Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית טסט ב'אלישע' נתניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ניגשתי לטסט ב'אלישע' ,ותודה ל'אמיתי' שלא עובדים עכשיו 3 חודשים ולא נוהגים לציין או להזכיר באף מקום, רק שאתה מגיע לשם אומרים לך שהם סגורים.

מפה לשם אחרי תור ארוך ניגשתי לטסט הכל עבר 'חלק'? ברור שלא. ביקשו ממני להחליף רישוי מאחור בגלל דהייה של הצבע. נכנסתי למשרד סיום ואמרתי להם שאם הם רוצים שיחליפו לי על חשבונם ואני לא מתכוון לשלם על זה, כמובן שהם לא ויתרו ודרשו 60 ש"ח על כך. נכנסתי לאתר משרד הרישוי ומה שראיתי שכתוב שאם הבוחן אומר שצריך להחליף לא יגבה תשלום אם עברו 5 שנים מייצור לחוית הרישוי. אז ראיתי שאצלי עברו 5 שנים אבל אין בחוק שום אזכור לכך שאחרי שעוברות 5 שנים צריך לשלם.

הלכתי לבעל המקום, הוא שיחק אותה 'ראש קטן' ושאל אותי אם אני עומד בפרמטרים, אמרתי לו על מה הוא מדבר והוא הפנה אותי חזרה למשרד, שוב התכווחתי שם עם הפקידה והיא אמרה לי שאם אני לא מעוניין שאני ילך לבוחן שבדק אותי ואני יחתום שאני לא מעוניין להחליף. אז ניגשתי אליו וחתמתי על הטסט מאחור שתוך 48 שעות באחריותי להחליף את הלוחית רישוי, הבוחן ציין בפני שלא כדאי להתעסק עם זה ואם שוטר יעצור אותי זה קנס 500 ש"ח. לבסוף כמובן שחתמו לי ושחררו אותי לדרכי.

עכשיו האם באמת שוטרים בודקים את זה ועוצרים על זה ?

האם אני באמת צריך להלחיף לוחית רישוי ולמה זה לא בחינם ? או איפה ניתן להחליף בחינם ?

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

ממתי זה בחינם?

אם זה באמת דרוש החלפה או לא, בלי תמונה אי אפשר לדעת.

המילוט היחיד שלך הוא שאם קיבלת לוחית שנמצאת תחת הריקול של לוחיות פגומות ואת זה אפשר לדעת עפ"י מספר סידורי שעל הלוחית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הצדק איתם (כנראה) ראה כאן במקרה של דהייה יש אחריות לחמש שנים. רק במקרה של הפרדות השכבות יש אחריות לא מוגבלת בזמן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מקווה שעונה על השאלה.

היה לי ויכוח עם מכון רישוי, ברגע שהראתי את זה, ישר התקפלו והחליפו ללא דרישת תשלום.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

הלוחית רישוי אכן דהויה והתאריך שמופיע עליה 07/12

אז אני כן אמור לשלם על כך ? ולמה זה 60 ש"ח ? למה לקוחים כל כך הרבה ? אין מקום שניתן לעשות בזול יותר ?

פורסם (נערך)

מה העניין?

אם כל מה שאמרו לך זה לוחית, ואתה חושב שהיא במצב טוב, אתה חותם והולך. אין חדש.

אני נסעתי עם לוחית 'דהויה' 4 שנים. עברתי איתה 6 טסטים בלי שהעירו! אפילו, כלומר תקינה לחלוטין. רק באחרון החלפתי כי באמת היא דהתה.

ותגיד, למה זה יקר? למה 60 שקל זה יקר? זה הכנת לוחית, פירוק והרכבה, מילוי ניירת. אתה משלם אלפי שקלים בכל שנה מס על אחזקת הרכב, עוד אלפים במס על תדלוק, עוד אלפים, בעצם עשרות אלפים ברכישה. אז לוחית ב60 שקל פעם ב5 שנים זו הוצאה? חליק...

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
מקווה שעונה על השאלה.

היה לי ויכוח עם מכון רישוי, ברגע שהראתי את זה, ישר התקפלו והחליפו ללא דרישת תשלום.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

אז הנה הם לא רצו להחליף לי, למרות שהראיתי, לא רצו לשמוע

פורסם
^למה שהם יחליפו אם עברו להן ה- 5 שנים, והאחריות היא עד כולל...?

כי הם דורשים להחליף לוחית רישוי, לא ראיתי איפה מופיע שאני צריך לשאת בתשלום.

דרך אגב, הם מקבלים לוחית רישוי אחת תמורת אחת מול משרד הרישוי

פורסם

בכל מקרה אני יסע עד שממש המצב יהיה רע, אבל יש מקום אחר חוץ ממכון רישוי שניתן להחליף בעלות זולה ?

פורסם
כי הם דורשים להחליף לוחית רישוי, לא ראיתי איפה מופיע שאני צריך לשאת בתשלום.

הם גם דורשים שהרכב לא יזהם ושהבלמים יעבדו. לפי ההגיון שלך מי שצריך לשלם על תיקונים כאלה זה מכון הרישוי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...