Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום קניתי את הרכב הראשון שלי , מאזדה 3 2009 אקטיב (הצורה הישנה).

אני יד 4 , הרכב עבר 115000 ק"מ ויש לו טסט עד 06/18.

יש תוספות לאוטו כמו ג'אנטים , מערכת מולטימדיה , חיישני רוורס, וו גרירה , וקודן.

לפי יד 2 המחירון הוא 22 בערך וקניתי אותו ב18500.

הבדיקה יצאה רחוקה ממושלמת , עשיתי אותה בקומפיוטסט בלב המפרץ בחיפה.

חייב להגיד שהבוחן עשה עבודה טובה ובסוף ישב איתי ועם המוכר והסביר לנו כל פרט בבדיקה.

https://imgur.com/a/7ohI8

לגבי הבעיות המכניות הוא הסביר לי שהכל בר תיקון ולא חמור (חוץ מהעובדה שהרכב אוכל שמן).

לגבי פגיעות השלדה הוא אמר שהם מינוריות וגם לו יש פגיעות שלדה ברכב והוא נוסע רגיל ,בנוסף כל הפלסטיקה שהוחלפה היא מקורית.

המוכר לא הכיר את המקום וגם אני פעם ראשונה שם.

צמיגים בכל זאת הייתי קונה חדשים גם אם לא היו פסולים , אני אוהב שלאוטו יש אחיזה טובה.

אני מתכנן לסוע לAUTO DEPOT לקנות צמיגים , איזה צמיגים טובים אפשר לקנות באיזור ה1200-1500 שקל? אשמח להמלצה על מוסך טוב ולא יקר באיזור חיפה כדי לבצע יישור קו לאוטו.

שמתי לב שהנורה של דלת כלשהי פתוחה תמיד דולקת למרות שכל הדלתות סגורות , מה זה יכול להיות?

כמו כן ההילוכים לא יורדים בצורה טובה לדעתי , כשאני מאט זה יורד מהילוך 3 ל1 בלי להגיע ל2.

גם לפעמים אני בולם ואני בהילוך 4 על 40 וזה לא יורד.

איך אפשר להחליף קוד בקודן?

תודה מראש למי שיעזור :)

פורסם
שלום לכולם,

היום קניתי את הרכב הראשון שלי , מאזדה 3 2009 אקטיב (הצורה הישנה).

אני יד 4 , הרכב עבר 115000 ק"מ ויש לו טסט עד 06/18.

יש תוספות לאוטו כמו ג'אנטים , מערכת מולטימדיה , חיישני רוורס, וו גרירה , וקודן.

לפי יד 2 המחירון הוא 22 בערך וקניתי אותו ב18500.

הבדיקה יצאה רחוקה ממושלמת , עשיתי אותה בקומפיוטסט בלב המפרץ בחיפה.

חייב להגיד שהבוחן עשה עבודה טובה ובסוף ישב איתי ועם המוכר והסביר לנו כל פרט בבדיקה.

https://imgur.com/a/7ohI8

לגבי הבעיות המכניות הוא הסביר לי שהכל בר תיקון ולא חמור (חוץ מהעובדה שהרכב אוכל שמן).

לגבי פגיעות השלדה הוא אמר שהם מינוריות וגם לו יש פגיעות שלדה ברכב והוא נוסע רגיל ,בנוסף כל הפלסטיקה שהוחלפה היא מקורית.

המוכר לא הכיר את המקום וגם אני פעם ראשונה שם.

צמיגים בכל זאת הייתי קונה חדשים גם אם לא היו פסולים , אני אוהב שלאוטו יש אחיזה טובה.

אני מתכנן לסוע לAUTO DEPOT לקנות צמיגים , איזה צמיגים טובים אפשר לקנות באיזור ה1200-1500 שקל? אשמח להמלצה על מוסך טוב ולא יקר באיזור חיפה כדי לבצע יישור קו לאוטו.

שמתי לב שהנורה של דלת כלשהי פתוחה תמיד דולקת למרות שכל הדלתות סגורות , מה זה יכול להיות?

כמו כן ההילוכים לא יורדים בצורה טובה לדעתי , כשאני מאט זה יורד מהילוך 3 ל1 בלי להגיע ל2.

גם לפעמים אני בולם ואני בהילוך 4 על 40 וזה לא יורד.

איך אפשר להחליף קוד בקודן?

תודה מראש למי שיעזור :)

קיבלתי המלצה על מוסך GTA בחיפה , ראיתי שיש פה בפורום ביקורות טובות עליו.

יש לכם מושג כמה בערך יעלה לתקן את כל מה שצוין בבדיקה? שאני אדע למה לצפות.

כמו כן גם המליצו לי לקנות 4 צמיגי פירלי , שהם ממש איכותיים.

אם מישהו יוכל לעזור לי בשאלות שלי כי אני רוצה לתקן כמה שיותר מהר שלא להיתקל בבעיות חמורות יותר.

• תוכן חדש...