Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיוני שלפי לוי עצחק פאביה חדשה 2016 שלהוציא מהחברה היה 103,000 עומדת היום על שווי של 78,000??זה מטורף!!!

רכשתי פאביה חדשה 2017 בדיוק עכשיו ומפחד מירידת ערך כזאת קריטית בשנה, בכוונה קניתי סקודה כי ידעתי שהיא שומרת על הערך

צריך לציין שהרכב 2016 לצורך הדוגמא עלה בחודש אוקטובר אז בכמה משתקלל המחירון ?אמור להיות גבוה מ78,000 נכוון?

והאם לפי הנתונים האלה שהעלתי אתם ממליצים למכור את הרכב תוך שנה כבר?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. שום רכב חדש לא שומר על ערכו.

2. המועד הגרוע ביותר למכור רכב שנקנה כחדש, הוא זמן קצר לאחר רכישתו, אלא אם רוצים להפסיד הרבה כסף בזמן קצר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לשמור לגמרי ברור לי שלא אבל לא ציפיתי לירידה כזאת גדולה

לצורך הדוגמא הזאת אחרי שנתיים הרכב ירד 25,000 למרות שבפועל מבדיקה ביד 2 כולם מוכרים מעל המחירון ובצדק!

לא עדיף למשל למכור אחרי שנה וכך לאבד פחות? כי פה נראה שהמחירון מקבל כמה סטירות ולא רק אחת עיקרית

לגבי התאריך עלייה לכביש בכמה עולה המחירון על כל חודש מאוחר אתה יודע להגיד לי?

פורסם (נערך)

מציע לבחון את הענין בצורה הפוכה ולשנות מצב של תיסכול להצלחה והנאה. במקום לקנות מהנילונים כדאי וכלכלי לדעת רבים ואין בכך שום חדש, לקנות רכב בן שנה עד שנתיים ולהינות מכל העולמות.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לשמור לגמרי ברור לי שלא אבל לא ציפיתי לירידה כזאת גדולה

לצורך הדוגמא הזאת אחרי שנתיים הרכב ירד 25,000 למרות שבפועל מבדיקה ביד 2 כולם מוכרים מעל המחירון ובצדק!

לא עדיף למשל למכור אחרי שנה וכך לאבד פחות? כי פה נראה שהמחירון מקבל כמה סטירות ולא רק אחת עיקרית

לגבי התאריך עלייה לכביש בכמה עולה המחירון על כל חודש מאוחר אתה יודע להגיד לי?

רק תיקון קטן, יכול להיות שכולם מפרסמים מעל המחירון...

אני קוגלאגר אם מישהו מוכר פאביה בת שנה-שנתיים מעל המחירון.

חבר מחר פאביה בת 4, שמורה ומלוקקת ועם ק"מ נמוך מאוד, טסט לשנה וצמיגים חדשים בהפחתה נאה מהמחירון.

פעם לסופר מיני היה ביקוש גבוה, היום לא כל כך.

סביר להניח שבתוך 4 שנים תאבד כ-50-60% מערך הרכב.

לגבי חודשי עליה לכביש, זה יעזור לך אולי למכור אבל כמעט בטוח שאף אחד לא ישלם לך את המחיר המשוקלל.

אגב למה בכלל אתה מסתכל על המחירון של רכב חדש שזה עתה רכשת?!

פורסם
יש אפשרות לבטל עסקה במידה ועוד לא הגעתי פיזית ולקחתי את בקכב?

אם העברת את הכסף ונעשה רישום אז לא.

אם עדיין לא העברת את כל הכסף ולא נעשה רישום לרכב אז כן, אתה יכול לבטל ולקבל אפילו את המקדמה בחזרה (כנראה שבניכוי סכום מסויים).

פורסם
רק תיקון קטן, יכול להיות שכולם מפרסמים מעל המחירון...

אני קוגלאגר אם מישהו מוכר פאביה בת שנה-שנתיים מעל המחירון.

חבר מחר פאביה בת 4, שמורה ומלוקקת ועם ק"מ נמוך מאוד, טסט לשנה וצמיגים חדשים בהפחתה נאה מהמחירון.

פעם לסופר מיני היה ביקוש גבוה, היום לא כל כך.

סביר להניח שבתוך 4 שנים תאבד כ-50-60% מערך הרכב.

לגבי חודשי עליה לכביש, זה יעזור לך אולי למכור אבל כמעט בטוח שאף אחד לא ישלם לך את המחיר המשוקלל.

אגב למה בכלל אתה מסתכל על המחירון של רכב חדש שזה עתה רכשת?!

מישהו שאני מכיר בדיוק מכר את שלו (2016) ב78,000 כשהוציא אותה מהחברה באוקטובר 16 ב103,000

פשוט השב את תשומת ליבי ואני קצת חושש באמת לאבד כל כך הרבה

בגלל זה חשבתי שאולי יהיה עדיף למכור אחרי שנה-שנתיים

פורסם

פות"ש אני די מבין אותך, זה מתסכל איבוד הערך הזה,

אך הכי נכון זה לחשוב כעת איך להשאיר את הרכב כמה שיותר כל עוד הוא חדש ולהנות ממנו.

ואני מאמין שכרגע כאשר אתה המאגר המידע שלהם, כאשר יתקשרו אליך ויציעו לך טרייד אין ומבצעים מטופשים, פשוט תסנן.

תתחדש.

פורסם

חבר אמר לי לפני חודש - חודשיים פרסם את הפביה סטיישן למכירה לא קיבל אף פניה . הוא קיבל רכב מהעבודה.

פורסם

לגבי רכב בן שנה שנתיים לרכוש, לעתים זה יותר קשה כלכלית לקונה. כי ההלואה לרכב חדש היא בתנאים טובים. לכן חלק מעדיפים רכב חדש מהניילון ולא בן שנה מה שמוריד את הביקוש לרכב שנה על הכביש

פורסם
חבר אמר לי לפני חודש - חודשיים פרסם את הפביה סטיישן למכירה לא קיבל אף פניה . הוא קיבל רכב מהעבודה.

ספציפית במקרה שלו בגלל שזה סטיישן אמי יכול להבין

הבחור שמכר אמר לי שהוא פחד מירידה נוספת רצינית ולכן מכר אותה

בכל זאת הרכב 10 חודש על הכביש ואיבד 25,000 מהשווי שלו (כ25%) פחות משנה!!!

פורסם
לגבי רכב בן שנה שנתיים לרכוש, לעתים זה יותר קשה כלכלית לקונה. כי ההלואה לרכב חדש היא בתנאים טובים. לכן חלק מעדיפים רכב חדש מהניילון ולא בן שנה מה שמוריד את הביקוש לרכב שנה על הכביש

לדעתי שום מדינה נורמאלית לא תאפשר לפרט לקחת הלוואות ברמות- על מעל 50 אחוז מההכנסה הפנויה, בידיעה שהסבירות שרבים לא יעמדו בהתחיבויותיהם גבוהה. לדעתי האישית, האפשרות לקבל הלוואות ענק ופריסת החובות לשנים , זו האם-אמא של הקורה במדינה כשיטה, בכבישים כמו גם בדירות, מצב שמזכיר את הסאב פריים בארהב.

כשקופצים מעל הפופיק בתוספת עיניים גדולות אפשר בקלות לשבור את הראש על אמת.

פורסם

וללא שום קשר מאיפה החלטת שהפאביה שומרת על ערכה בצורה מיוחדת?

אפילו טויטה (במקרה שלי ספייס ורסו) שנחשבה תמיד לבונקר, ועוד בדגם שלא היה כ"כ פופלארי בליסניג, והדגם המאובזר, איבד בשנה 17% מערכו (כרכב בן 3!).

רכב זה לא השקעה מניבה.

פורסם

מדוע שלא תהפוך חסרון ליתרון?

כלומר, לבטל את ההזמנה ולקנות במקום רכב יד שניה בן שנה במחיר מופחת משמעותית?

(אגב לגבי עניין הירידת ערך, יכול להיות שקיים חשש מאמינות הגיר, והאחריות היא שנתיים בלבד)

• תוכן חדש...