Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I25 [או משהו מקביל ב-50K ש"ח]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש את הרכב יונדאי I25 שנת 2014.

רוצה לשמוע פרטים נוספים על הרכב כגון: צריכת דלק, נוחות וכו'.

פתוח לשמוע על רכבים נוספים עד 50 אלף ש"ח(לא רכב קטן).

תודה רבה לכולם :)

לא בטוח שהבנתי - אתה שוקל לרכוש יונדאי I25 אבל אתה מחפש רכב גדול? - אתה מדבר על רכב בקטגוריית סופר מיני.

גם גרסאת הסדאן היא לא בדיוק רכב משפחתי קומפקטי, ממש על הגבול ובטח שלא גדול.

אני לא יודע אם נכנס בתקציב או לא - תבדוק - סקודה ראפיד או המקבילה שלה סיאט טולדו

כמובן אתה מתעסק שם עם תשלובת TSI-DSG שהם גם על הדרך גניבים מאוד - אבל זו בהחלט אופציה שכדאי לשקול.

אם להשאר בקטגוריה של סופר מיני, תנסה גם אופל קורסה או רנו קליאו או פיאסטה

הI25 רכב עם מרכב שמרגיש מאוד קליל מצד אחד אבל במקביל הוא גם מרגיש באמת כמו צעצוע

לי סה"כ היה נוח לנהוג בה ול1.6 גם לא הרגשתי ממש מחסור בכוח

תשים לב למסרק ההגה בI25 ממה שאני יודע זו נקודת תורפה בדגם - תבדוק את זה.

הלבטים של ידידה שעזרתי לה לרכוש רכב היו בין I25 לבין אופל קורסה כאשר בסופו של דבר האופל ניצחה כי היא היתה נוחה יותר ונותנת תחושה הרבה יותר סולידית על הכביש.

אבל הנה עוד המלצה שכדאי מאוד לבחון - מאזדה 2, גם האצ'בק וגם סדאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבחור אמר מפורשות, לא רכב קטן, קורסה ומאזדה 2 אלה רכבים קטנים.

יכול להיות שפותש לא דייק בכך שבחר ב I25 כדגם שהוא מכוון אליו, לכן המלצתי לו לעלות בסגמנט כי אכן ה 25 היא די קטנה בפנים.

באם פותש רוצה רכב לא קטן, קרי לפחות משפחתי, ולא נראה לי שמתאים לו לאכול את ה ח$# ממשפחת וואג המפורסמת וצמפיון יקירהם אז שיתרחק משקודה וסיאט כמו מאש.

המלצתי היא ללכת על רכב יפני 2012, אפשר להביא רכבים טובים מאוד, יעלה עוד כמה שקלים בדלק אבל יקבל רכב נורמלי יותר מאשר איזה צעצוע קוריאני או 301

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אני מעוניין לקנות I25 ובמקביל לא רכב קטן - אני מבין שהוא לא רוצה מיני אלא סופר מיני ומעלה.

מה שאתה מפרש זה לא מה שאני מפרש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...