Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוזר לביתי ורואה את המכשיר הזה על עמוד החשמל, מסתכל על שאר העמודים ובמרחק 100 מטרים עוד אחד כזה על עמוד החשמל, האם מצותתים לנו? האם זה ראוטר? אנטנה? מיקרוגל לאטיופים? מה זה!?

IMAG1049.jpg

תודה לעונים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

במידה וזה בת"א, יתכן שזה משמש לחיבור לאינטרנט חינם שהעירייה פרסה.

ראה בקישור, האם נמצא במיקום שיש חיבור WiFi חינם מטעם העיריה

https://www.tel-aviv.gov.il/Transparency/Pages/WiFi.aspx

אופציה אחרת (נראה לי שזאת התשובה הנכונה)- אביזר שקשור למצלמות אבטחה עירוניות במסגרת פרויקט "עיר ללא אלימות"

http://www.themarker.com/technation/it/1.1768957

פורסם

זה בפ"ת, נראה כמו ראוטר אבל מפחד שזו איזו אנטנה סללורית

פורסם

מקס - בטלפון סלולרי אתה משתמש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה מכשיר למדידת היעילות של הכמטרייל לאחר הריסוס.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
מקס - בטלפון סלולרי אתה משתמש?

ודאי? אתה מדבר על עניין הקרינה המנימילת בטלפון? (כי אני ישן רחוק מהטלפון ומשתדל לא ללכת איתו בכיס כשלא צריך), אני הייתי מודאג שהטכנולוגיה התקדמה וכבר אין צורך באנטנות סלולריות ענקיות, ועשו פה איזו שיטת מצליח. אבל להבנתי אלו מכשירים לקליטת מוני מים

פורסם

זה גם יכול להיות מאריך טווח למצלמות העירוניות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אולי תיקח איזה סולם ותבדוק? כולנו נהיינו סקרנים לדעת מה זה גם אם אנחנו לא גרים שם :roll:

אין על זה שום כיתוב חיצונית? שום סימן כלשהו?

• תוכן חדש...