Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו b4 מודל 2010, הייתי אצל חשמלאי היום שאמר שכל הפיוזים תקינים ושילך לסובארו, הבעיה בסובארו הכל מחירי שחיטה, וקשה בלי מזגן ,יש עצות חברים? כל הצג והכפתורים לא עובדים

פורסם

אולי התנתק משהו אבל לא הייתי מתחיל להתעסק בעצמי,אלא אם יש לך ידע טכני לפרק שם את כל העסק.

מזגניסט מקצועי לא יהיה פחות טוב ממורשה סובארו.

מהיכן אתה בארץ ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נשמע כמו תקלה חשמלית ממה שאתה מתאר - אם כל הפיוזים תקינים אז אין קצר, שווה לבדוק בכל הצמות אם יש מתח תקין ולעבור עליהן אחת אחת ולראות אם אין חיווט עם בידוד גלוי או קרעים.

אם אתה מוציא את הפיוז של מערכת המיזוג - האם התצוגה חוזרת לפעול?

האם בוצעו התקנות מקומיות ברכב לאחרונה? נגעו במשהו?

כן הייתי הולך למורשה סובארו - לפחות בכדי לקבל אבחון וחוות דעת שלהם לתקלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש מוסך מורשה סובארו ? בצפון שאמין ולא יקרן?ועשו מערכת ברכב ואחרי שבוע התחילו הבעיות ,גם יש רעידות שמוריד או מרים חלון

פורסם
יש מוסך מורשה סובארו ? בצפון שאמין ולא יקרן?ועשו מערכת ברכב ואחרי שבוע התחילו הבעיות ,גם יש רעידות שמוריד או מרים חלון

תתחיל מכך שתחזור למקום בו בוצעה ההתקנה. ייתכן שהבעיה תיפתר שם.

פורסם

לבית עסק שגרם לך נזק שכזה, אני באופן אישי לא הייתי חוזר. הוא לא יודע בכלל מה ואיך הוא הרס אז בטוח שגם אין לו מושג איך לתקן ולכן יכול להרוס רק יותר.

במצבים כאלה - רק מוסך מורשה.

סיפור אמיתי שקרה לאחרונה - לאבא שלי יש סובארו B4 2015 חבילת "פרימיום" (עאלק פרימיום - חבילת האבזור הבסיסית בארה"ב טובה יותר בטח ובטח אם מדברים על אביזרי הבטיחות המתקדמים שאין כאן בארץ!!)

חשקה נפשו בהוספת מתאמים למרימי חלונות למערכת הנוחות של הרכב.

אמרתי לו, ביקשתי, התחננתי - לך למוסך המרכזי או למתקין טוב שיודע מה הוא עושה.

השגתי לו מחיר קצת יותר נמוך מאשר במרכזי - אבל אצל מתקין טוב.

הוא מצע הצעה זולה עוד יותר במאה שקלים אצל מתקין אחר כלשהוא - ביקשתי, התחננתי, אבא לא!

הסיפור נגמר במפסק "פסנתר" (המפסקים של כל החלונות במושב הנהג) שרוף!

תיקון הנזק היה כ2000 שקלים במרכזי סובארו, על חלק ועבודה שעלו 500 אצל מישהו שלא היה לו מושג מה הוא עושה.

כמה סובארו רצו מלחתכילה? באזור ה600 שקלים כולל עבודה והחלק הוא מתאם מקורי.

אנו כרגע שוקלים אם בכלל לטרוח על תביעות קטנות ועל פרסום בית העסק והפרטים הקטנים - אבל אני מכבד את רצונו של אבא שלי, רק משתף אתכם ואת פותח השרשור.

לך למורשה - גמור עם זה!

תחזור לדווח - אם תצטרך חלקים חליפיים מקוריים אולי כאן נוכל קצת לעזור לך לחסוך כמה שקלים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...