Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כונס אויר

commando
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו אקספרס ורציתי לנסות לשים לה כונס אויר על מכסה המנוע אבל ללא פתח את מכסה המנוע(אם זה יהיה יפה אני ישאיר אם לא אז אני יוריד

:) )

יש למישהו רעיון כיצד ניתן לעשות כונס יפה ושלא תהיה בעיה שהוא יתלש או יעצור את הרכב בצורה משמעותית (כי היא סגור בצידו האחורי-אין פתח ליציאת אויר או שיהיה פתח אבל אז איך עושים שישיה יפה)

אם יש סרטוטים/תמונות/או משהו אחר זה יעזור מאוד

תודה...

פורסם

אתה באמת מתכוון לשים כונס אוויר !! על רנו אקספרס ???? למה ??

ועוד לא לעשות אותו פתוח !

קח את הכסף , לך תקנה לך איזה סט ריפודים , פחית ריח ועוד שלל פינוקים נחמדים לרכב , מה יתן לך הכונס הזה על רכב עבודה.

באמת שחבל על הכסף.

ים long time no

פורסם

מטרת כונס אויר היא הזרמת אויר לצינון מערכות ברכב (אינטרקולר/בלמים וכו').

הדבקת כונס אטום במכסה המנוע של רנו אקספרס היא מיותרת.

עזרה לפעולה כזו לא תמצא בפורום הזה. חפש בפורומים אחרים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...