Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I25 [או משהו מקביל ב-50K ש"ח]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש את הרכב יונדאי I25 שנת 2014.

רוצה לשמוע פרטים נוספים על הרכב כגון: צריכת דלק, נוחות וכו'.

פתוח לשמוע על רכבים נוספים עד 50 אלף ש"ח(לא רכב קטן).

תודה רבה לכולם :)

עריכה אחרונה על ידי falou
עזרה ברכישת רכב I25
פורסם

רכב אמין מאוד, נוחות בינונית, צריכת דלק ממוצעת. מנוע 1.6 עדיף.

רכבים נוספים בתקציב :

מיצובישי לנסר

קיה פורטה

סובארו אימפרזה

לכולם מרחב הפנים ונוחות עדיפים.

יש גם קיה ריו שזה רכב פחות או יותר זה ליונדאי I25.

מה עדיף מכל הרכבים האלה?

מה שתמצא במצב הכי שמור, מטופל בזמן, ללא תאונות ומשנתון יותר חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אם מעניין אותך נוחות וצריכת דלק, לדעתי הפיגיו 301 1.2 יכולה להתאים.

חסכונית מאוד, מרווחת, נוחה, בגאג' ענק, גיר רובוטי שדורש הסתגלות אך אחרי שזה יקרה אתה אפילו לא תרגיש, עדיף לנסות נסיעת מבחן, כי יש לא מעט שזה פשוט לא מתאים להם,

תוכל לקנות די חדשות 2015 - 2016 עם קילומטראג' ממש נמוך, הבעיה הכי גדולה של הרכב הזה לדעתי זה מוסכי היבואן, נורא יקרים ולא הכי מקצועיים.

בכל מקרה בתור אחד שבעיקר רק נסע בI25 לא מעט פעמים(לא נהגתי אף פעם), הרכב לא נוח בכלל, לא הכסאות ולא עבודת המתלים, בכלל בעיר אפשר להרגיש כל פס שנמצא על הכביש, אך הוא הרבה יותר מודרני מבפנים מה301, ומבחינת מנוע ותיבת הילוכים אולי היא עדיפה, לא נהגתי, לא בטוח ויכול להיות שאני טועה, אך כך שמעתי מלא מעט נהגים.

עריכה אחרונה על ידי boobleit
פורסם

היתרון של הפיגו 301 והסיטואןמהןא במחיר הסול שלהם, אבל גם נוחות אכן טובה לצד מרווח ותא מטען גדול.

אישית הייתי הולך על מנוע ה1.6.

היונדאי אמינה אבל נוחות הנסיעה בינונית, לי מושב הנהג לא היה נוח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן, ולמה רכב בינוני ופשוט להחריד כמו היונדאי הזו? 1.4 עגלה, 1.6 טיפה זריזה יותר, אבל עדיין, מרגיש כמו צעצוע על הכביש, רועש בתאוצות, לא כזו מרווחת.

מה שכן - רכב אמין.

צריכת דלק? רכב לא כבד כל כך עם מנוע אטמוספרי בסיסי וגיר 4 הילוכים של פעם, צריכה סבירה ותו לא, אל תצפה ל 1\15, זה בחלום רטוב אולי תקבל - ביונדאי כמובן.

השאלה הנשאלת היא מה אתה מחפש מהרכב מעבר לנוחות וצריכת דלק, שבסעיפים האלה היונדאי לא מצטיינת בשום צורה.

* להוריד 50K על פיג'ו 301 אפילו שהיא שנת 2016 או 2015 זה קצת בזבוז (דעתי האישית).

i35 היא גדולה יותר, מרווחת יותר, מעט חזקה יותר, אבל עדין, מניסיון אישי, עגלה - לרוב האנשים זה יתאים, לאחד כמוני למשל, לא יתאים.

צריכת דלק - 1\11, אולי 1\12 בלחץ.

ממתין לעדכון של פות"ש לגבי מה עוד הוא מחפש ברכב...

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

נכון, ה301 ב 50K לא תהיה הרכב הכי מושלם ללא ספק, יש לה לא מעט חסרונות.

אך עדיין, אני חושב שהרכב שיספק הכי הרבה נוחות והכי הרבה חסכוניות במחיר הזה היא דווקא ה301 1.2 רובוטית, ולגבי ה15 לליטר, בדיוק לפני כשעתיים תדלקתי 31.4 ליטרים אחרי 484 ק"מ, תעשה את החישוב.

פורסם

אוקיי, אז היא חסכונית, לא הכל זה חסכון בדלק, אם כן, שיקנה פריוס לא ?

.פותש, מה אתה עוד מחפש ברכב ? נראה לי שיש עוד דגים בים מלבד היונדאי, שאין לי מושג למה ננעלת על המותג הזה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

תודה לכולם

אני מחפש רכב שיהיה מרווח עם בגאז גדול וצריכת דלק טובה

עד 50 K

אני מחפש רכבים גדולים(משפחתיים)

תודה רבה לכולם

פורסם

הונדה אינסייט - מרווח, בגאז ענק וצריכת דלק טובה.

בול מה שביקשת.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

ומנוע עם בעיות של צריכת שמן, מצוין.

פלואנס דיזל בטווח העליון של התקציב אולי אפשר למצוא, 2011-2012. חסכונית מאוד, מרווחת, סוחבת טוב, תא מטען גדול. המגאן עדיפה עליה, אבל אני בספק אם תמצא אחת נורמלית בתקציב שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
הונדה אינסייט - מרווח, בגאז ענק וצריכת דלק טובה.

בול מה שביקשת.

תגידי לי נסעתה פעם באיסייט?

תעשה לי טובה, אל תמליץ על הרכב הזה לא בהקשר של נוחות ולא של מרווח, אני נהגתי וישבתי ברכב מקדימה ומאחורה, אין שום נוחות ברכב הזה, ומאחורה? הרגשתי בעגלת סופר אך גם קלסטרופובית.

פות"ש, תעשה נסיעת מבחן על 301 או אליזה, אתה תרצה שהן נוחות, מרווחות, בגאז' ענק של 507 ליטר, מנוע ה1.2 נורא חסכוני, אם תתרגל לגיר הרובוטי אתה תמצא רכב שעונה על דרישותך, אם תקשיב לגאונים כאן בפורום, אתה תדרוך במקום,

מקסימום אם לא תרגיש בנוח ברכב, אין סיבה לא לעבור הלאה ולהמשיך לחפש, שוב, אני לא אומר שה301 היא מושלמת, ממש לא, היא רחוקה שנות אור משלמות, אך את מבוקשך תמצא בה, אם משהו אחר יפריע לך בחסרונות שלה אז בשביל זה יש צורך בבדיקה לפני קניה, ומשם אפשר לחשוב על רכב אחר.

עריכה אחרונה על ידי boobleit
  • תוכן חדש...