Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש וראיתי הרבה דעות לכאן ולכאן

מהברז/מינרלים/נוזל רגיל ביתי לניקוי חלונות וכו

יש איזה משהו שכולם מסכימים עליו?

והאם ניתן להכין משהו HOME MADE?

תודה

פורסם

אני מוהל מים כחולים (יש חומרים טובים יותר ופחות בדרכ מה שבתחנות דלק פחות איכותיים) עם מים רגילים ומוסיף מעט חומץ כדי למנוע אבנית וסתימות.

פעם קניתי בקבוקונים קטנים כאלו שמוהלים אותם בערך עם 5 ליטר מים והם באמת ניקו טוב את השמשה..ניתן למצוא אותם באוטוסטור (שים לב שהם עולים משהו כמו 10 שקלים ומשלוח עוד 35 אם זכרוני אינו מטעה אותי ככה שמשתלם אם אתה מזמין אותם על הדרך, בכל מקרה תמיד יש את eBay ;)

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

אני משתמש בגלון 4 ליטר הכחול מוכן שנימכר בכל מקום ב 20 שח ואין שום בעיה. חבל על הכסף. ברגע שאתה מישתמש בשפריצר בתדירות גבוהה של לפחות פעם ביום לא תיווצר לך שום סתימה.

פורסם
אני משתמש בגלון 4 ליטר הכחול מוכן שנימכר בכל מקום ב 20 שח ואין שום בעיה. חבל על הכסף. ברגע שאתה מישתמש בשפריצר בתדירות גבוהה של לפחות פעם ביום לא תיווצר לך שום סתימה.

אני משתמש גם כן באותו נוזל כחול של 4 ליטר, אלא שהוא עולה 10 שקלים ולא 20 בהום סנטר (2 ב 20). גם אצלי אין בעיה ואין סתימות כך שבאמת לא רואה סיבה להוציא יותר כסף.

פורסם
אני משתמש גם כן באותו נוזל כחול של 4 ליטר, אלא שהוא עולה 10 שקלים ולא 20 בהום סנטר (2 ב 20). גם אצלי אין בעיה ואין סתימות כך שבאמת לא רואה סיבה להוציא יותר כסף.

גם אני משתמש בזה ומאוד מרוצה,

לא כ''כ אוהב להיכנס לקטנות אבל אם זה כבר נפתח באושר עד 1 ב10.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

אם מים אז רק מזוקקים או שעברו סינון אבנית, מי מזגן, קונדנסור, גשם..גם טוב. נוזל ניקוי שמשות מכיל גם אלכוהול שמזרז את האידוי אחרי שהותז, ממיס שומנים ומונע קפיאה (5% לפחות).

פורסם

מי ברז זה מתכון בטוח לסתימות עתידיות, במיוחד המים הקשיחים שיש אצלנו. (למעט איזורים מסויימים ומעטים בארץ)

רבע בקבוק מנקה חלונות מדולל עם מים רגילים הכי יעיל.
פורסם

אשמח לדעת איך בדיוק דילול עם חומר מחפה על אבנית? הוא אוכל את האבנית ומעלים אותה? או שהוא עושה את זה בצורה קסומה אחרת?

בכל רכבי קניתי נוזל שמשות יעודי של אוטודיפו ולעולם לא הייתה לי בעיה עם מערכת התזת המים גם לא ברכבים בני מעל לעשור.

פורסם
אשמח לדעת איך בדיוק דילול עם חומר מחפה על אבנית? הוא אוכל את האבנית ומעלים אותה? או שהוא עושה את זה בצורה קסומה אחרת?

בכל רכבי קניתי נוזל שמשות יעודי של אוטודיפו ולעולם לא הייתה לי בעיה עם מערכת התזת המים גם לא ברכבים בני מעל לעשור.

שלי בת עשור עם אותה השיטה כבר שנים ומערכת ההזתה עובדת כמו ברכב חדש.

• תוכן חדש...