Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעת חטיפת חניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסעתי לאשדוד בסביבות 22:00 לאזור תעשיה ברחוב הבנאי וחיפשתי חנייה (אזור מאוד בעיתי קשה למצוא חנייה). לפתע אני רואה רכב יוצא מחנייה אני ממתין שהוא יצא ואז בא לעשות רוורס להכנס לחניה פתאום רכב אחר נדחף לחנייה ועוד רב איתי שהוא היה קודם. צעקתי עליו וממש הייתי עצבני אבל נסעתי וחיפשתי מקום חניה אחר ובסוף מצאתי.

מה דעתכם על התופעה הזו של לגנוב חניה כשרכב אחר ממתין לה ? האם גם לכם קרה פעם סיפור כזה ?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

למה אתה חושב שמקרה שקרה הוא "תופעה"?

הכרתי פעם בחור, עובד בשירותי הביטחון, מומחה אומניות לחימה, צפר פעם לאיזה מישהו שחתך אותו, ההוא יצא עם סכין, בסוף הסכינאי גמר עם יד שבורה ופנים בבטון.

זה סוף יותר מספק לסיפורים האלו, גם אם יותר חכם לא לעשות את זה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מותר לשמור חניה בעמידה?

חשבתי שיש חוק כלשהו נגד זה

כלומר, הרכב לא פה? אז ששומר החניה יזוז

אני זוכר שדובר על כך בפורום מתישהו

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גם לי זכור דיון דומה בפורום, אפילו אחד כזה שגרם לי לשנות את דעתי בנושא.

כשעברתי להתגורר בעיר גדולה עם בעיית חניה ממשית יצא ש - "חטאתי" ושמרתי איזה פעם פעמיים חניה לגיסתי\אשתי ליד הבית, (עמדתי כמה דקות והמתנתי שיגיעו). התירוץ היה שהן עם ילדים קטנים\בהריון.

היום אני חושב שמדובר בתופעה בזויה, חניה מיועדת למכוניות ולא להולכי רגל. הרכב הראשון שמגיע "זוכה".

באופן אישי כשאני נתקל בתופעה כזו אני ממשיך לנסוע ומקלל (לפעמים בקול ולפעמים בלב - תלוי מי ברכב). לא שווה להתחיל להתווכח, וגם במידה "וניצחת" בוויכוח לא תפסיק לחשוב על הנזק הפוטנציאלי ש"המפסידים" עלולים לגרום אחרי שהלכת.

היה לא מזמן פס"ד בנושא על מישהי ששמרה חניה ליד בית חולים בני -ציון בחיפה (מקום שמועד מאוד לפורענות בנושא), הגיע בחור ופשוט דרס אותה כי היא לא הסכימה לזוז. למיטב זכרוני גם על השומרת הוטלה אחריות כלשהיא לנושא והיא לא יצא נקיה מהסיפור.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

היה לא מזמן פס"ד בנושא על מישהי ששמרה חניה ליד בית חולים בני -ציון בחיפה (מקום שמועד מאוד לפורענות בנושא), הגיע בחור ופשוט דרס אותה כי היא לא הסכימה לזוז. למיטב זכרוני גם על השומרת הוטלה אחריות כלשהיא לנושא והיא לא יצא נקיה מהסיפור.

החלק הראשון אתה זוכר נכון

החלק השני המואדם אתה לא זוכר נכון.

השופט לא קיבל חלק מעדותה ולכן הנהג יצא זכאי מכמה עבירות בהם הואשם, ובחלק הורשע, אבל לא נעשה דבר כנגד הגברת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...