Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוכמת ההמונים - ברי מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב הבנתי בישראל במים המותפלים יש בעיה של מחסור ביוד ובמגנזיום.

איך אני מברר לגבי מקור המים שאני שותה ממנו?

אני כבר שנים שותה מי ברז.

יש בניינים שהמים בהם שוהים במאגר מוזנח וזה פשוט דוחה...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד כמה שהבנתי באיזה סיור באתר ספיר היום מערבבים מים מכל המקורות ומזרימים את התערובת למרבית המדינה. נראה שרק אזורים קטנים לא מקבלים מים מעורבים.

נדמה לי שיוד קיים גם בדגים. מצריך בדיקה. לבדוק גם לגבי מגנזיום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. לפני די הרבה שנים התברר כי מים שסוננו במסנני בריטה והורתחו גרמו שחרור מתכות כבדות מחלקו הגלוי של גוף החימום. כאמור זה היה לפני הרבה שנים, וכנראה שבריטה שינו את המסנן - אבל לא כל מערכת נבדקה לתקלות מסוג זה.

אתה מכיר כיום קומקומים עם גוף חימום גלוי? למה זה רלוונטי בכלל לימינו?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

יש לך מושג מה מכיל הציפוי של גוף החימום -גלוי או נסתר? מה שחשוב הוא מה בא במגע עם המים, לא כיצד הוא מעוצב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

טוב. היתה הערב תכנית על הנושא בערוץ 10.

אז מה היה לנו: שום מקור אינו מושלם.

מי הברז - בתלות בצנרת הביתית, בדרך כלל נקיים, אם כי במקומות מסויימים עכורים. וכמובן מכילים כלור שנותן טעם לואי. בחלק מהארץ גם מחסור במגנזיום (ורשות המים מתנגדת להוספתו). המומחים ממליצים לתת למים לזרום כחצי דקה (אחרי הפסקת שימוש לכמה שעות) לפני שימוש בהם לשתיה.

מי בריטה - טעימים וצלולים. אבל בניסיון לבחון אם הם מרחיקים עופרת הסתבר שריכוז העופרת במים המסוננים גבוה יותר מאשר בברז ששימש למילוי המתקן.

מי תמי 4 - צלולים, אבל חסרי כלור (מה שהופך אותם ללא עמידים לזיהומים). גם לא מסננים עופרת המצויה בברז. ואם יש זיהום במים צריך להחליף את מערכת הסינון, שכן הזיהום נותר במסננים.

מים מינרליים - טעימים, אבל בגלל העדר כלור מחייבים שתיה תוך מספר ימים. וגורמים נזקים סביבתיים חמורים.

וכמובן העלות - משקלים בודדים בחודש למשפחה למי ברז, דרך עשרות למסננים ועד מאות שקלים לחודש למינרליים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...