Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רכב חדש שנקנה 0 ק"מ מחברת אלבר

תאריך עלייה לכביש 16.3.2017

תאריך קבלת הרכב 28.8.2017

מאזדה 3 2017 צבע לבן (לפי רשיון הרכב)

מכל מה שקראתי בפורום הנ"ל עם קישורים לסרטונים וכו'

מה אתם הייתם עושים עם המקרה הנ"ל - כאשר יש כתמי חלודה, כתומים על גבי הרכב?

חשוב לציין כי בשיחה שלי עם בכיר בחברת אלבר הוא אמר שהוא מכיר את התופעה וחברת אלבר מוכנה שאשלח את הרכב ל: אוטוארט בראשון לציון לביצוע "פוליש וואקס"

מחיפוש קטן בגוגל הבנתי שזה מוסך פחחות וצבע ולא מקום המתמחה בדייטלינג.

מה דעתכם ?

פורסם

לא עושים פוליש ולא ואקס כדי להפתר מהנקודות האלה.

מה שאתה צריך זה iron and tar remover.

יש לnanolex את ה wheel cleaner and iron remover

יש ל carpro את ironx (לא השתמשתי בו)

יש ל angelwax את ה revelation שהוא ממש טוב

תתחיל מהפתרון הזול יותר. והבטוח ביותר. ולא ישר פוליש וקס...

פורסם

בדרך כלל הפתרון האינטואיטיבי לג׳ינג׳ים הוא פלסטלינה. לא הייתי ממהר לשלוח רכב חדש לגלח שכבת לכה אצל מוסך פחחות וצבע שאף אחד לא מכיר, כאשר ניתן לפתור זאת באופן עצמאי בקלות.

פורסם

גם אני קיבלתי את הרכב שלי במצב זהה, מאזדה 3 ספיריט לבנה לפני שנתיים בדיוק, זאת בעיה ידועה, תנסה עם iron-x, פלסטלינה ואוטם טוב.

רק שלא יעשו לך פוליש סתם.

פורסם

אתה מתכוון שאעשה זאת לבד?

היכן קונים את המוצרים הנ"ל?

ד"א אלבר הציעו לי שהם יקחו את הרכב למקום שציינתי, אתמול בשיחה שלי עם בעל המוסך הוא אמר לי שהם עושים גם פלסטילינה וגם פוליש וכו'...(שיש להם את הדברים הללו הכוונה)

השאלה החשובה אם נגיד ואשאיר להם את הרכב כיצד אוכל לדעת שהרכב עבר פלסטלינה ולא יש פוליש ווקס?

אני לא רוצה להתחיל עם ספקות כי אז בכלל אני מסוגל ליותר מדיבורים, לא אתן שיערבבו את הוריי או אותי.

לא עושים פוליש ולא ואקס כדי להפתר מהנקודות האלה.

מה שאתה צריך זה iron and tar remover.

יש לnanolex את ה wheel cleaner and iron remover

יש ל carpro את ironx (לא השתמשתי בו)

יש ל angelwax את ה revelation שהוא ממש טוב

תתחיל מהפתרון הזול יותר. והבטוח ביותר. ולא ישר פוליש וקס...

פורסם
אתה מתכוון שאעשה זאת לבד?

היכן קונים את המוצרים הנ"ל?

ד"א אלבר הציעו לי שהם יקחו את הרכב למקום שציינתי, אתמול בשיחה שלי עם בעל המוסך הוא אמר לי שהם עושים גם פלסטילינה וגם פוליש וכו'...(שיש להם את הדברים הללו הכוונה)

השאלה החשובה אם נגיד ואשאיר להם את הרכב כיצד אוכל לדעת שהרכב עבר פלסטלינה ולא יש פוליש ווקס?

אני לא רוצה להתחיל עם ספקות כי אז בכלל אני מסוגל ליותר מדיבורים, לא אתן שיערבבו את הוריי או אותי.

1. אתה לא יכול לדעת. הבעיה שמקומות כאלה אפילו שיש להם "את הדברים הללו" אתה לא באמת יודע מה הם יעשו, מה האיכות של החומרים שלהם, מה הידע של הבן אדם שיעשה את העבודה.. עדיף להשאיר את זה לדיטיילר.

2. אין ספקות. תן לבן אדם שיודע לעשות את העבודה. אמא ואבא יהיו רגועים גם.

אני גר באשדוד גם, אני דיטיילר, אם אתה צריך עזרה שאני אסתכל מה צריך לעשות על האוטו שלך אז תיצור איתי קשר (ה"פ).

פורסם

ערב טוב,

אז מה שהציעו לי זה לשטוף את הרכב עם סבון שמכיל חומר שממיס את חלקי המתכת הללו,

השאלה היא האם לאחר ההוצאה זה ישאיר סימנים?

להבדיל אלף הבדלות כאשר מוציאים פצעון:splat:, יש אח"כ חור או משהו בסגנון..

צריך לשים משהו אח"כ, כמו וקס . אוטם או שאני סתם מדבר?

פורסם

לא. לא ישארו צלקות. אלו לא באמת כתמי חלודה אלא לכלוך שנמצא מעל פני השטח.

כן - צריך לעשות שכבה של אוטם או וקס לאחר מכן.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...