Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 90K ויישור קו לקיה פיקנטו 13'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאשתי יש קיה פיקנטו שנת 2013, שמתקרבת לאזור ה90K, הרכב נמצא באחזקתה מאזור ה70K וטרם נעשה טיפול.

טיפול 90K לפי היצרן : להחליף שמן מנוע, מסנן שמן ואוויר.

בשיחה עם מורשה קיה חולון נאמר לי שיש צורך להחליף גם שמן גיר, המחיר עבר את האלפייה לכן החלטתי לרכוש בעצמי את החלפים ואת העבודה (החלפת שמן מנוע\גיר), אשאיר למומחים.

בנוסף הרכב צריך : מילוי גז במזגן וכיוון פרונט (הרכב סוטה שמאלה), אשמח לקבל המלצה היכן באזור בת ים והסביבה.

שאלות:

1. האם כדאי להחליף שמן גיר והיכן?

2. נוזל בלמים,יש צורך בהחלפה?, אם כן חלקית או מלאה?

3. יש צורך בהחלפת נוזל קירור אם לא בוצע?

4. גיליתי שלרכב חסר מכסה פיוזים בתא המנוע, המצב לא נראה כל כך טוב, נראה שיש שם פיוזים שבורים, בנוסף הקומבינה לפיוז המוגן(החוטים האדומים), כשאתם רואים את התמונה מה אמור להדליק נורה? צריך להחליף את כל הפיוזים ומה גרם להם להישבר?

תמונות:

פיוזים קיה.JPG20170707_093003.jpg20170707_092921.jpg

תודה

פורסם
לא ברור לי איך רכב בן 4 שנים מגיע למצב שכזה. גז במזגן, פיוזים שבורים, מעקפים! עשיתם בדיקת קנייה לרכב?

מבין אותך, הרכב נקנה לפני כשנתיים וחצי מליסינג, לא הייתי במעמד הקנייה ובסטטוס הנוכחי, בסהכ הרכב מעולה ואני רוצה שישאר ככזה, לכן הרצון ביישור קו.

אשמח לעזרה בשאלות ובדברים שציינתי כדי שאוכל להתחיל להתקדם ואם הצלחת להבין מה נעשה שם בקופסת הפיוזים, אשמח להסבר, כי גם אני פעם ראשונה רואה דבר כזה .

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

בהתאם לאיך שהמצב ניראה אז כן כן הייתי מרענן את הנוזלים ברכב בחדשים.

נוזל בלמים עושים בהחלפה מלאה אין דבר כזה החלפה חלקית. ההחלפה נעשית על ידי ניקוז מפטמות הגלגלים באמצעות משאבה יעודית, אם תרצה יש לי כזו תבוא ותשתמש חופשי.

שמן גיר מומלץ לבצע החלפה חלקית דרך אגן שמן הגיר.

נוזל קירור גם תחליף בחדש שמתאים.

פורסם
בהתאם לאיך שהמצב ניראה אז כן כן הייתי מרענן את הנוזלים ברכב בחדשים.

נוזל בלמים עושים בהחלפה מלאה אין דבר כזה החלפה חלקית. ההחלפה נעשית על ידי ניקוז מפטמות הגלגלים באמצעות משאבה יעודית, אם תרצה יש לי כזו תבוא ותשתמש חופשי.

שמן גיר מומלץ לבצע החלפה חלקית דרך אגן שמן הגיר.

נוזל קירור גם תחליף בחדש שמתאים.

החלפת נוזל קירור אוכל לבצע במקום שבו אחליף פלאגים ושמן מנוע.

לגבי גיר ובלמים אשמח למקום מומלץ שידע לעשות זאת נכון, לי אין את הכלים או הידע אז אשמח להמלצה.

פורסם

מוסך מומלץ בפורום הוא "אורן שירותי רכב" בחולון, לא רחוק ממך.

הצעת מחיר של מוסך כללי תהיה זולה יותר ממורשה.

כדאי לעשות יישור קו,הרכב אמור להחזיר תמורה הוגנת להשקעה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב נקנה לפני כשנתיים וחצי מליסינג,

הרכב עבר כ- 20,000 ק"מ ועדיין לא בוצע טיפול.

מי יודע איזה טיפולים הרכב עבר בתקופה שהיה בחברת הליסינג.

זה נראה לי כהזנחה רצינית של הרכב

ולפי הנוסח של פותח השרשור זה מתוך חסכנות.

ממליץ בהקדם לבצע טיפול 90,000 ק"מ

בהתאם להנחיות היצרן/היבואן.

לדאוג להחלפת כל הנוזלים/שמנים ברכב.

להסדיר את כל בעיות החשמל והמיזוג

והשלמת החוסר של מכסה הפיוזים בתא המנוע.

בקיצור או יותר נכון בהרחבה - מתבקש יישור קו,

שלדעתי לא בוצע ממועד רכישת הרכב מחברת הליסינג.

פורסם

טוב נראה שעושים כאן מעכבר פיל אז תנו לי להבהיר קצת את הדברים כדי שתפסיקו לסטות מהמטרה הראשית של הפוסט הזה, הרכב נקנה מליסינג עבור סטודנטית, קשה לי להאמין שהנשים שלכם עוברות יחד עם המוכר על כל בורג ברכב, לא כל אחד צבר את הידע בלזהות את הרכב המושלם מליסינג וגם לא אתם אז בוא ננשום ונתרכז, כי אני מחפש לטפל ברכב לא להתברבר.

הרכב כן עבר טיפולים כחלק מהטסט השנתי, הוחלפו ברקסים, צמיגים וכו אז לא לדאוג.

1. תיבת פיוזים, לאחר שאקנה את כל החלקים הדרושים, מהי הדרך הנכונה לנקות את האבק מהאזור?

2. המלצה איפה ניתן לעשות כיוון פרונט והוספת גז במזגן

• תוכן חדש...