Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע זמני להתייעץ אתכם,

שואל בשביל חבר שרוצה למכור הונדה איינסייט 2012

הקמ" בערך 120 אלף, והצבע מעל הדלת קצת דהוי ויש כמה שריטות מעטות על הרכב.

אמרתי לו שאולי שווה לו להשקיע בצבע ואז הוא יוכל לדרוש יותר - מה דעתכם שווה לו את זה?

כמה הייתם מבקשים על הרכב הזה?

תודה לעוזרים.

פורסם

צביעה של רכב בגיל כזה - רק מעלה חשד לתאונות, ומרידה ממחיר הרכב.

השוק של האינסייט לא מזהיר - אני הייתי מסתכל על ממוצע המחירים בהם הרכב מוצע למכירה ביד 2, ומוריד קצת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש משמעות רבה לעובדה של תיעוד היסטוריית טיפולים.

אם החבר שלך יוכל להראות עיקביות בטיפולים ומכך הקונה חוכל ללמוד על מצב הרכב - זה שווה כסף.

אם אין תיעוד, והרכב טופל בכל פעם במקום אחר ובחלפים לא איכותיים - זה בהחלט מוריד עוד מתחת למחירון.

פורסם

בוא נגיד שמצבו דיי גרוע

בסוד - אני עכשיו רוכש מליסינג שנת 2014 ללא תאונות 90אלף ק"מ במחיר של 50אלף (וזה כולל הטבת מימון 0%)

הבעיה - האחריות על הסוללה היא עד 100אלף ק"מ והליסינגים מוכרים ממחירון של 65 ב15אלף פחות

אם הרכב ישירות המחברה (מאוד נדיר) מצבו טוב אם הוא רכש מליסיג הוא בצרות צרורות ויצטרך למכור לפחות 20אלף מתחת למחירון

פורסם

לדרוש? מישהו חייב לו משהו?

שיתחיל בלבקש מחירון וכל חודשיים יוריד עוד 2000 ש"ח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אז שיוריד יותר, ויהיה יותר גמיש במחיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

העניין של הצביעה יכולה להעלות חשד זאת דווקא נקודה יפה שלא חשבתי עליה, והיסטריית טיפולים מאמין שיש לו

מבירורים שלי איתו גם עלה שהרכב בכלל 2010 ו113 ק"מ, אני מעביר לו את על התשובות שלכם. תודה רבה!

פורסם

חבר מכר כזאת 2010 יד שנייה, יד ראשונה בבעלות הונדה - רכב עובד.

הרכב היה מצב מצוין אך עם 200k נמכר תוך מספר ימים אך ב 20000 שח.

פורסם

לדעתי שלא ידרוש מחיר שהוא לא ריאלי-שינסה לפרסם בצורה שהוא יהיה +- כמו שאר המוכרים בלוח וירשום גמיש.

113K ק"מ על רכב שהוא שנת 2010 ק"מ נשמע הרבה יותר טוב.

לגבי עניין השריטות והצבע במיקום אחד שדהה,שיוריד מעט אבל עדיין מי שקונה צריך לקחת בחשבון שזה לא רכב חדש וזה הגיוני-לפחות השריטות.

פורסם

20 זה נמוך מאוד המחירון הוא כמעט 40 ממה שהבנתי

אז לדעתכם חבל שישקיע בצביעה נכון? זה רק יעלה חשד ויראה כאילו יש מה להסתיר

פורסם

במידה ולא היו עוד תיקוני צבע עדיף שלא,כי תמיד נשמע טוב "לא עבר תיקון צבע",נותן הרגשה של רכב שמור.

אם כן היו-פחות מסכים עם זה שתיקוני צבע זה עד כדי כך משמעותי(בכל זאת -הרכב עוד מעט 8 שנים על הכביש)

שיסתכל על המודעות על רכבים מאותם שנתונים ויאמוד את מחיר הרכב בהתאם למצבו ביחס אליהם.(ויוסיף במודעה "גמיש מעט")

כן שווה לקחת את שאר המוכרים כאינדיקציה מסויימת,אבל שלא ייתפס על זה כמחיר רכישה סופי,הרוב ירדו עוד כמה אלפים במעמד הקניה.

• תוכן חדש...