Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מצלמת אבטחה ספציפית של Zmodo


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

אני רוצה לקנות מצלמת אבטחה ביתית + 2-3 מצלמות חוץ לאבטחת ביתי הפרטי.

קראתי בנושא והבנתי שעם כמה שהמחירים של המצלמות הסיניות מפתות, הן טומנות בתוכן חדירה לפרטיות מהאקרים.

למרות זאת, בצעתי רכישה של מצלמת אבטחה ביתית מעליאקספרס של חברת VStarcam,

אותה מצלמה שפגיעה להתקפות של האקרים. אני מקבל את הסיכון הזה כי הדבר היחיד שהמצלמה

הזאת תצלם זה מכשיר אלקטרוני שאני רוצה לבצע עליו בקרה ברגע שהוא פועל.

 

מאידך, למצלמות חוץ הייתי רוצה להשקיע יותר ולשים כסף על מצלמה שאני יודע שהיא לא תהיה פגיעה להתקפות.

נתקלתי בחברת Zmodo ועושה רושם שיש להן מצלמות באיכות טובה ושהן לא פריצות כמו הסיניות.

רציתי לדעת אם מישהו פה מכיר את החברה ויכול להמליץ עליה, אם אכן אין חשש שהן פריצות כמו הסיניות? ברור שלי שכל מה שמתחבר לאינטרנט הוא פריץ, אבל יש הבדל בין הסיניות המעפנות למשהו איכותי ומאובטח.

 

תודה לכם.

 

www.zmodo.com

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם (נערך)

אין דבר כזה כבר "פריצה לרשת", אף אחד כבר לא טורח עם השטות הזאת.

 

אין שום דבר מיוחד בראוטר שלכם שאנשים ירצו לפרוץ אליו, המידע שלכם לא שמור שם, הוא שמור על המכשירים הסלולריים והמחשבים הניידים שלכם.

 

אם אני ארצה מידע ששמור על הסלולרי או על המחשב שלך, אני אגרום לו להתחבר אלי ולשפוך את המידע ששמור שם.

 

אבטחת מידע זה תחביב שלי, כי הוא נוגע ל-3 דברים שאני אוהב, מחשבים, חידות, והאופן שבו אנשים מתשמשים בטכנולוגיה החדשה הזאת שנקראת WIFI וטלפונים חכמים, אין לי שום עניין פלילי, או בכלל, עם המידע שהשגתי, בשבילי זאת החידה שמדרבנת אותי.

 

אני אקשר ל-2 סרטונים שמדגימים כלי עבודה שבעזרתו, אם ארצה, יש לי גישה למידע של הרבה מאוד אנשים, והם אפילו לא ידעו שנכנסתי, כי לא פרצתי לשום דבר, גרמתי למכשירים שלהם להתחבר אליי.

 

הסרטון הראשון מדגים את הכלי ועיקרון הפעולה, והשני מדגים התקפה קטנה וחביבה שנקראת MITM-SSLSTRIP.

 

זוהי רק התקפה אחת מתוך מאות שניתנות לביצוע בעזרת הכלי הזה, וכלים דומים.

 

 

 

כאמור, אף אחד כבר לא מתעסק עם השטות הזאת שנקראת "פריצה לרשתות", אין שום דבר מיוחד ברשת שלכם ואף אחד לא פורץ לכם אותה, תצאו מהסרט.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

כל מכשירי הIOT הם מועמדים לרשתות בוטים כולל מצלמות.

פרטיות? הייתי נזהר יותר מטלוויזיה "חכמה" בעלת מצלמה. אלו מועדות לפורענות בגלל המיקומים ה"אסטרטגיים".

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

×
×
  • תוכן חדש...