Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - טויוטה יאריס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרת אקלים הכיוון של הטמפ מדוייק יותר, אם היא מפוצלת אז אתה שם על מקפיא זוגתך שמה על חימום.

מבחינת ההפעלה מדובר לא פעם גם במתגים ולא רק דרך מסך מגע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני נהגתי ביאריס בלאק טופ בצבע אדום. אני חייב לציין שמדובר באחד הצבעים היותר יפים שיצ לי להיתקל בהם, הוא עמוק מאוד וממש מנצנץ בשמש, אהבתי.

אני חושב שהיא נראית יותר טוב מהדגם הקודם אבל זאת לא באמת חכמה ובכל מקרה לא הרבה ישימו לב לשינוי בחזית, מאחור ההבדלים בולטים יותר.

שילוב הצבע בפנים מאוד נחמד ומוסיף חיים לתא שבבסיס קצת משעמם, לגבי החומרים אני מסכים אם כי כדאי לציין שפלסטיקה רכה היא לא נחלת הכלל בקטגוריית הסופר מיני יש גם יותר גרועות מהיאריס. הריפוד הצבעוני נמוך ובעיר נוח לשבת גבוה. היה לי קצת מוזר שהמתגים על ההגה לא מוארים, זה לא אינטואיטיבי בחשכה.

המערכת עצמה חביבה, גרפיקה קצת מיושנת, אף פעם לא מצליח לדפדף בין תיקיות במערכת של טויוטה אבל בהחלט יתכן שהבעיה היא אצלי ולא אצלי היאריס. מצלמת הרוורס עובדת היטב גם בלילה. כל נושא הקונקטד הזה עדיין לא ברור לי, זה לא עובד משהו ובטח שלא הייתי טורח להוסיף על זה עוד כסף.

הגיר הרציף גורם ללא מעט רעש אבל כשנוסעים גרוע הוא בסדר. החלוקה המלאכותית להילוכים פחות מוצלחת מאשר בגירים של סובארו למשל.

אם כבר הזכרתי את הרעש אז הצפצופים של מערכת שמירה על הנתיב נבלעים ברעש ובמהירות גבוהה בקושי שומעים אותם. אגב המערכת הזאת מזהה נתיבים יותר טוב מכל מוצר לא מקורי שיצא לי להיתקל בו.

ההגה ממש קליל, קצת מוגזם בעיני. מצד שני בעיר זה מאוד נוח ואפשר לבצע פניות פרסה במקומות שנראים כמעט לא הגיוניים.

לסיכום, אני לא רואה סיבה אמיתית לרכוש את היאריס, אלא אם מדובר בטויוטה-הולקים שלא יקנו שום דבר אחר.

איביזה, 208 וסיטרואן C3 מציעות יותר ובמחיר נמוך משמעותית. סקודה פביה אמנם יקרה יותר אבל הרבה יותר טובה מהיאריס ומי שממש ממש חייב יפני יכול לפזול לכיוון מאזדה 2 שגם היא יקרה בעיני, אבל עדיין עולה 2,000 שקלים פחות מהיאריס.

פורסם

הגיר הרציף גורם ללא מעט רעש אבל כשנוסעים גרוע הוא בסדר. החלוקה המלאכותית להילוכים פחות מוצלחת מאשר בגירים של סובארו למשל.

.

טעות פרוידיאנית...

היאריס הקודמת באמת נסעה גרוע, עוד לא ניסיתי את זאת.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם (נערך)

אם כבר הזכרתי את הרעש אז הצפצופים של מערכת שמירה על הנתיב נבלעים ברעש ובמהירות גבוהה בקושי שומעים אותם. אגב המערכת הזאת מזהה נתיבים יותר טוב מכל מוצר לא מקורי שיצא לי להיתקל בו.

.

התכוונת לרגוע

אני דווקא ניתקתי את המערכות הללו כי כל אחד מצפצף במוזיקה שונה ולך תזהה איזה מוזיקה מתריעה על מה.

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
התכוונת לרגוע

אני דווקא ניתקתי את המערכות הללו כי כל אחד מצפצף במוזיקה שונה ולך תזהה איזה מוזיקה מתריעה על מה.

בהחלט התכוונתי לרגוע.

אני ניתקתי את ההתראה על חריגה מהמהירות שמותרת בתמרור שהרכב זיהה.

את הסטייה מהנתיב השארתי. מערכת לסיוע בשמירת מרחק לא צפצפה אצלי הרבה.

• תוכן חדש...