Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 או (שוב) איביזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אחרי איביזה 1.0 2016 שהלכה טוטאלוס שוקל אולי לעבור ל208 או לקנות איביזה חדשה.

הנסיעות הן בעיקר בין עירוניות 40 ק"מ לכל כיוון ביום.

חשוב כוח, אמינות, ועלות אחזקה נמוכה.

אני נהנתי מאוד מהאיביזה.

איך ה208 מבחינת אמינות?

האם עדיפה על האיביזה?

איך השוק שלה?

פורסם

לדעתי עניין של טעם אישי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קודם כל מקווה שהכל בסדר אחרי התאונה,

דבר שני - ה208 והאיביזה מאוד שונות אחת מהשניה, הגיר האוטומט של ה208 קצת יותר הסנני מאשר הגיר של האיביזה וקצת פחות נותן את התחושת זריזות של הכפול מצמדי שאתה מכיר - מצד שני ה208 נוחה מאוד ומפנקת הרבה יותר מהאיביזה - ביינהם הייתי אוהב יותר את ה208 אבל כמו שזוויט אמר רק נסיעת במחן תקבע.

לאיביזה יש מחליף שיוצא בקרוב - ממליץ לקחת בסט השיקולים.

תעיף מבט גם על הקליאו, אני מופתע ממנה מאוד לטובה(ציפיתי להרבה פחות) נהגתי 22 אלף קילומטר גם על איביזה(1.2tsi מודל 2014).

- היא זריזה מאוד, עם גיר כפול מצמדי ומנוע טורבו מושב נהג נוח והתנהגות לא רעה

- מאחור לא מאוד מרווח(גם באיביזה אבל לא), מתלים מאוד נוקשים ומזגן דיי חלש

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תעשה נסיעת מבחן גם על המאזדה 2 החדשה. אני מאוד אהבתי את התחושה בה.

מה שכן אין לה מנוע טורבו.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אם יש אפשרות לחכות הייתי מחכה לאיביזה החדשה.

ה208 עם מושבים נוחים מאוד מרווחת מהאיביזה אך הגיר פחות זריז ופחות חלק בזחילה או תחילת נסיעה איטית.

מצד שני אם אתה מדבר על האיביזה ברמת גימור סטייל אז היא זולה יותר לא מזמן היה מבצע על 208 אקטיב ב90 אלף לעומת 83 שעולה האיביזה ובמבצעים האחרונים ב80, מאמין שאם תרצה לסגור יתנו אותה ב80.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עדיין איביזה נותנת את התמורה הכי טובה למחיר.

אני אישית אהבתי את הקליאו יותר (בדגם המאובזר), תבדוק גם את ה-C3 שלפחות מבחינת מראה ואיבזור בטיחות היא בין המובילות בקטגוריה.

שוק? כולן כנראה על הפרצוף... אולי מצב המאזדה 2 טוב יותר.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אני לא דוגמא כנראה כי אני נוהג ב-208 בסך הכל שבוע אבל אני עושה נסיעות יומיומיות לירושלים מרמת השרון ובאמת שהרכב נוח לי מאוד, צריכת הדלק (עפ"י מחשב הרכב) עומדת על 1/17 וגם בעליות של ירושלים היא לא מתאמצת במיוחד.

לצרפתיות ידוע שאין שוק במיוחד והמחירים שלהן די נחתכים (אני קניתי 208 שנת 2016 עם 11,000 ק"מ ב-66,000 ש"ח - הייתי מציע לך גם לשקול את זה כי תקנה רכב שכבר נחתך לו המחירון).

• תוכן חדש...