Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין מרנו 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו מסתבר שאין בכלל אוטומאט במלאי (בטח בגלל הדגם החדש). השאלה(בהנחה אם קיים) אם שווה להשקיע עוד 10k בשביל האוטומטית הנוכחית או לראות את מחירי הידנית החדשה בספט'...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

לא הבנתי, אתה אומר שאין במלאי ושואל אם להשקיע עוד 10 K ברכב שלא קיים וכנראה לא יהיה קיים יותר במלאי ?

(אני אישית הייתי ממתין לחדשה הידנית בספטמבר ,אבל בעיקר כי אני לא סובל את המושבים של הנוכחית).

פורסם

בגלל זה ציינתי שאולי לא קיים. אני מתחבט ארוכות בעניין של לחכות עד ספטמבר..

בכל אופן לי המושבים היו נוחים מאד וטוב שהלכתי לבדוק. הפאביה לא נוחה לי בעליל..

אגב מכל המיני שבדקתי המושבים של הג'אז.... ליגת העל. אולי אלו שיקולים שוליים לא יודע...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

כל שיקול שאתה שם לב אליו (מעבר לשיקולים הכלכליים ) צריך לבוא בחשבון. כמובן שיהיו פשרות פה ושם , אבל בכל זאת וכמובן לפי טעמך והרגשתך האישיים.

הקטגוריה הזו היא סופרמיני , מיני זה הקטנות יותר.

• תוכן חדש...