Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע אכיפה חדש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין שאני אומר את זה:

הגיע הזמן.

רק שאלוהים ישמור אותנו ממוטיבציית יתר, חיפוש המטבע מתחת לפנס, היטפלות, טפשות ועלגות מצד אוחזי הפנקסים מחודדי הקסקט.

יודעים מה? קבלו ביטול. מדינת משטרה!

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

ואווו.....נדמה לי שראיתי חמור לבן עם משיח עליו ברחוב...

שמעתי שלא אונסים יותר אין רציחות אנשים הפסיקו להסתובב עם סכינים.....בכללל שמעתי שנהגי המכוניות בארץ הפכו למוכשרים בעולם וכולם עוצרים באדום ונותנים זכות קדימה באדיבות....

טוב שהמשטרה מתמקדת בעבריינים הכבדים- כל האופנוענים האלו שמסכנים את כל התנועה וכל הזמן פוגעים במשאיות מסכנות שלא מאיימות על איש...........

איזה מדינה עקומה.....

פורסם

סתם מדינה קרצייתית, אכן מצטרף לאותו אחד שאמר שנטפלים לחינם, במקום שיטפלו בנהגי משאיות ורכבים שלא עוצרים באדום ולא נותנים זכויות, אני אישית נתקל בכל יום בלפחות 5 מקרים כאלו, וחבר לעבודה החליק עם האופנוע בשבוע שעבר בגלל איזה אחד שלא נתן זכות קדימה בכיכר...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הכל קשור לדעת הקהל ולחץ חברתי...

ליד הישוב שאני גר (שהם) יש כביש. הכביש מהווה מוקד עליה לרגל למיתאבדים ורוצחים למינהם...

מה עושה המישטרה?

אחרי כל תאונה שיש שם היא מציבה ניידת עם מצלמה ומנפיקה קופונים שנישלחים בדואר...

מה אני רוצה להגיד בזה? ככל הנראה נמאס לאנשים לחלוק את המידרכה עם קטנועני ת"א, את הצעקה שלהם שמעה אוזן של לובש מדים כחולים, והוא קרא לזה "מבצע"...

מה לעשות, זה מציק. וכשמשהו מציק אנשים מיתלוננים, ואם הם מיתלוננים מספיק זמן ומספיק חזק דברים זזים (רמז, אפשר לנצל את זה)...

אין יש מאין!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי, אז למה לא עושים מבצע נגד נהגי משאיות ונהגי פרייבטים שלא מצייתים לרמזורים ?

אני די בטוח שיש לא מעט תלונות לגבי זה, וכרוכב קטנוע, אני יודע עכשיו שבטח אשוב לפה בקרוב עם סיפור עצוב על דו"ח, ואני לא עושה עבירות, לא נוסע על מדרכות, ולא מפרסס, אבל אתה יודע איך זה במבצע, הם נותנים דוחות בשביל שבסוף יום יוכלו להגיד שניתנו דוחות לככה וככה נהגים בכביש...

אז אני די חושב שזה לא בסדר שנופלים דווקא על האופנועים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מספיק לחפש את המטבע מתחת לפנס! נשבר הזין מהשטויות שלהם! רק לפני שבוע ומשהו יצא הנציב שלהם בהצהרות של שינוי המדיניות, מה קרה לזה? קופת המדינה צריכה עוד כסף בשביל החרדים???

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
גילי, אז למה לא עושים מבצע נגד נהגי משאיות ונהגי פרייבטים שלא מצייתים לרמזורים ?

אני די בטוח שיש לא מעט תלונות לגבי זה, וכרוכב קטנוע, אני יודע עכשיו שבטח אשוב לפה בקרוב עם סיפור עצוב על דו"ח, ואני לא עושה עבירות, לא נוסע על מדרכות, ולא מפרסס, אבל אתה יודע איך זה במבצע, הם נותנים דוחות בשביל שבסוף יום יוכלו להגיד שניתנו דוחות לככה וככה נהגים בכביש...

אז אני די חושב שזה לא בסדר שנופלים דווקא על האופנועים.

סלח לי חברי האופנוען (נשמע מגניב:-) ) אבל אתה לא רואה שכל יום שישי יש מבצע נגד נהגים שיכורים???

זה לא נכון להגיד שלא עושים מבצעים נגד נהגים אחרים על הכביש חוץ מהאופנוענים.... פשוט, המצבע הזה הוא סתם "לחפש" אותנו בקטנה....

• תוכן חדש...