Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מומחי האינטרנט התפקדו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עובר ליחידת דיור במרתף, ויש לי קליטה סבבה, בערך 2 פסים של ה-Wifi.

תופס כך 12mbit דרך הטלפון.

אני רוצה להגדיל את הקליטה כדי למנוע ניתוקים/אי יציבויות. האם מגביר טווח יעזור לי במצב הזה?

לדעתי לא מדובר בממד, כיוון שקיימת שם קליטה ברמה מסויימת... רק עניין של מרחק.

אם כן, על מה תמליצו?

ספק אם בעל הדירה ירצה לקדוח וכו'

-----------------------------------------

שאלה נוספת, למי שמבין בשכירויות וכדומה - בעל הדירה מבקש ממני 2 צ'קים ביטחון מההורים, על סך 10,000 ש"ח כל אחד כביטחון. הגיוני או שמוגזם?

עריכה אחרונה על ידי Mr.Z
פורסם

לגבי הצ'ק ביטחון, עד כמה שאני יודע נהוג צ'ק ביטחון על שלושה חודשי שכירות (כך זה אצלי, מעוגל טיפונת כלפי מעלה על מנת שיהיה מס' יפה.. ;))

לא יודע להגיד לך אם יש חוק בנושא, אבל נראה לי שהדרישה שלו מוגזמת

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם

נקודת גישה עם ראוטר נוסף שמחובר עם כבל רשת לרואטר שנמצא בדירה של בעל הבית זה הפתרון הכי טוב.

ריפטר שמגדיל את הטווח של הwifi מעין תחנת ממסר שימוקם 'באמצע הדרך' זה אופציה פחות מומלצת.

אם יש בעיה בלהעביר כבל מהדירה שלו לשלך, אפשר לבדוק מתאם רשת על גבי רשת החשמל.

לא בטוח שזה יעבוד בתלת פיזי או שיעבוד צולע.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

הרבה דירות מחוברות בחיבור חד פאזי, אפילו לא ישנות במיוחד. החיבור התלת פאזי יותר יקר ולא כל בעל דירה משקיע את הסכום הנוסף. דירות ישנות עשויות להיות מחוברות אפילו בחיבורים חד פאזיים של 15 אמפר (הסטנדרד בעשורים האחרונים הוא תלת פאזי 25X3 אמפר או חד פאזי 40 אמפר).

האם ליייחדת הדיור שלך מונה חשמל נפרד?

האם המפסק הראשי הוא עם זרוע אחת או שלוש (מחוברות)?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב אז הייתי היום בדירה ומסתבר שיש תעלה קטנה שעוברת מהקוטג' לתוך היחידה והיא משרשרת בתוכה כבל שמחבר אותי לטלוויזיה. במצב כזה אני יכול לחבר ראוטר קטן שיתחבר לראשי, יהיה אצלי ביחידה ויפיץ אות איכותי?

פורסם

בשביל זה אתה צריך להשחיל כבל רשת מהנתב שלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם יש תעלה שניתן להעביר בה כבל רשת מהנתב הראשי אל יח' הדיור זה המצב האופטימלי.

במקרה כזה אתה צריך להוסיף Access Point יעודי או נתב שהוגדר ככזה. לנתב יש יתרון שהוא מוסיף עוד שקעים לחיבור קווי, שתמיד עדיף על כל אלחוטי שהוא.

החסרון של מגדיל טווח/רפיטר הוא בזה שבגלל אופי העבודה שלהם הם מקטינים את רוחב הפס שנקלט לחצי.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...