Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - הונדה סיוויק 1.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על הסקירה,

כתוב מעולה.

לגבי הרכב עצמו אכן די במאס המומנט הנמוך יחסית (אגב מעניין למה, התיבה?)

סה"כ אני חושב שהיא עושה הכל די נכון, משפחתית האצ' דיי מרווחת, נעימה, ומהירה (יחסית כן?).

ולאור מוניטין האמינות מתחרה מאוד מאוד ראויה לרכבים כגון ה לאון FR.

מעניין, אחרי נהיגה בשני הרכבים, דווקא הייתי בוחרת בלאון על פני הסיוויק.

למה?

מחיר: לאון FR זולה מהסיוויק בכמה אלפים טובים לפני מו"מ ומבצעים (כידוע סיאט יותר אגרסיביים בהנחות) ואם נתפשר על קצת אבזור ונבחר ברמת גימור סטייל אז נשאר עם עודף נכבד בכיס.

סחירות: בשנים האחרנות נראה שסיאט שומרת על המחירון לא פחות טוב מהונדה והסחירות שלה טובה בהחלט.

אמינות: הונדה מציעה יחידת הנעה חדשה תוך התבססות על שם עם מוניטין מצויין בעוד שבעיותיה של הסיאט מוכרות היטב.

במקרה הזה הייתי מהמרת על אמינות הגיר ואחריות רצון טוב של צ'מפיון בשנה השלישית כי פחות התחברתי לתחושה של הגיר הרציף לעומת התחושה שמספק שילוב TSI+DSG.

נקודת החוזקה העיקרית של הסיוויק הינה מע' הבטיחות האקטיביות, כנראה שבמצב ההיפותטי הנ"ל אמשיך לוותר על התעסקות בטלפון בזמן נהיגה ואמשיך להיות מרוכזת רק בכביש כשאני על ההגה.

במקרה הזה הסיוויק הרגישה לי כמשפחתית שלא יודעת לפרוע את ההמחאות שהמראה הקרבי שלה רושם, לעומת לאון 1.4 מתוחת הפנים שמספקת בדיוק את הסחורה שהיא מבטיחה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעניין, אחרי נהיגה בשני הרכבים, דווקא הייתי בוחרת בלאון על פני הסיוויק.

למה?

כל הלוגיקה הזו זה טוב ויפה, אבל זה לא משנה כלום - הליאון לא יפנית, וגם לא תהיה. להרבה אנשים זה תנאי הכרחי במערכת השיקולים שלהם. גם אם הלאון תיסע כמו מעבורת חלל, לא תצרוך דלק בכלל ולא תיכנס למוסך לעולם (ובנקודה הזו אנחנו ממש לא שם), היא עדיין לא תהיה יפנית. זה קרב אבוד מראש.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אף אחד ללא קונה רכב יפני כי הוא יפני.

קונים רכב יפני כי הם הוכיחו לאורך שנים שהם אמינים, בעוד שסיאט ודומיהם הוכיחו לאורך שנים בדיוק ההיפך.

בקשר לכתבה, דעתי ודעת רוב הסוקרים בארץ ובעולם שונה משל הכתב (לא מפתיע אותי), בנושא התנהגות הרכב וההנאה מהנהיגה.

לכתוב כל כך מעט בהקשר זה, ולאחר מכן לציין בחצי משפט שמזדה 3 ופוקוס עדיפים משמעותית בהתנהגות על הסיוויק. מוזר, אבל לא חריג בסקירות

של הכתב הספציפי.

דוגמא טובה היא הסקירה על ה gti. גם שם אין כמעט דבר חוץ מאשר התגלות בסוף, שהרכב הוא ממש אחלה, אף על פי שב 220

אלף אתה מקבל עוד קומפקטית מהירה....

פורסם (נערך)
אף אחד ללא קונה רכב יפני כי הוא יפני.

קונים רכב יפני כי הם הוכיחו לאורך שנים שהם אמינים

מי שסטיגמות כאלו מנחות את דרכו עושה לעצמו שירות דב. כל דגם צריך להיבחן לגופו, ולא לפי ארץ המוצא. גם אם מוניטין האמינות של מכוניות תוצרת יפן גבוה יחסית, לא חסרים מקרים כמו מנועים בעייתיים של הונדה (אינסייט) שמסיימים את חייהם בגיל צעיר, גירים רציפים של ניסן, וצריכת שמן מופרזת של מנועי סובארו (בכל המקרים הוגשו תביעות צרכנים כנגד היצרנים).

לגבי הביקורת הפושרת על התנהגות הכביש, גם אני הופתעתי מהביקורת של פבל. ברב המבחנים שקראתי (גם בארץ וגם בחו״ל), היו ביקורות אוהדות ליכולת השלדה לספק הנאה יחסית תוך שילוב של נוחות נסיעה גבוהה.

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
מי שסטיגמות כאלו מנחות את דרכו עושה לעצמו שירות דב. כל דגם צריך להיבחן לגופו, ולא לפי ארץ המוצא. גם אם מוניטין האמינות של מכוניות תוצרת יפן גבוה, לא חסרים מקרים בעייתיים כמו מנועים בעייתיים של הונדה אינסייט שמסיימים את חייהם בגיל צעיר, גירים רציפים של ניסן, וצריכת שמן מופרזת של מנועי סובארו (בכל המקרים הוגשו תביעות צרכנים כנגד היצרנים).

לגבי הביקורת הפושרת על התנהגות הכביש, גם אני הופתעתי מהביקורת של פבל. ברב המבחנים שקראתי (גם בארץ וגם בחו״ל), היו ביקורות אוהדות ליכולת השלדה לספק הנאה יחסית תוך שילוב של נוחות נסיעה גבוהה.

כנראה שלרוב רובם של האנשים זאת אינה סטיגמה.

ה״סטיגמה״ הזאת אינה נחלת היושבים בציון בלבד, יש עוד כמה בעל סטיגמות במקום שכוח אל שנקרא אמריקה.

וזאת אף כך פי שהקונצרן המכובד ממעט מאוד נמנע)למכור את רכביו עם תיבות כפולות מצמדים לילידים שם.

פורסם

אני מניח שב״קונצרן המכובד״ אתה מתכוון ל-VAG?

ביבשת ה״חדשה״ הקונצרן הזה לא מתחרה בהרבה מאד מהקטגוריות, ושם לפחות הסטיגמה נוצרה בהשוואה מול ״זבל העופות״ של היצרנים האמריקאים המקומיים.

פורסם

הסטיגמה מתקבעת אחרי שהניסיון מוכיח.

פעם פעם פעם עוד שלא היו יפניות בשוק הישראלי

חיפושית סופר אמינה, פיאט זבל, פיג'ו 404 סופר אמינה.

ולוקח זמן רב עד שניסיון אחר משנה את הסטיגמה לגבי אותו יצרן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני מניח שב״קונצרן המכובד״ אתה מתכוון ל-VAG?

ביבשת ה״חדשה״ הקונצרן הזה לא מתחרה בהרבה מאד מהקטגוריות, ושם לפחות הסטיגמה נוצרה בהשוואה מול ״זבל העופות״ של היצרנים האמריקאים המקומיים.

מה זה "זבל" עופות אמריקאי?

פורסם

לא יודע מתי ביקרת בארה"ב לאחרונה, אתה יכול לראות גרוטאות כאלה רק באזורים סוציאקנומיים נמוכים.

לא סתם תעשיית הרכב האמריקאית כמעט והתאיידה מהעולם.

פורסם
כנראה שלרוב רובם של האנשים זאת אינה סטיגמה.

ה״סטיגמה״ הזאת אינה נחלת היושבים בציון בלבד, יש עוד כמה בעל סטיגמות במקום שכוח אל שנקרא אמריקה.

וזאת אף כך פי שהקונצרן המכובד ממעט מאוד נמנע)למכור את רכביו עם תיבות כפולות מצמדים לילידים שם.

לא נכנס לגוף הויכוח, הייתי שם מספיק פעמים, אבל המשפט "כנראה שלרוב רובם של האנשים זאת אינה סטיגמה" לקוי מבחינה לוגית.

פורסם

צודק.. מצב הרכבים הישנים האמריקאים נראה לפעמים כמו גרוטאות.

.. להבדיל ממצב הרכבים של VAG ב ארה"ב - אשר נראים כחדשים..:wink: סליחה הם בעצם חדשים.

הנה תמונה לדוגמה למגרש גרוטאות חדשות של VAG , לפני.. גריטה.

צפו: בית הקברות של פולקסווגן TDI - TheCar

%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F23-1024x525.jpg

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

האמריקאיות בבית שרדו יפה... ואפילו מניעות ממכה ראשונה .

מצחיק - כשמדברים על מנוע חזק כולם קופצים "איפה? כל המדינה פקקים" .

כשמדובר על הגה מתקשר כולם שוכחים את הפקקים, וכל המדינה נהפכת ל "ישראל-רינג" .

בתור בעלים של אמריקאית מזדקנת מאוד , אוטוטו 15 שנה אני מאחל לכל רכב חיים בריאים כמו שלה .

פורסם
צודק.. מצב הרכבים הישנים האמריקאים נראה לפעמים כמו גרוטאות.

.. להבדיל ממצב הרכבים של VAG ב ארה"ב - אשר נראים כחדשים..:wink: סליחה הם בעצם חדשים.

הנה תמונה לדוגמה למגרש גרוטאות חדשות של VAG , לפני.. גריטה.

צפו: בית הקברות של פולקסווגן TDI - TheCar

%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F23-1024x525.jpg

אייל.

והקשר בין אמינות מכאנית לדיזלגייט הוא?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...