Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 70,000

hirari
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

כיום יש ברשותי קורולה 2009 אוטומטית, וחשבתי לעשות טרייד אין קטן, כאשר המטרה שלי היא להוסיף עד 40,000, מה שאומר שאהיה במצב של כ- 70000 (מחירון הקורולה 45,000).

על איזה רכבים אתם ממליצים?

חשוב לי שהרכב יהיה מרווח (אדם גדול) עם מקום ל- 3 ילדים מאחורה. וכמובן שלא יהרוג אותי בדלק והטיפולים.

עושה בשנה כ- 25,000.

תודה.

פורסם

לא בטוח שתצליח למכור את הקורולה במחיר מחירון. בטרייד כמעט בטוח שלא תקבל מחירון.

באילו גיל הילדים? הקורולה מספקת אותך מבחינת מרווח?

אוטומט או ידני?

פורסם

תודה על התגובה.

יודע שלא אקבל מחירון, לכן כתבתי רכב עד 70 (יש לי 40), אני מחפש רק אוטומט, והילדים בין 10-6, הקורולה מצויינת מבחינת מרווח.

פורסם

מחירון לא תקבל על הקורולה אבל גם לא חצי (בהנחה שהרכב שלך לא עבר תאונה, עם 200K ק"מ, יד 4 עם עבר השכרה או משהו כזה).

יונדאי I35 תענה על הצרכים שלך באופן טוב- רכב זריז, לא חסכוני מדי אבל גם לא בזבזן מושבע, אמין, מרווח. לא זורח בכלום ולא נכשל בכלום.

משפחתיות האצ'בק (קיה סיד, פולקסווגן גולף כדוגמא) גם באות בחשבון?

פורסם

היי,

הטויוטה אוטומטית, יד שניה מפרטי, עשתה 122,000 בלי תאונות, ככה שאין להם הרבה סיבות לחתוך אותי.

אבל כמובן שלא חי באשליות לקבל מחירון.

האמת שלא חשבתי על הפורטה, היתה נראית לי קצת קטנה מבפנים. אבדוק. לגבי I35, יש לנו אחת, ואני רוצה גיוון.

חשובה לי צריכת דלק נורמלית, כי הטויוטה די פינקה בתחום הזה.

פורסם

צריכה נורמלית זה 12 משולב, אני נוסע כ- 400 ק"מ בשבוע.

אני אדם גדול, לכן זה חייב להיות אוטו מרווח.

• תוכן חדש...