Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נדלקה נורת צ'ק אנג'ין במאזדה 3 מנוע 1600 שנת 2007.

לפני שהולך לבזבז זמן וכסף על בדיקה במוסך מאזדה יש המלצות או דיס המלצות כלשהן? משהו שניתן לבדוק ללא מוסך?

האם יש חבר פורום שיש לו סורק תקלות כדי לעזור?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

לא צריך בכלל מוסכים...אנחנו דרך מסך המחשב נפתור את הבעיה אחרי שחיפשנו בגוגל את תיאור התקלה והסיבות שבגללן המנורה נדלקה ואוקוס פוקוס התקלה תסדר מעצמה.

איזה כייף לי :)

פורסם

פות"ש - אל תשלול את המורשה.

אצלי באותו רכב מודל 2005 "עד רעננה"

פתרו בעיית תערובת ענייה על ידי ניקוי מצערת במחיר נוח מאוד.

כמובן , כדאי לחבר סורק ולדעת קוד תקלה , לחפש חומר ברשת וכו'

פורסם
לא צריך בכלל מוסכים...אנחנו דרך מסך המחשב נפתור את הבעיה אחרי שחיפשנו בגוגל את תיאור התקלה והסיבות שבגללן המנורה נדלקה ואוקוס פוקוס התקלה תסדר מעצמה.

למה לא?

למה אתה מחליף שמן לבד? לך למוסך .

מרק, בוא לא נתמם .

פורסם
לא צריך שום מוסך לסריקת תקלה ברכב הזה. רק תגיד מאיפה אתה בארץ וכל הסורקים באיזורך ייתפקדו לדום!
ועם התגובה המיותרת הזאת במה אתה עוזר בידיוק? תיהיה בטוח שמצחיק אתה לא.

זה פורום טכני לא אוף טופיק.

פורסם

אולי לא הבנת את מאור, אבל דווקא לא הוא זה שהיה ליצן כאן.

הוא באמת רצה לעזור, אז תגיד מהיכן אתה בארץ ומישהו פה ישאיל לך סורק.

בינתים, תזמין סורק שיהיה גם לך (במידה ויש לך אנדרואיד) :

http://www.ebay.com/itm/ELM327-v1-5-Bluetooth-OBDII-Code-Reader-Diagnostic-Tool-Mini-Scanner-for-Car-/302296368687?hash=item466244862f:g:1fwAAOSwvihY~ymQ

Stay Dirty

פורסם

זה היה נשמע ציני, בכל אופן אני מאשדוד אשמח אם מישהו מהסביבה יכול לעזור. ותודה, אזמין שיהיה גם לי.

פורסם
ממש לא הייתי ציני. לכל אחד כמעט פה בפורום ישנו סורק שיוכל לשלוף לך קוד תקלה. אני מקווה שמישהו באיזורך ייפנה אליך.

הרכיב אנג'י גם טוב ? או שכדי משהו אחר ?

פורסם

הרכיב עצמו די סטנדרטי, התכנה של אנג'י גרועה .

יש לי תחושה שהתכנה היא קונספירציה של משפצי אלטרנטורים ומוכרי מצברים ...

• תוכן חדש...