Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mitsubishi Lancer 2008 1.8

Benson
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכל המבינים והמבינות בפורום,

ברשותי תקציב של 27 אלף גג, מכיוון שלכל חברי יש מאזדות והונדות וגם לאחי יש מאזדה (ולכל עם ישראל חח..)

החלטתי לגוון בחיפושיי אחרי רכב שמשתווה או יותר טוב ממאזדה 3 מהשנתונים הלגטימיים לתקציב שלי.

אז שמתי עין על המיצובישי לאנסר שנת 2008, מנוע 1.8 (לא אתפשר על ה1.5)

אני לא מבין גדול ברכבים (בגלל זה אני פונה אליכם)

אבל מה שאני כן יודע שהמנוע כמובן 1.8 ל', 143 כ''ס, 5 הילוכים וגיר רציף.

הצריכה היא רגילה, דומה לכל אוטו בשנתונים האלו.. אם אני לא טועה.

יש באיזור שלי (השרון) בחור שמוכר את הדגם הספצפי הזה ב25 אלף שקל, יד שלישית עברה 150 אלף.

הוא לא סיפק יותר פרטים אבל רשם "פרטים בטלפון". ראיתי את המודעה לפני שבועיים והיא עדיין פתוחה.

חשוד או שווה לבדוק? ובכללי מה אתם אומרים על הרכב ?

פורסם

רכב מעולה, בגלל הגיר יש תחושה שחסר כח, בנהיגה מתונה לא מרגישים את זה.

יחסית חסכוני לרכבים אחרים בקטגוריה עם מנועים אטמוספריים.

לא מאובזר יותר מדי.

יש אזורים שמרגישים שחסכו שם,פלסטיקה קשה וזולה.

תבדוק גם את מצב הצבע של הרכב.

פורסם

לא משתווה למאזדה ולא טוב ממנה- אל תאמר זאת אפילו בצחוק (כמובן שאם ההשוואה היא מול 1600 העגלתית אז אולי כן אבל מול מאזדה 3 ספיריט זו ממש בדיחה).

לא הייתי קונה את הרכב עם כזה ק"מ,הגיר הרציף מחייב התייחסות (ואם אין היסטוריה שמוכיחה שב 100,000 החליפו שמן גיר ואולי גם מסנן אם קיים,אתה חשוף לתקלה מאוד יקרה).

חפש יד 1 או 2 ורכב עם פחות ק"מ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)
רכב מעולה, בגלל הגיר יש תחושה שחסר כח, בנהיגה מתונה לא מרגישים את זה.

יחסית חסכוני לרכבים אחרים בקטגוריה עם מנועים אטמוספריים.

לא מאובזר יותר מדי.

יש אזורים שמרגישים שחסכו שם,פלסטיקה קשה וזולה.

תבדוק גם את מצב הצבע של הרכב.

היי תודה על העזרה.

לא משתווה למאזדה ולא טוב ממנה- אל תאמר זאת אפילו בצחוק (כמובן שאם ההשוואה היא מול 1600 העגלתית אז אולי כן אבל מול מאזדה 3 ספיריט זו ממש בדיחה).

לא הייתי קונה את הרכב עם כזה ק"מ,הגיר הרציף מחייב התייחסות (ואם אין היסטוריה שמוכיחה שב 100,000 החליפו שמן גיר ואולי גם מסנן אם קיים,אתה חשוף לתקלה מאוד יקרה).

חפש יד 1 או 2 ורכב עם פחות ק"מ.

כמובן שלא השוותי לספיריט, היא גם יותר יקרה בשנים האלו.

תוכל להסביר לי מה החסרון בגיר הרציף? הבנתי מאחרים שאין תלונות על הגיר של 2008

עריכה אחרונה על ידי Benson
פורסם

גורם לרכב להיות כבד בתחילת הנסיעה, סיבובי מנוע גבוהים בהאצה, רעש מנוע נשמע חזק מדי בתוך הרכב בהאצה, החלפת שמן גיר יקרה מאוד ( אבל זה פעם מ 100 אלף קילומטרים או 6 שנים), איחור בהחלפת שמן גיר או החלפה לשמן לא מקורי ( מטעמי חיסכון ) עלול לגרום לתקלה יקרה בגיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
גורם לרכב להיות כבד בתחילת הנסיעה, סיבובי מנוע גבוהים בהאצה, רעש מנוע נשמע חזק מדי בתוך הרכב בהאצה, החלפת שמן גיר יקרה מאוד ( אבל זה פעם מ 100 אלף קילומטרים או 6 שנים), איחור בהחלפת שמן גיר או החלפה לשמן לא מקורי ( מטעמי חיסכון ) עלול לגרום לתקלה יקרה בגיר.

תודה על ההסבר.

לגבי הלאנסר שרציתי לבדוק-הרכב עבר החלפת מנוע.. ויש לתקן קימוטים וצבע באוטו (לא הרבה)

פורסם

החלפת מנוע נדירה מאוד ברכב הזה. מנוע אמין ביותר.

אם לא מדובר ברכב שנמכר במחיר משמעותית יותר נמוך ממחיר השוק, תחפש רכב אחר, מפרטי, עם מנוע מקורי וקילומטראז' נמוך.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אל תשווה את הלנסר הזאת למאזדות של החברים שלך וגם לא להונדות החל מ 2006, למה מכיוון שלנסר הזאת היא מאוד לא מהנה לנהיגה, השוק שלה חלש אפילו יותר משל ה 3, אני אישית הייתי מחפש לי או סיויק 1.8 או מאזדה 3 ספיריט.

אם תרצה רכב באמת שמור ואתה יכול לעלות בתקציב טיפה (מדבר על אזור ה30 אחרי מיקוח) יש לי חבר שעתיד למכור מאזדה 3 2.0 עם קילומטר נמוך מטופלת במורשה בלבד עם תיעוד מלא בלי תאונות. מדבר על גרסאת ה 5 דלתות ולא הסדאן הארוכה, שלח לי ה"פ אחבר בינכם

פורסם (נערך)
אל תשווה את הלנסר הזאת למאזדות של החברים שלך וגם לא להונדות החל מ 2006, למה מכיוון שלנסר הזאת היא מאוד לא מהנה לנהיגה, השוק שלה חלש אפילו יותר משל ה 3, אני אישית הייתי מחפש לי או סיויק 1.8 או מאזדה 3 ספיריט.

אם תרצה רכב באמת שמור ואתה יכול לעלות בתקציב טיפה (מדבר על אזור ה30 אחרי מיקוח) יש לי חבר שעתיד למכור מאזדה 3 2.0 עם קילומטר נמוך מטופלת במורשה בלבד עם תיעוד מלא בלי תאונות. מדבר על גרסאת ה 5 דלתות ולא הסדאן הארוכה, שלח לי ה"פ אחבר בינכם

סבבה שלחתי לך פרטית, תודה על העזרה.

אני לא יכול להגיע לסכומים האלו, אני בקושי מגרד את הסכום 27, אני סטודנט ואני חייב אוטו בדחיפות. והונדה אוטו עם מחירון יקר מאוד. (כמובן איכותי)

עריכה אחרונה על ידי Benson
פורסם

סתם שאלה -בשביל מה סטודנט צריך רכב משפחתי?

במקומך הייתי מוצא איזו הונדה ג'אז 2007-2008 הצורה הישנה ונהנה מצריכת דלק טובה יותר ב 50% . או סיריון / מיקרה יותר חדשות באותו המחיר.

בקשר למיצובישי, תמורה למחיר טובה מאוד, רכב משפחתי נוסף שדומה למיצובישי במחיר ובתכונות - קיה פורטה.

פורסם

אני חושב שהוא רוצה רכב שגם ייראה טוב וישדר צעירות, מה שרשמת משדר שהוא או דודה (ג'אז), או סבתא (מיקרה), או סטודנטית (סיריון).

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...