Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אם יש לכם הצעות למתנות פרקטיות לשני עובדים (חשובים) שעוזבים - אשמח מאד לשמוע.

עדיף משהו שגם פרקטי :wink:

תקציב: סדר גודל של 250ש"ח לכל אחד

מדובר בעובדי הייטק אם זה משנה...

תודה רבה.

פורסם

שעון עם הקדשה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

החברה מייצרת מוצר פיזי כלשהו?

אם כן, האם יש אפשרות לקחת דוגמה לאותו מוצר (לדוגמא אבטיפוס שלא צלח, או כזה עם פגם בייצור, אפילו להשבית אותו בדרך לא נראית כלשהי), למסגר אותו, ולרשום להם הקדשה?

בנוסף - אפשר לקנות אוזניות, רמקול נייד, עכבר, דברים בסגנון (בתקציבים האלה אפשר למצוא משהו mid range חמוד).

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רפי - תודה על ההצעה. אך פחות נשמע לי

ואדים - החברה "מייצרת" תוכנה.

גם אני חשבתי על עכבר.

או סט מקלדת-עכבר

אשמח לשמוע עוד הצעות

תודה רבה

פורסם

לדעתי, לכו על שובר שאפשר לנצל בכל מיני חנויות (יש שלל אתרים שאפשר להנפיק דרכם שוברים בכל סכום שתרצו, ותקפים למגוון חנויות (בגדים, כלי בית וכו')

אלא אם מישהו מכיר אותם מספיק טוב ויכול לחשוב על מתנה שרלוונטית לכל אחד אישית.

פורסם

הקדשה או מכתב מכולם. אם אפשר מישהו שיודע לחרוז או לכתוב בהומור - הכי טוב.

אני לא מאמין בלתת משהו מדהים או בומבסטי, כי המכתב הזה הוא הכי חשוב.

תמיד אפשר להצמיד אליו חבילת ספא או הזמנה לארוחה זוגית באיזו מסעדה באזורכם.

פורסם

בינתיים הכי מצא בעיניי/נו זה אביזר כלשהו שיהיה להם שימושי במקום הבא.

עכבר טוב / מקלדת ועכבר

גם שובר זוגי לפינוק כלשהו / מסעדה יבוא בחשבון

תודה!

פורסם
בינתיים הכי מצא בעיניי/נו זה אביזר כלשהו שיהיה להם שימושי במקום הבא.

עכבר טוב / מקלדת ועכבר

לדעתי זה רעיון לא משהו.

בכל המקומות הרי מקבלים ציוד כלשהו ובהרבה מקומות בימינו אפשר כבר לבחור לפחות במידה מסוימת.

בנוסף - זה עניין נורא אינדיווידואלי של סוג העכבר מקלדת וכו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

עט עם הקדשה חרוטה.

יש לי כמה עטים שקיבלתי במקומות עבודה קודמים, הישן ביניהם משנת 1981. הם לא נמצאים בשימוש, אבל בכל פעם שאני עושה סדר במגירה אני נזכר באותן עבודות. כך גם אשתי וכך היה אבא שלי - עטים מוקדשים שניתנו כמזכרות על ידי תלמידים.

שעון הוא בעיה - כיון שב-250 ש"ח לא תקנה שעון ראוי, וחוץ מזה שעון הוא כמו בגד, עניין של טעם אישי. כלי עבודה (עכברים, מקלדות וכו') - נו, גם בנאלי וגם מתבלה יחסית מהר בשימוש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דווקא אהבתי את רעיון עכבר/מקלדת

במשרדים מקבלים עכבר מאד "בייסיק" ודווקא עכבר נוח ואיכותי נשמע לי פינוק (:

פורסם (נערך)

אני מעדיף מתנה שתשמר ולא תתפוס יותר מדי מקום במגירה.

בכל מקרה - החשוב ביותר הוא איזו הקדשה, בפורמט שיישמר לאורך שנים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...