Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים .בחודשים האחרונים החלפתי פילטר שמן 3 פעמים .

מדובר בסיטרואן סי 4 2008 1600 הוחלף שמן בזמן ואיתו הפילטר . לרכב 117000 ק"מ ומחליף שמן

(5/30 סינטטי מלא)כל 10000 ק"מ לאחר חודש ,או 1000 ק"מ הופיעה הודעת לחץ שמן נמוך . כמובן בדקתי גם שמן וגם פילטר ואז התגלה שהצלב במרכז הפילטר נשבר.הוחלף פילטר חדש ושוב חודש /1000ק"מ וחזרה התופעה .היום שוב הוחלף.בעקבות אותן התופעת .

אז מה עושים מה בודקים ?

תודה.

פורסם
תעבור ל10/40 סינטטי מלא ומסנן מקורי

לא ברור לי פשר התגובה.

• 10-40 סינטטי מלא כמעט ולא קיים בשוק (חוץ מרוייאל פורפל ואולי עוד איזה אקזוטיקה).
  • 5-30 סינטטי מצויין עבור הרכב של פותח השירשור, כמובן בתנאי שהוא עומד בתקן הנקוב על ידי היצרן.
  • סוג השמן כלל לא קשור לתקלה של פותח השירשור. גם אם ימלא שמן מרוצים 10-60 בשום אופן לא אמורים להשבר חלקים מהפילטר.
  • ולבסוף הוא כבר כתב ששם מסנן מקורי.

יום טוב גם לך

פורסם

הפילטר בסיטרואן c4 יושב בתוך בית פילטר עשוי פלסטיק, אצלי הוא דלף והחלפתי אותו, אולי הוא בעצם גורם לבעיות בלחץ שמן אצלך ?עלה לי מקורי כזכור לי בסביבות 280 שח בחנות חלפים.

פורסם
הרכבת חלק מזוייף יש אלפים כאלו בשוק.[/בוקר טוב אורן היות והחלק הוחלף במוסך שנתן שירות לסיטרואן יש אפשרות לדעת אם מקורי

? ובמדה ויתגלה שלא כמובן אלך לקנות מקורי

• תוכן חדש...