Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 25K

diego21
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני מחפש בשבועות האחרונים רכב שיתאים לצרכים שלי, שהם:

1) אוטומט

2) האצ'בק

3) לא קטן מדי - בכל זאת 1.90 גובה וכמעט 90 קילו

4) אם אפשר אז כמה שיותר חסכוני בדלק.

אני יודע שהתקציב מגביל אבל בכל זאת חייב להיות אי שם רכב מתאים.

המודעות ביד 2 ובקבוצות בפייסבוק מלאות ברכבים צרפתיים או ברכבים שלא מתאימים מבחינת הגודל כמו ספארק או גולף.

מי מוצא לי פתרון?

פורסם (נערך)

ניסאן נוט.

משהו בסגנון :

yad2.co.il/s/c/njxbvd

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לך על זה . רכב אמין ביותר וחסכוני.

מנסיון של אחי עם אותו שנתון : 60000 ק"מ אצלו ו0 תקלות , רק טיפולים ולא אצל "הוד מעלתו " היבואן אלא במוסך כללי.

"אין לו שוק" ולכן מחירו נוח.

אני לא מכיר את הרכב הספציפי במודעה

פורסם
בפיאט פונטו אתה לא נכנס? ובפנדה? הגג של הפנדה גבוה יחסית.

האמת חשבתי על פיאט פונט איבו או על בראבו אבל הבנתי שהן מגיעות רק בידני או רובוטי.. יכול להיות?

פורסם

המודעות ביד 2 ובקבוצות בפייסבוק מלאות ברכבים צרפתיים או ברכבים שלא מתאימים מבחינת הגודל כמו ספארק או גולף.

מה הבעיה עם מודעות של רכבים צרפתיים? דווקא בתקציב שלך תוכל לקבל רכבים די נוחים תמורת מחירים נמוכים יחסית. סיטרואן C4 או פג'ו 308 משנתון די גבוה במצב טוב בתקציב שלך בהחלט אפשר למצוא.

וגולף? לא רואה סיבה שלא תיכנס בה, הרבה יותר גדולה ומרווחת מספארק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...