
מאיפה אתה יוצא לאילת? ערד / מצפה רמון / דימונה או יעד אחר?

אם מאחד מהנ"ל - סע ממנו ישירות. אם מאחר - פרט איזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
יש במצפה רמון ובצומת שיזפון.

בצומת שיזפון לא מצאתי כלום, גם הוויז לא הראה שום דבר.

בכל מקרה, מעל 100 ק"מ ללא תחנת עצירה מסודת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בצומת שיזפון לא מצאתי כלום, גם הוויז לא הראה שום דבר.

בכל מקרה, מעל 100 ק"מ ללא תחנת עצירה מסודת.

יש את פונדק נאות סמדר על הצומת.

מצומת שיזפון לאילת זה 64 ק"מ, אם אתה רוצה לנהוג דרך כביש הערבה (ויש מלא עצירות).

דרך כביש 12 זה עוד 10 ק"מ, בלי עצירות, אבל גם בלי תנועה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אינטואיטיבית נראה לי שרוב המבקשים המלצה מאיפה לנסוע, בסוף בוחרים בדרך של דימונה וכביש הערבה.

לא כל כך ברור לי למה. כנראה עניין של מקובעות ופחד מכבישים קצת פחות "מיין סטרים".

לדעתי כביש מצפה רמון מומלץ בכל זמן, מהסיבה הפשוטה שבחלקים ארוכים בו יש שדה ראייה מצויין לכיוון הנגדי ואפשר לעקוף במידת הצורך (ואפשר להרביץ גם במישר :twisted::twisted:)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...