Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'וירייד 200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יש לי ג'ויירייד 200 חדש חדש.

רציתי לשאול את חברי הפורום, מי שבאמת יודע, מהן החסרונות של הכלי, מה אי אפשר לעשות איתו, כל כמה קילומטר מומלץ לעצור בנסיעה ארוכה של 300 ק"מ? (כן, יודע שלא בשביל זה נועד הכלי, אבל איך בכל זאת אפשר לעשות את זה?)

כמו כן טיפים לאחזקת הכלי והגנתו (קצת מעבר למנעולים סטנדרטיים, אני לא בדיוק רוכב חדש, יש לי מנעול דיסק ומנעול שנפרץ רק ע"י דיסק חשמלי, אין לי אזעקה כי חוץ מלהפריע לך לישון אין טעם...עדיף בהחלט מצלמה נסתרת בחנייה, זה אפילו זול יותר רק 750 ש"ח).

בתודה.

:-D
פורסם

חצי שעה שסקוטר שובר את הראש מה עושים עם סרט הוידאו אחרי שהקטנוע נעלם.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
שלום חברים.

רציתי לשאול את חברי הפורום, מי שבאמת יודע, מהן החסרונות של הכלי, מה אי אפשר לעשות איתו, כל כמה קילומטר מומלץ לעצור בנסיעה ארוכה של 300 ק"מ? (כן, יודע שלא בשביל זה נועד הכלי, אבל איך בכל זאת אפשר לעשות את זה?)

כמו כן טיפים לאחזקת הכלי והגנתו (קצת מעבר למנעולים סטנדרטיים, אני לא בדיוק רוכב חדש, יש לי מנעול דיסק ומנעול שנפרץ רק ע"י דיסק חשמלי, אין לי אזעקה כי חוץ מלהפריע לך לישון אין טעם...עדיף בהחלט מצלמה נסתרת בחנייה, זה אפילו זול יותר רק 750 ש"ח).

בתודה.

היה לי כזה.. אחלה קטנוע!

החסרון הבולט הוא - המתלים, יותר מדי קשים בעיר ובמהירויות גבוהות בבינעירוני לפעמים אתה מוצא את עצמך באויר אחרי איזה באמפ. חוץ מזה קטנוע שמספק המון תמורה למחיר!

בנסיעות ארוכות אתה תעצור לפי ההרגשה של התחת.. המקסימום שהצלחתי לעשות רצוף זה איזה 150 ק"מ, לא יודע כמה זמן נדרש לדם לחזור לחלקים רדומים..:-P

תקנה כיסוי בשביל חניה ארוכה - יחסוך לך הרבה צרות כגון שריטות, בוץ של חתולים ומראות חסרות כאשר אתה בא להניע את הקטנוע בבוקר.

בהצלחה!

JoyRider בתפוז... :turn-l:

פורסם
שלום חברים.

בתודה.

1. תתחדש!

2. מנוחות לפי המינון שהתחת קובע בשבילך.

3. מבחינת נעילות נראה שאתה מסודר רק תקפיד לקשור למשהו רציני כמו עמוד בטון לדוגמא.

4. תהנה!

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

תודה על התשובות. לשאלת סקוטר - מה עושים עם סרט הוידאו? הנה התשובה: כשהאזעקה מופעלת מה אתה עושה? האינסטינקט הוא לרוץ מהר לקטנוע חמוש בכלי נשק קר או חם נכון? כך בדיוק חבר שלי מצא את עצמו ב 4:00 בבוקר עם אלה מתקפלת מוקף בחמישה ערבים שנראו לו חמושים היטב..

סרט הוידאו נועד כדי שאחרי שגנבו לך את האופנוע, יהיה לך איך למצוא את הגנבים. בוודאי לא תתפלא לשמוע שגניבת קטנועים היא עניין שכיח ואין למשטרה איך לעזור בדרך כלל. סרט הוידאו יוכל לסייע למשטרה לאתר את החשודים, בדרך כלל הרי מדובר תמיד באותם אנשים.

כיסוי מרחיק סקרנים, אזעקה מקשה על גנבים, מצלמה תופסת גנבים וילדים חבלנים.

בהצלחה!

:-D
פורסם
תודה על התשובות. לשאלת סקוטר - מה עושים עם סרט הוידאו? הנה התשובה: כשהאזעקה מופעלת מה אתה עושה? האינסטינקט הוא לרוץ מהר לקטנוע חמוש בכלי נשק קר או חם נכון? כך בדיוק חבר שלי מצא את עצמו ב 4:00 בבוקר עם אלה מתקפלת מוקף בחמישה ערבים שנראו לו חמושים היטב..

סרט הוידאו נועד כדי שאחרי שגנבו לך את האופנוע, יהיה לך איך למצוא את הגנבים. בוודאי לא תתפלא לשמוע שגניבת קטנועים היא עניין שכיח ואין למשטרה איך לעזור בדרך כלל. סרט הוידאו יוכל לסייע למשטרה לאתר את החשודים, בדרך כלל הרי מדובר תמיד באותם אנשים.

כיסוי מרחיק סקרנים, אזעקה מקשה על גנבים, מצלמה תופסת גנבים וילדים חבלנים.

בהצלחה!

ואתה ממש חושב שהמשטרה המטומטמת שלנו תעשה משהו בעניין?

תרשה לי לפחפח.

פחח...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
ואתה ממש חושב שהמשטרה המטומטמת שלנו תעשה משהו בעניין?

תרשה לי לפחפח.

פחח...

צריך לאמץ את המנהג האמריקאי ולהחזיק נשק, ואז כדאי לגנבים שיבואו אלי לשקול שוב כי אני על הוראות פתיחה באש לא שמעתי!

מעניין איך הדוברמנית שלי תתייחס אליהם, היא מתה על ערבים...

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
צריך לאמץ את המנהג האמריקאי ולהחזיק נשק, ואז כדאי לגנבים שיבואו אלי לשקול שוב כי אני על הוראות פתיחה באש לא שמעתי!

מעניין איך הדוברמנית שלי תתייחס אליהם, היא מתה על ערבים...

אז כדאי שתשמע, אחרת תמצא את עצמך בכלא להרבה יותר זמן מהגנב.

לפי החוק אסור עליך לפגוע בגנב כל עוד אין סכנה לחייך. וכן, העולם לא הוגן.

פורסם
וכן, העולם לא הוגן.

את זה סחבק למד לפני שנים!

פורסם
אז כדאי שתשמע, אחרת תמצא את עצמך בכלא להרבה יותר זמן מהגנב.

לפי החוק אסור עליך לפגוע בגנב כל עוד אין סכנה לחייך. וכן, העולם לא הוגן.

אז סתם לידע כללי - באמריקה, בניגוד למה שרבים חושבים (כולל האמריקקים עצמם), הפעלת נשק חם על פורץ נחשבת ללא מידתית ברוב המקרים! ישנם שם הרבה פ"ד שאנשים הואשמו ב"הריגה" אחרי שירו בגנב.

פורסם
אז סתם לידע כללי - באמריקה, בניגוד למה שרבים חושבים (כולל האמריקקים עצמם), הפעלת נשק חם על פורץ נחשבת ללא מידתית ברוב המקרים! ישנם שם הרבה פ"ד שאנשים הואשמו ב"הריגה" אחרי שירו בגנב.
אני יודע שיש להם פסקי דין מטורפים לגמרי, התכוונתי רק להרגל (המגונה?) שלהם להחזיק נשק קבוע.

פורסם
אני יודע שיש להם פסקי דין מטורפים לגמרי, התכוונתי רק להרגל (המגונה?) שלהם להחזיק נשק קבוע.
טוב נו... זה מכיוון שיש להם אחלה חוקה בת 1000000 שנה :wink:

פורסם
טוב נו... זה מכיוון שיש להם אחלה חוקה בת 1000000 שנה :wink:
לפחות יש להם אחת...

פורסם

החוק בארה"ב משתנה ממדינה למדינה אבל באופן עקרוני צריך להוכיח שאכן היתה תחושת איום אמיתית על החיים....ופה כל השטיק.....אחרי שמטפלים בגנב צריך ל"ייצר תחושה" בוא נאמר משהו כמו סכין ביד שלו....שאף אחד לא צריך לדעת ששתלנו שם:-D

לגבי החוקה האמריקאית......שלושת העקרונות המנחים אותה מתבססים על שיויון חרות והזכות לרדוף אחרי אושר.....מה שבשורה התחתונה מתבטא ביכולת לרכב על R1 שהוסב לגירסאת קסטום עם גלגלי עץ והזרקת ניטרו..כלומר משהו שעושה לך טוב....... ולא אחטה ואומר במהרה בימינו במקומותינו:roll:

• תוכן חדש...