Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדיוק לפני רכישת מוצר בכמה מאות דולרים, השאלה מה יוצא יותר משתלם?

שער ההמרה שלהם עומד על 3.727 שקל לכל דולר (כשהשקל הוא 3.52, מה שיוצר פער של 116 ש"ח בין אם נשתמש בשער בפועל)

עלות המוצר בדולרים 571.6 ועלות המוצר בשקלים היא 2128, אני יודע שמדובר אולי בכמה עשרות שקלים, אבל שווה לברר לקניות עתידיות.

תודה!

פורסם
אם לא אכפת לך לשלם 116 ש"ח נוספים - אז תשלם בשקלים.

אם אתה רוצה לחסוך - תשלם בדולרים (+עמלת המרה של חברת אשראי)

ברור שאכפת לי, הרי הפער לא יהיה 116 כי חברת האשראי לא משתמשת בשער הנמוך גם.. הבנתי שמשתלם יותר לשלם בדולרים ולכן בחרתי באופציה הזו, תודה.

פורסם

חברת האשראי מחשבת לפי שער יציג (ואם למטבה אין שער יציג יש איזה "שער אמצע") ומוסיפה עליו אחוזים קבועים - בהתאם לחברת האשראי. בכרטיס שבו אני משתמש (מאסטרכארד) מדובר ב-2.3%, כלומר אם היציג 3.52 ש"ח אשלם כ-3.6 ש"ח לדלר

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עמלת ההמרה התעריפית נניח בלאומי כארד 3% או בערך 60 ש"ח לעיסקה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

באיביייש הרבה מוצרים המפורסמים ב-USD אבל העסקות נעשות ב-AUD. לא הצלחתי להבין מדוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
באיביייש הרבה מוצרים המפורסמים ב-USD אבל העסקות נעשות ב-AUD. לא הצלחתי להבין מדוע.

כנראה הסינים האלה מקבלים שער יותר טוב בהמרה ליואן.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...