אהלן, יש ברשותי רנו קליאו 2011 ידנית( אני יד ראשונה) ובסך הכל שירתה אותי נאמנה בלי זמן מוסך אני חייב לציין. היא גם די נוחה ומרווחת בשבילי.
לפני שנתיים עברתי להתגורר בירושלים ואיך להגיד בצורה עדינה... הרכב על מנוע ה75 כ''ס שלו מותש מכל העליות והנסיעות העירונית אם כי הוא די מבסוט בנסיעות בין עירוניות צפונה.
לפיכך אני מחפש המלצה לטרייד אין בתוספת של עד 55k לרכב סופרמיני שמרכז הפעילות שלו במהלך השבוע הוא פנים ירושלים על שלל עליותיה, ירידותיה ופקקיה ומדי שבועיים נסיעה בין עירונית של שעתיים- שעתיים וחצי צפונה.
אינני מבין כ''כ ברזי הטריידאין אז פניתי לקרסו והציעו לי קליאו אוט' 1.2 גרסת הלייף. לקחתי אותה לנסיעת מבחן ואם כי בנסיעה ארוכות היא מאד נוחה משייטת ורועשת( לא כ''כ הפריע לי נראה לי) בנסיעה עירונית היא מאד נוקשה ושדה הראיה השמאלי שלה מצומצם קצת בשבילי. מה גם שאני 'מפונק' בעניין הגיר הידני, אולי עניין של הרגל.
אחוז ספקות יצאתי לתור אחרי שוק הסופר מיני.
הדגמים שבחנתי תיאורטית ( 208 יש לאבי, i20 לאימי וקליאו בנסיעת מבחן).
הדגמים שעוררו עניין בנוסף הם: סקודה פאביה, סוזוקי סוויפט, בלנו, איגניס, סיאט איביזה, פורד פיאסאה כולם כמובן במחירון 'גרסאת' כניסה של רכב חדש.
כמובן שאני פתוח לשמוע על רכבים אחרים ועל יד שניה( במסגרת המחיר, המחירון של הרכב שלי +55k )
אשמח לקבל המלצות בעניין שקלולי תוואי דרך שציינתי, פרמטרים של צריכת דלק , אמינות ותיקונים.
תודה רבה!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk