Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום מנוע ב 307 תקין או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה מצב הטמפ' הזו?

אם זה בפול גז בעליה, בעומס גבוה מאוד - זה על גבול התקין.

ושנית, לא יודע למה ביטלו אצלך את החימום. ב 307 בשביל להחליף רדיאטור חימום לא צריך לפרק דשבורד. או שזה בכלל לא רדיאטור חימום אלא רק טבעות אטימה של הצינורות שלו. כדאי לתקן את זה, זה יחסית לא תיקון יקר.

ותאפס את ההתראות טיפול אם לא צריך לעשות טיפול בקרוב.

תחזיק את כפתור האיפוס TRIP בלוח שעונים לחוץ, פתח סוויץ' תוך כדי. תמשיך להחזיק אותו לחוץ עד שהמספרים בתצוגה מפסיקים לספור אחורה, שחרר את הכפתור. סגור סוויץ' ופתח שוב.

פורסם

הבעיה היא בוודאות ברדיאטור סתום שנחות החלפה. כבר יצא לי מספר פעמים להחליף רדיאטור ברכב הזה עם אותן תופעות, הרדיאטור פשוט ספח אליו לא מעט משיקעים וטינופת משימוש בנוזל קירור לא איכותי. חבל סתם שרצת להחליף טרמוסטט..תחליף רדיאטור והבעיה תיפתר. רדיאטור של בשן שעלותו כ 500 שח יעשה יופי את העבודה!

פורסם
הבעיה היא בוודאות ברדיאטור סתום שנחות החלפה. כבר יצא לי מספר פעמים להחליף רדיאטור ברכב הזה עם אותן תופעות, הרדיאטור פשוט ספח אליו לא מעט משיקעים וטינופת משימוש בנוזל קירור לא איכותי. חבל סתם שרצת להחליף טרמוסטט..תחליף רדיאטור והבעיה תיפתר. רדיאטור של בשן שעלותו כ 500 שח יעשה יופי את העבודה!

לגמרי זה היה זה.

היום החלפתי רדיאטור הבעיה נעלמה כלא הייתה. הרכב נוסע כמו חדש בנסיעה מאומצת 90 אולי וקצת. בעמידה מטפס ל 100 ויורד לאחר כמה דקות גם למתחת ל 90.

ברוך שפטרנו סוף סוף אפשר לפרסם אותו למכירה כשהוא במצב נסיעה תקין + ...

תודה לכולם

פורסם

אני לא מבין גדול, אבל למיטב ידיעתי חום המנוע צריך להיות בחצי.

לפי התמונה זה ניראה שהמנוע שלך חם והיה באיזור רתיחה.

בשום אופן לא הייתי נוסע ברכב שהוא בחום הזה על מנת לא לגרום לו נזק.

נושא חום המנוע זכור לי היטב לצערי מפיאט פונטו שהייתה לי שסבלה ממנו.

אני שמח שהבעיה נפתרה לך :)

• תוכן חדש...