Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3

bar304
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני משרת בירושלים (קבע) וגר בראשל"צ, מפה לשם אחרי הרבה מאד זמן החלטתי שהגיע הזמן לקנות רכב.

היום הלכתי לחפש במגרשי ליסינג רכב ואחרי עשרות מכוניות שבורות שנתקלתי בהם מצאתי מאזדה 3 שנת 2015 במצב טוב (יום ראשון לוקח לבדיקה אבל אין לה שום היסטורית תאונות/תקלות)

בכל אופן, לדעתכם הרכב הזה יהיה טוב לנסיעות לירושלים בתדירות די גדולה? וד"א רוצים עליו 67 זה יקר/ זול? מה דעתכם? 70 אלף קילומטר

תודה !

פורסם

אם אתה נוסע לבד לירושלים לעבודה למה אתה מחפש רכב משפחתי? האם אתה מסיע עוד אנשים?.

לדעתי האישית דלג על מגרשי הליסינג, למה שלא תמצא רכב פרטי ושמור באותו מחיר? אם תחפש סופר מיני בתקציב שלך תוכל למצוא פיג'ו 208 עם מנוע 1.2 טורבו בת שנה-שנתיים, רכב שעולה בכיף לירושלים וככל הנראה יהיה עדיף מאשר לרכוש רכב יוצא ליסינג.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אם אתה נוסע לבד לירושלים לעבודה למה אתה מחפש רכב משפחתי? האם אתה מסיע עוד אנשים?.

לדעתי האישית דלג על מגרשי הליסינג, למה שלא תמצא רכב פרטי ושמור באותו מחיר? אם תחפש סופר מיני בתקציב שלך תוכל למצוא פיג'ו 208 עם מנוע 1.2 טורבו בת שנה-שנתיים, רכב שעולה בכיף לירושלים וככל הנראה יהיה עדיף מאשר לרכוש רכב יוצא ליסינג.

תודה על התגובה

מצד שני אני לא רוצה לעלות את העליות על 6 אלף טורים (פיקנטו,I10 ואפילו עם הסקודה אוקטביה הישנה שלי)

ולא מתחבר לפגו... בעבר היו לי לא מעט פאדיחות איתם (גירים והמוסכים המורשים לא מבינים כלום מהחיים שלהם)

אשמח לעוד תגובות ועל דעות על המאזדה

פורסם

הייתי מוותר על הקניה מליסינג, גם אם המחיר מפתה יותר והשנתון גבוהה,

תנסה לחפש מאזדה 3 עם מנוע 2000 משומשת(תוכל גם למצוא אחת בתצורת האצ׳בק שנדירות בליסינג) ישנה יותר - אני חושב שעדיף לרדת בשנתון ולרכוש רכב שמור מיד פרטית מאשר לקנות רכב יוצא ליסינג עם קילומטרז גבוהה(70 אלף בשנתיים וחצי אומר יותר מ30 אלף בשנה שזה המון לרכב כזה - כנראה שלא עבר חיים קלים).

פורסם
הייתי מוותר על הקניה מליסינג, גם אם המחיר מפתה יותר והשנתון גבוהה,

תנסה לחפש מאזדה 3 עם מנוע 2000 משומשת(תוכל גם למצוא אחת בתצורת האצ׳בק שנדירות בליסינג) ישנה יותר - אני חושב שעדיף לרדת בשנתון ולרכוש רכב שמור מיד פרטית מאשר לקנות רכב יוצא ליסינג עם קילומטרז גבוהה(70 אלף בשנתיים וחצי אומר יותר מ30 אלף בשנה שזה המון לרכב כזה - כנראה שלא עבר חיים קלים).

אחלה, תודה רבה על התשובות אחי

אשמח לעוד דעות :)

פורסם (נערך)

ב 70,000 ש"ח,לא תמצא מאזדה פרטית 2014-15 גם לא עם נפח 1500.

תלוי כמה ק"מ אתה נוסע- במחיר שהוצע לך אם הרכב נקי מתאונות,אני לא חושב שהרכישה רעה.

ליסינג קונים רק ממגשים של חברות גדולות- אלבר/אלדן/אוויס/הרץ ולא שום דבר אחר.

כמובן,שמנוע 2000 דגם מאובזר היה טוב יותר,אלא שבמציאות הוא גם עולה עוד 30,000 ש"ח מעבר לתקציבך.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ב 70,000 ש"ח,לא תמצא מאזדה פרטית 2014-15 גם לא עם נפח 1500.

תלוי כמה ק"מ אתה נוסע- במחיר שהוצע לך אם הרכב נקי מתאונות,אני לא חושב שהרכישה רעה.

ליסינג קונים רק ממגשים של חברות גדולות- אלבר/אלדן/אוויס/הרץ ולא שום דבר אחר.

כמובן,שמנוע 2000 דגם מאובזר היה טוב יותר,אלא שבמציאות הוא גם עולה עוד 30,000 ש"ח מעבר לתקציבך.

תודה על התגובה

אני הולך לקנות מיורודרייב, אומנם לא חברה ענקית אבל היא מוכרת...

פורסם

יורו דרייב לא מאוד גדולים אבל עוד חברת ליסינג, תבדוק שהרכב טופל במוסך מורשה יבואן בלבד(ולא מוסך מורשה משרד התחבורה שעובד עם חברת הליסינג) וטופל לפי הזמן לפחות.

• תוכן חדש...