Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שגם הקשר ליצרן הוא מקרי בהחלט מאחר והיצרן לא מייצר את הפנסים ולכן אם יש את מי להאשים זה את VALEO או מי שמייצר את הפנסים.

ד''א השבוע פתחתי פנס אחורי של וולוו ואיזה מתקין חכם החליט להתעלק על ההברגה של נורת הרוורס :?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
בסיטרואן הקודמת שלי בפלגים של הפנסים האחוריים היה גריז דיאלקטרי (מגיע ככה מהיצרן). זה פותר חלק גדול מהבעיות האלו.

הגריז הזה טוב עד החלפת הנורות השנייה או השלישית ואז לא נשאר ממנו כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
עריכה: לירן, טוב שלא נסחפת. כל נהג בעל אינטיליגנציה קצת מעל למינימום הנדרש כדי להצליח ללכת וללעוס מסטיק בו זמנית מבין אינטואיטיבית שמישהו לחץ על הבלם ושיש תקלה כלשהי שגורמת לנורה אחרת באחד הפנסים להידלק.

אני לא חשוב שהוא נסחף.

פות"ש כתב שהתאורה האחורית נכבית (משתמע ששני הפנסים) ובמקום נדלק איתות או משהו. את ה-"בפנס אחד" אתה הוספת, לא פות"ש.

אני חושב שלירן מדויק, גם אם היה ציני. זו באמת בעיה קטנה וקלה לפתרון מבחינה טכנית, אבל נסיעה בלי אורות בלם תקינים עלולה להיות מאוד מסוכנת.

בנוסף, מסוכן לצפות לדברים טובים מנהגים אחרים. תזכור שמנת משכל מתפלגת נורמלית עם ממוצע 100 :)

מה גם שגם כשכל האנשים עם פנסים תקינים הרגלי שמירת המרחק לא הכי טובים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה לא קורה בשני הפנסים יחד ברוב המקרים ותאורה לא כבית לגמרי. היא נחלשת ו/או במקביל נדלק משהו אחר שלא צריך להידלק.

פורסם
יש ווריאציות של אותה תקלה - למשל במקביל לאור בלם נדלק אור רוורס בחצי עוצמה.

ואז בעל הרכב מתלונון על חיישני רוורס שמצפצפים בכל בלימה [emoji1]

אם הם מצפצפים בכל בלימה, מישהו צריך ללמוד לנהוג

פורסם
אני לא חשוב שהוא נסחף.

פות"ש כתב שהתאורה האחורית נכבית (משתמע ששני הפנסים) ובמקום נדלק איתות או משהו. את ה-"בפנס אחד" אתה הוספת, לא פות"ש.

אני חושב שלירן מדויק, גם אם היה ציני. זו באמת בעיה קטנה וקלה לפתרון מבחינה טכנית, אבל נסיעה בלי אורות בלם תקינים עלולה להיות מאוד מסוכנת.

בנוסף, מסוכן לצפות לדברים טובים מנהגים אחרים. תזכור שמנת משכל מתפלגת נורמלית עם ממוצע 100 :)

מה גם שגם כשכל האנשים עם פנסים תקינים הרגלי שמירת המרחק לא הכי טובים.

קודם כל התופעה לא משפיע על פנס הבלימה העליון.

שנית, לרוב נכבית נורת תאורת הדרך ונדלקת במקומה נורת הרוורס או האיתות ונדיר מאוד שנכבות כל הנורות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא יודע אם זה קשור לנושא הצרפתיות, אבל שמתי לב שפעמים רבות אני מסתנוור מהרכב שמאחורי רק מפנס אחד. אחד תקין והשני מסנוור. ברוב הפעמים או אולי כל הפעמים אלו היו רכבים צרפתיים מכל השנים.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
אם הם מצפצפים בכל בלימה, מישהו צריך ללמוד לנהוג

לא הבנת.

יש ווריאציה של התקלה המדוברת בשירשור, בכל בלימה נדלק אור רוורס יחד עם אור בלם.

חיישני רוורס מקבלים מתח מקו של מנורת רוורס ואז בכל בלימה הם מצפצפים צפצוף אחד שמודיע על כינסת מערכת לפעולה.

פורסם
לא הבנת.

יש ווריאציה של התקלה המדוברת בשירשור, בכל בלימה נדלק אור רוורס יחד עם אור בלם.

חיישני רוורס מקבלים מתח מקו של מנורת רוורס ואז בכל בלימה הם מצפצפים צפצוף אחד שמודיע על כינסת מערכת לפעולה.

הא נכון - שכחתי מעניין הצפצוף היחיד.

• תוכן חדש...