Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10K

נהיגה שלי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החזקתי אחת 12 שנה, הייתה של אבי לפני כן, סה"כ עשרים שנה במשפחה וכן, זה רכב אמין מאוד שעזר לי לחסוך כסף, כדי לשדרג לסוזוקי חדיש יותר. איך הוא עזר ? הוא "לא ראה מוסך" למעט טיפולים שוטפים שאת רובם עשיתי לבד, התקלות היקרות והגדולות היו, רדיאטור שהוחלף פעם אחת בעשרים שנה ועוד שניים או שלושה אלטרנטורים, עשרים שנה עם אותו גז במזגן, לאחרונה עשיתי לו טיימינ בגלל מחזיר שמן שנפרץ והוא עדיין נוסע כמו נמר יום יום אצל הבעלים החדש שלו. בלי קשר, הכרתי פיאט שעשתה 400,000 ק"מ בלי להשתעל וגם וולוו עתיקה עם ק"מ דומה, עניין של תחזוקה וגם קצת מזל.

לפות"ש, נפטרתי מהבלנו בגלל עניין הרכב המיושן ושני טסטים בשנה, לשיקולך.

מצחיק, בוא נראה מה קרה לבאלנו ה"אמינה" שלך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=626895

ואז:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=627927

ואלו תקלות משביתות במכלולים הכי משמעותיים ברכב! לא איזה כפתור שהפסיק לעבוד...

אכן, רכב אמין עם אפס תקלות. ומאוד מומלץ להתרחק מכל מה שלא יפני ואמין כל כך. שלא לדבר על הבטיחות והנוחות של באלנו, שבוודאי יצדיקו קנייה שלו על פני איזו c4 דור ראשון, פוקוס, או אפילו אופטרה.

פורסם

אני לא אומר שבאלנו היא רכב לא אמין, רק שהצהרות בסגנון "תתרחק מצרפתי, גרמני ושברולט" ו"קנה יפני ישן יותר בכמה שנים טובות", ממישהו שהחזיק רכב יפני ישן עם מנוע וגיר על סף התפרקות, הן קצת לא סבירות.

אלא אם למצהיר יש סטטיסטיקת אמינות של כל מה שהוא מצהיר להמנע ממנו, וממנה אפשר להסיק שרכבים כאלו, אפילו שהם חדשים יותר בכמה שנים טובות יהיו אמינים פחות.

מהמקרה האמור, למצהיר יש בדיוק את ההיפך. אז לצאת בהצהרות כאלה נשמע קצת מוזר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

היה לשכן שלי הונדה סיווק 2003 אחרי 4 שנים ו110 אלף קמ הלך לה גיר והוא טיפל רק במוסך מורשה.

8 וחצי אלף לקחו לו שם על העבודה זה שיעבוד לרכב סכום כזה

היי, דעתי האישית היא לקנות רכב ישן אך אמין ומבית טוב, ולא לעלות שנים ולקנות רכב מתקלקל.

ממליץ לך על בלנו ידנית, הייתה לי אחת כזאת במשל שנתיים, הייתה אמינה מאוד ביחד לשנה ולקילומטר.

הונדה סיוויק יכולה להיות מעולה בישבילך..

ואם תרצה לעלות שנים יש לך אופציה של מיצובישי לנסר קלאסיק במחירונים של 11000-15000,בשנים של 2004-2007.

רכב מעולה, אפס תקלות, בטיחותי.

רק למצוא רכב עם קצת קילומטרים, מטופל ומתוחזק אם היסטורית טיפולים ותוכל להנות מרכב ישן אמין!

כל הנכתב הוא מניסיון האישי בלבד.

נ.ב

תתרחק מכל הצרפתיות, גרמניות והשברולטים למיניהם...

בהצלחה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אני מכיר מישהו עם רכב צרפתי הלך לו ראש מנוע, וזה באלגן משרד רישוי שטר מכר... כל כך סיפור אולי באמת שווה לרכוש רכב יפני השאלה עד כמה הוא יחזיק רכב עם 20 שנה שייש לו את כל הטיפולים

אני לא אומר שבאלנו היא רכב לא אמין, רק שהצהרות בסגנון "תתרחק מצרפתי, גרמני ושברולט" ו"קנה יפני ישן יותר בכמה שנים טובות", ממישהו שהחזיק רכב יפני ישן עם מנוע וגיר על סף התפרקות, הן קצת לא סבירות.

אלא אם למצהיר יש סטטיסטיקת אמינות של כל מה שהוא מצהיר להמנע ממנו, וממנה אפשר להסיק שרכבים כאלו, אפילו שהם חדשים יותר בכמה שנים טובות יהיו אמינים פחות.

מהמקרה האמור, למצהיר יש בדיוק את ההיפך. אז לצאת בהצהרות כאלה נשמע קצת מוזר.

פורסם

בעיה אנשים מטפלים במוסכים אך לא במוסך מורשה מצאתי רכב ידני נראה על פניו טוב שנתון גבוה בן 20 שנה אך המוכר רוצה פי 2 מהמחירון ויש לו קבלות והוא היד הראשונה שלו,

148 אלף עשה, סופר לנסר קשה למצוא רכבים שמורים במצב טוב ואם אתה מוצא אז מאיזה זקן שלא רוצה לעשות פעמים טסט בשנה

אם אתה רוצה רכב ידני בתקציב כזה, עשה חיפש שמוגבל ל"עד יד שניה" בלבד, ידני, נגיד עד 2008 (תתפלא מה תמצא).

אם אתה רוצה רכב שלא יראה מוסך, תקנה רכב עיוור.

ואם נדבר ברצינות - חפש רכב הכי מתקדם בשנתון (לטובת בטיחות), שטופל היטב כל ימיו, עם עדיפות לאחד שטופל במוסכי רשת היבואן (יש כאלה!), רכב שנראה טוב מאוד בפנים ובחוץ... ותראה לנו מה מצאתי, נגיב ספציפית.

אני כמובן מתעקב להמליץ על הצרפתיות, בוודאי הידניות, שוב בתנאי שטופלו באהבה כל ימיהן.

פורסם

צריך לחשוב טוב מה עושים,

זה בעיה מדובר לא במעט כסף מה שזול עולה ביוקר,

בלינו נראה לי קצת קשוח עם כל התקלות.

החזקתי אחת 12 שנה, הייתה של אבי לפני כן, סה"כ עשרים שנה במשפחה וכן, זה רכב אמין מאוד שעזר לי לחסוך כסף, כדי לשדרג לסוזוקי חדיש יותר. איך הוא עזר ? הוא "לא ראה מוסך" למעט טיפולים שוטפים שאת רובם עשיתי לבד, התקלות היקרות והגדולות היו, רדיאטור שהוחלף פעם אחת בעשרים שנה ועוד שניים או שלושה אלטרנטורים, עשרים שנה עם אותו גז במזגן, לאחרונה עשיתי לו טיימינ בגלל מחזיר שמן שנפרץ והוא עדיין נוסע כמו נמר יום יום אצל הבעלים החדש שלו. בלי קשר, הכרתי פיאט שעשתה 400,000 ק"מ בלי להשתעל וגם וולוו עתיקה עם ק"מ דומה, עניין של תחזוקה וגם קצת מזל.

לפות"ש, נפטרתי מהבלנו בגלל עניין הרכב המיושן ושני טסטים בשנה, לשיקולך.

פורסם

קח רכב כמה שיותר חדש והכי חשוב שטופל כמו שצריך.

אני ממש לאחרונה מכרתי את השברולט אוואו 2006 שלי (עשתה 260,000 קילומטר).

נמכרה תמורת 5,500 שקל תוך יום אחד בלבד.

הרכב היה שמור מאוד, טופל בזמן וקיבל המון אהבה (9 שנות בעלות). אני יכול להגיד לך שהרוכש עשה עסקה מצויינת לדעתי.

מי פה שאומר לך "תתרחק מצרפתיות, גרמניות ושברולט" פשוט מדבר שטויות.

ברכבים ישנים מה שחשוב זה מצב הרכב, טיפולים וקצת מזל.

אני הייתי מחפש איזו אופטרה או צרפתיה ישנה ידנית. תקבל מחיר זול ורכב טוב לשנתון.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

תסתכל במודעה הבאה - מדובר על רכב שמור לדעתי שווה בדיקה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...