Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הזמנתי רדיו אנדרואיד מחול.

וקיבלתי היום מייל מהחברת שילוח להוציא אישור ממשרד התקשורת לרדיו .

מישהו פעם נתקל בזה \ עשה את זה ?

זה משהו זריז או לוקח הרבה זמן כי עכשיו החבילה תשב לי בנתבג וזה יעלה הרבה כסף.

המערכת שהזמנתי : https://www.seicane.com/hd-touchscreen-android-radio-dvd-player-gps-navigation-for-2013-2014-2015-suzuki-s-cross-sx4-support-wifi-1080p-bluetooth-dvr-obd2-usb-sd-backup-camera-mirror-link-s32536f

פורסם

ב-11.9 שלחתי להם את הבקשה לאישור הרחפן שלי. עד היום לא זכיתי לתגובה. לשמחתי, הרחפן שוחרר (ובכלל לא היה צריך להיות מעוכב, תומך 2.4 ג'יגה בלבד)

:turn-l:
פורסם
שלום לכולם הזמנתי רדיו אנדרואיד מחול.

וקיבלתי היום מייל מהחברת שילוח להוציא אישור ממשרד התקשורת לרדיו .

מישהו פעם נתקל בזה \ עשה את זה ?

זה משהו זריז או לוקח הרבה זמן כי עכשיו החבילה תשב לי בנתבג וזה יעלה הרבה כסף.

המערכת שהזמנתי : https://www.seicane.com/hd-touchscreen-android-radio-dvd-player-gps-navigation-for-2013-2014-2015-suzuki-s-cross-sx4-support-wifi-1080p-bluetooth-dvr-obd2-usb-sd-backup-camera-mirror-link-s32536f

אם אתה רוצה תשובה מוסמכת תצטרף לדף הפייסבוק אגודת חובבי רדיו בישראל.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם
ב-11.9 שלחתי להם את הבקשה לאישור הרחפן שלי. עד היום לא זכיתי לתגובה. לשמחתי, הרחפן שוחרר (ובכלל לא היה צריך להיות מעוכב, תומך 2.4 ג'יגה בלבד)

מה לעשות...חלק מהתפקידים בנושא ספקטרום גלי הרדיו ואישורים מנוהל בצורה מצויינת על ידי חובבי רדיו מתנדבים מכיוון שאין תקציב למשרד התקשורת.

פורסם
הרדיו שלך כולל hotspot והוא בתקן N ועלול להיות תומך בתדרים אסורים בארץ.

מה הכוונה בדיוק ?

כי ממה שאני הבנתי זה WIFI רגיל והקישור להוטספוט מדבר על חיבור הוטספוט של הטלפון.

פורסם
למיטב ידיעתי אתה צריך למלא את הטופס הזה (קישור), לשלוח אותו ולקוות שיחזרו אליך מהר.

כן החברת שילוח שלחה לי את הטופס הזה ובגדול אמרה לי "בהצלחה"

משהו מיוחד שכדי לי לרשום שם ? לציין להם בצורה כלשהיא שזה סתם עוד מכשיר אנדרואיד ?

פורסם
כן החברת שילוח שלחה לי את הטופס הזה ובגדול אמרה לי "בהצלחה"

משהו מיוחד שכדי לי לרשום שם ? לציין להם בצורה כלשהיא שזה סתם עוד מכשיר אנדרואיד ?

האם קיבלת התייחסות בדף הפייסבוק של אגודת חובבי הרדיו בישראל ?

• תוכן חדש...