Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FORD FIESTA

dpv1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה!

אני רוצה לקנות מכונית סופר מיני.

לפני שנה שכרתי את הפורד פיאסטה בחול וממש נהנתי מהנסיע, אם כי פה ושם היו כמה רעידות מהתיבת הילוכים.

קראתי כל מיני ביקורות כאן בפורום עליה. הבנתי שהיה ריקול בשביל לסדר את הבאג בתוכנה, ומאז לא יצא לי לראות פיידבקים שליליים.

אני ממש אשמח אם תחוו את דעתכם על הרכב הזה.

הפיאסטות שראינו הן מ2014-15 אוטומטיות.

המטרה של הרכב היא נסיעות לעבודה ולסידורים (20 ק"מ בערך ליום).

התקציב הוא באזור של הפיאסטה (K 50~).

פורסם

מצד אחד, השמירת ערך שלהן לא גבוהה ואפשר לקנות אותן בזול יחסית.

מצד שני זה סיכון שאתה לוקח , עם אחריות חלקית למכלולים וללא פתרון חד משמעי לבעיה (אם זה המצמדים שהולכים מוקדם או המחשב גיר, זה לא ממש בעיה תוכנתית והיו גם הרבה עדכוני גרסה והחלפות לגרסאות משופרות של מצמדים , והבעיות המשיכו גם לאחר מכן ).

קח בחשבון שבחול גם קיימים מנועי טורבו בנזין וטורבו דיזל ובארץ זה ה1.6 הותיק.

עוד סיבה אפשרית לזה שאתה לא רואה פידבקים זה כי הפיאסטה בקושי נמכרה בשנתיים האחרונות , אם זה בליסינג או אם לפרטיים.

פורסם

אני גם בסירה שלך, או לפחות הייתי חשבתי ברצינות לקנות פיאסטה ראיתי רכבים ובאמת שאהבתי את הרכב.

אבל העסק עם הגיר זה עסק ביש, כי עד עכשיו לא מצאתי תשובה האם הבעיה נפתרה חד משמעית או שזה פלסטר נוסף עד שהבעיה תחזור על עצמה.

חברי הפורום ניסו לעזור לי (ואתה יכול לראות אשכול שפחתי בנושא), אבל לאחר חקירה שלי באינטרנט לא הצלחתי להגיע למסקנה שאכן הבעיה נפתרה. באמת שחבל כי כרעב הפיאסטה מאוד טובה מכמעט כל הבחינות אבל הגיר פשוט הורס.

פורסם
אני גם בסירה שלך, או לפחות הייתי חשבתי ברצינות לקנות פיאסטה ראיתי רכבים ובאמת שאהבתי את הרכב.

אבל העסק עם הגיר זה עסק ביש, כי עד עכשיו לא מצאתי תשובה האם הבעיה נפתרה חד משמעית או שזה פלסטר נוסף עד שהבעיה תחזור על עצמה.

חברי הפורום ניסו לעזור לי (ואתה יכול לראות אשכול שפחתי בנושא), אבל לאחר חקירה שלי באינטרנט לא הצלחתי להגיע למסקנה שאכן הבעיה נפתרה. באמת שחבל כי כרעב הפיאסטה מאוד טובה מכמעט כל הבחינות אבל הגיר פשוט הורס.

תודה רבה, קראתי את האשכול.

סתם מתוך סקרנות, איזה רכב קנית בסוף?

מצד אחד, השמירת ערך שלהן לא גבוהה ואפשר לקנות אותן בזול יחסית.

מצד שני זה סיכון שאתה לוקח , עם אחריות חלקית למכלולים וללא פתרון חד משמעי לבעיה (אם זה המצמדים שהולכים מוקדם או המחשב גיר, זה לא ממש בעיה תוכנתית והיו גם הרבה עדכוני גרסה והחלפות לגרסאות משופרות של מצמדים , והבעיות המשיכו גם לאחר מכן ).

קח בחשבון שבחול גם קיימים מנועי טורבו בנזין וטורבו דיזל ובארץ זה ה1.6 הותיק.

עוד סיבה אפשרית לזה שאתה לא רואה פידבקים זה כי הפיאסטה בקושי נמכרה בשנתיים האחרונות , אם זה בליסינג או אם לפרטיים.

מה המשמעות של אחריות חלקית?

פורסם
תודה רבה, קראתי את האשכול.

סתם מתוך סקרנות, איזה רכב קנית בסוף?

מה המשמעות של אחריות חלקית?

עדיין לא קניתי אבל מתלבט בין מספר רכבים, אולי אני אעלה את התקציב ואקנה קליאו חדשה או אפילו ידנית אף על פי שמעדיף להימנע.

אם אני לא טועה האחריות הורחבה ל5 שנים על הגיר, ולעשר שנים על מחשב הגיר.

פורסם
עדיין לא קניתי אבל מתלבט בין מספר רכבים, אולי אני אעלה את התקציב ואקנה קליאו חדשה או אפילו ידנית אף על פי שמעדיף להימנע.

אם אני לא טועה האחריות הורחבה ל5 שנים על הגיר, ולעשר שנים על מחשב הגיר.

מלבד הסיכון שיש בתיבת הילוכים, אילו עוד היתרונות מצאת בקליאו על פני הפיאסטה?

• תוכן חדש...