Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה VS פיג'ו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבת הזוג שלי 208 שנת 2014 אצלה כבר שנה, נכון להיום עם כ-80 אלף קילומטרים על השעון ולא הייתה שום תקלה מיוחדת לא אצלה ולא בהיסטורית טיפולים.

ה206/207 לא רכבים בעיתיים, אלא אם מדובר על אוטומט שאכן יש בהם תקלות כאלו ואחרות.

אני בדעה של יוליאן, ההרגשה שלי היא שמדובר על תקלות של בלאי סביר לרכב בן 10-15 שנה.

תקנה את הרכב שמוצא חן בעיניך יותר, לשנים הקרובות הוא ישרת אותך בלי בעיה בין אם מדובר בפיג'ו או בפיאסטה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש 208 עם איזו תקלה שנמצאת בבירור, אבל עדין הייתי ממליץ לכל אחד לקחת את הרכב בפה מלא (אין הפרט מעיד על הכלל). חווית הנהיגה ברכב לעומת רכב חליפי שאני נוסע עליו עכשיו, רק חיזקה את דעתי כמה ה-208 איכותית (אני נוסע באוטומטית, אבל עדין דגם אקטיב זה דגם אקטיב).

אם הפיאסטה הייתה מגיעה כמו מקבילתה באירופה עם מנועי האקו-בוסט, הייתי אומר לך שהפיאסטה אולי עדיפה. מאחר וזה לא המצב, לך על הפיג'ו.

פורסם

אם הנסועה השנתית שלך לא עולה על 15k בשנה, פשוט תלך עם זו שאתה יותר מתחבר אליה.

ההבדלים בכוח זניחים, שתיהן אמינות ושתיהן נוחות.

הפיגו אכן יותר חסכונית אך באופן שנתי מדובר על הפרשי כסף זניחים לעומת כלל עלויות האחזקה.

זכית בזכות לבצע בחירה מהלב ולא מהראש.

פורסם

למה דווקא פחות מ15 אלף?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לחבר יש 208 אוטומטית מודל 2015 ללא תקלות.

1.6?

לבת הזוג שלי 208 שנת 2014 אצלה כבר שנה, נכון להיום עם כ-80 אלף קילומטרים על השעון ולא הייתה שום תקלה מיוחדת לא אצלה ולא בהיסטורית טיפולים.

1.6?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כן 1.6.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למה דווקא פחות מ15 אלף?

לקחתי מספר שמייצג נסועה לא גבוה ביחס לממוצע הפרטי הישראלי, אך גם לא מאוד רחוק ממנו. אם נניח והפורד עושה 1/14 קמ לליטר וחברה הפיגו עושה 1/17 קמ לליטר אזי ההבדל יסתכם ב1100 ש"ח בשנה (6 שח לליטר). בפועל בפיאסטה צורכת פחות ממה שחישבתי, ולדעתי הפיגו צורכת יותר ממה שחישבתי.
פורסם

השאלה עד כבר יהיה הבדל ביניהם.

פורסם

206 ו207 הם רכבים ישנים. תסתכל על יאריס, גטס, דייהטסו, מאזדה 2 שהם בני 10 ומעלה. לרכבים ישנים יש בלאי, בטח ל206.

מה שכן אני גם מתקשה להבין למה רכב אמריקאי כמו פיאטסה זאת דוגמא לאמינות לעומת הצרפתיה. גם על האמריקאים לא חסר סטיגמות.

אני לא רואה סיבה למה 208 בת 3 תעשה לך בעיות. אלה אם תקח אחת שחוטה מהשכרה שעשתה 100,000 והיא עדיין על השמן מנוע המקורי שלה ואז גם האלים לא יעזרו לך.

פורסם
206 ו207 הם רכבים ישנים. תסתכל על יאריס, גטס, דייהטסו, מאזדה 2 שהם בני 10 ומעלה. לרכבים ישנים יש בלאי, בטח ל206.

מה שכן אני גם מתקשה להבין למה רכב אמריקאי כמו פיאטסה זאת דוגמא לאמינות לעומת הצרפתיה. גם על האמריקאים לא חסר סטיגמות.

אני לא רואה סיבה למה 208 בת 3 תעשה לך בעיות. אלה אם תקח אחת שחוטה מהשכרה שעשתה 100,000 והיא עדיין על השמן מנוע המקורי שלה ואז גם האלים לא יעזרו לך.

כי האמינות של הפיאסטה כבר מוכחת. עבדתי בחברת ליסינג גדולה אהבתי מאוד את הרכב ולא ראיתי תקלות נפוצות הפיאסטה. לא משנה כמה עבר עליהן לא היו מחלות פתאומיות. בצרפתית שמכרתי כמעט תמיד היו בעיות והרבה החל מחשמל ממשיך בגירים בעייתים בתעלות שפה ושם מראות סימני זקנה ומונעים שמתחילים לחרחר בגיל צעיר.

פורסם

איזה צרפתית?

פורסם

לאחר 3 שנים עם פיאסטה 1200 ידנית 2014, בעסקת ליסינג, קיבלתי אותה עם 0 קמ. אני אישית רק אומר ברוך שפתרנו. מנוע חלש וצעקני, היו לא מעט בעיות חשמל. לא הייתי חוזר לרכב הזה. לגבי פג'ו, לא יצאה לי לנהוג בה, אז לא יודע להגיד. אם מדובר בפגיו עם מנוע 3 בוכנות, אני אישית לא הייתי מתקרב.

פורסם

ראשית פיאסטה מיוצרת בגרמניה. על ידי החטיבה האירופאית של פורד.

שנית , אני 5 שנים עם פיאסטה 2012,

פרט לטיפולים שוטפים , פעם אחת קרסה משאבת המים עם חגורת אביזרים, עצרתי בזמן ונמנע נזק למנוע. השאר הכל עבד תקין.

המנוע בהחלט חלש , ויש צורך לדרבן אותו באיזור 4-5k סלד בכדי לקבל התקדמות סבירה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...