Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין מרנו 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש ברשותי רנו קליאו 2011 ידנית( אני יד ראשונה) ובסך הכל שירתה אותי נאמנה בלי זמן מוסך אני חייב לציין. היא גם די נוחה ומרווחת בשבילי.

לפני שנתיים עברתי להתגורר בירושלים ואיך להגיד בצורה עדינה... הרכב על מנוע ה75 כ''ס שלו מותש מכל העליות והנסיעות העירונית אם כי הוא די מבסוט בנסיעות בין עירוניות צפונה.

לפיכך אני מחפש המלצה לטרייד אין בתוספת של עד 55k לרכב סופרמיני שמרכז הפעילות שלו במהלך השבוע הוא פנים ירושלים על שלל עליותיה, ירידותיה ופקקיה ומדי שבועיים נסיעה בין עירונית של שעתיים- שעתיים וחצי צפונה.

אינני מבין כ''כ ברזי הטריידאין אז פניתי לקרסו והציעו לי קליאו אוט' 1.2 גרסת הלייף. לקחתי אותה לנסיעת מבחן ואם כי בנסיעה ארוכות היא מאד נוחה משייטת ורועשת( לא כ''כ הפריע לי נראה לי) בנסיעה עירונית היא מאד נוקשה ושדה הראיה השמאלי שלה מצומצם קצת בשבילי. מה גם שאני 'מפונק' בעניין הגיר הידני, אולי עניין של הרגל.

אחוז ספקות יצאתי לתור אחרי שוק הסופר מיני.

הדגמים שבחנתי תיאורטית ( 208 יש לאבי, i20 לאימי וקליאו בנסיעת מבחן).

הדגמים שעוררו עניין בנוסף הם: סקודה פאביה, סוזוקי סוויפט, בלנו, איגניס, סיאט איביזה, פורד פיאסאה כולם כמובן במחירון 'גרסאת' כניסה של רכב חדש.

כמובן שאני פתוח לשמוע על רכבים אחרים ועל יד שניה( במסגרת המחיר, המחירון של הרכב שלי +55k )

אשמח לקבל המלצות בעניין שקלולי תוואי דרך שציינתי, פרמטרים של צריכת דלק , אמינות ותיקונים.

תודה רבה!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

קליאו 0.9 ידנית באה בחשבון או שכדאי לפזול לעבר יד שניה?

שוב, התקציב 55k + מחירון +/- הרכב שלי.

פורסם

תזמין את הרכב שמתאים לך ללא קשר לטרייד אין.

תמכור את הרכב שלך לבד. כל טרייד אין שתיכנס אליו עם רנו יסתכל עליך כמו שלהקת לביאות מסתכלת על הגנו האחרון הצולע בעדר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם הציעו לך מחירון זה מעולה! חשבתי שישחטו בטרייד אין.

אז מה ההתלבטות?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קליאו לייף נמכר דרך ליסינג במחיר הרבה יותר נמוך מאשר דרך היבואן. לכן אין להם בעיה לתת לך בטרייד מחיר מחירון ולמכור קליאו לייף במחיר מלא. מדובר ברמת איבזור נמוכה מאוד.

האמת, אם אתה מעדיף גיר ידני, קליאו 0.9 אולי אפשרות טובה ( אם לא יהיה שינוי בתנאי טרייד אין). כי בשביל רכב אחר, מיבואן אחר, כן תקבל הצעה נמוכה יותר לרכב שלך בטרייד אין.

קליאו 0.9 הרבה יותר זריזה מהרכב שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי שוקל גם איביזה 1.2 ידנית. המנוע אמין, חזק (תוכל להגיע ל-130 סוס בקלות יחסית) ועם תיבה ידנית הורדת לך DSG מהראש.

עניין של טעם בין הקליאו והאיביזה, שתיהן מוצלחות יחסית (הרנו יותר חדשה, האיביזה לקראת החלפה אז כנראה תקבל מחיר טוב בסוכנות).

פורסם

הקליאו הידנית לא תתאים לעליות של ירושליים. תעשה מה אתה רוצה, אבל אני לפחות הזהרתי אותך.

היא תעלה משמעותית יותר טוב מהקליאו הנוכחית שלך, אבל בהחלט לא בהפרש שיצדיק החלפת רכב.

(עם מזגן פועל, ההפרש קטן עוד יותר)

האיביזה הידנית אולי תתאים יותר (הפאביה הידנית משולה ליריקה של צ'מפיון בפרצוף של הרוכשים עם האיבזור הלוקה בחסר).

פורסם

אם מזגן חלש מפריע לך הקליאו באף גירסא ללא ספק פחות מומלצת לך.

יצא לי לנהוג קצת על ה0.9 אפילו בירושלים ולא הרגשתי חוסר סחיבה נוראי - הקליאו הידנית נמכרת כחדשה ב״מבצע״ זה תקופה במחיר של 69 אלף שקל, שווה לברר קח בחשבון שתקבל פחות על שלך.

כמו שוולדקאר אמר - הקליאו לייף מגיעה בעיקר לשוק הליסינג ומתומחרת ב0 קילומטר באיזור ה78 אלף(המחיר בו היא נמכרת לשוק הליסינג), האם זה היה המחיר שהוצע לך שהוצג תהליך הטרייד? או שהוצג לך המחירון הפקטיבי של 100 אלף שקל?

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
פניתי לקרסו והציעו לי קליאו אוט' 1.2 גרסת הלייף.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

זה מה הציעו לו עם טרייד אין במחיר מחירון, אבל הבחור מעדיף גיר רגיל. לכן שאלתי האם גם במקרה של טרייד לקליאו 0.9 ידנית הם מוכנים לתת מחיר מחירון לרכב הקודם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מכיוון שנסעתי בקליאו החדשה בנסיעת מבחן אני מניח שאין הבדל כ"כ משמעותי, לפחות לחיוב בין הדגם הידני לאוטומט (צריכת דלק וכמובן הילוכים)

אני ניגש לנסיעת מבחן על האיביזה משהו בעיצוב שלה מושך אותי.

בשיטוטיי בפורום ובגוגל נתקלתי בזה-

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1612

מכיוון שאינני בקיא ברזי הליסינג 0 ק"מ אשמח לחוות דעת והאם יש טעם לחכות לדגם החדש שינחת בספט' (ויעלה יותר מן הסתם..)

נ.ב זה שאני מעדיף ידני לא בהכרח מעיד על פסילת אוטו'.

פורסם

זה לא משתלם כי איביזה מיבואן נמכרת בין 80-83, מאמין שאם תסגור עיסקה תקבל אותה ב80 כמו במבצע האחרון.

אגב יש גם את הסיטרואן c3 ב72, כאשר החיסרון העיקרי שלה זה חוסר איבזור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה אוהב את האיביזה החדשה והיא לטעמך, ואין לך בעייה לחכות לה, הייתי עושה את זה.

ולמי שיגיד שאתה לא יודע איך הוא ינהג ואם תתחבר- קח סיבוב על לאון חדשה ועל איביזה חדשה, תראה אם אתה מתחבר. אין שום "חדש" (הגה מתקשר, שלדה שובבה, היגוי יתר) אבל הכל משופר.

פורסם

לדעתי כן, כי המחיר המלא שלה הוא 75,200.

את האוטומטית הורידו מ86 ל80 במבצע הזה אז אין סיבה לא יתנו הנחה דומה על הידנית.

• תוכן חדש...