Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יופי זה עניין של טעם, וטעם זה דבר אישי...

לדעתי, שתהן יפות (כל אחת בדרכה).

אם היו שואלים אותי מה הייתי רוצה (קבל וקח :wink: ) הייתי בוחר ב 914 (916 לייתר דיוק)....

גילי

אתה מתכוון ל-914-6

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה 914 אמנם לא זכתה לתהילה כמו אחותה ה 911,אבל היא היתה מכונית חביבה מאד,בעלת התנהגות כביש מצויינת וביצועים טובים בדגמים המוזרקים ובדגמי 6 הבוכנות.מנוע הבוקסר נתן לה מרכז כובד נמוך שסייע ליציבות,וגם חלוקת המשקל שלה היתה מעולה.בעוכריה עמדו בעיקר העיצוב ותפעול מוט ההילוכים.גם ה 924 שהחליפה אותה כבסיסית במשפחת פורשה לא זכתה להצלחה,בלשון המעטה.היא אפילו לא יוצרה במפעלי פורשה בשטוטגארט אלה במפעלי אודי באינגולשטט,והיה לה מנוע של פולקסווגן מיסחרית...(LT 45).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יופי זה עניין של טעם, וטעם זה דבר אישי...

לדעתי, שתהן יפות (כל אחת בדרכה).

אם היו שואלים אותי מה הייתי רוצה (קבל וקח :wink: ) הייתי בוחר ב 914 (916 לייתר דיוק)....

גילי

גילי אם כבר לדייק אז כבר עד הסוף!!

לא קוראים לה 916 קוראים לה 914/6 שזה אומר 914 עם 6 צילינדר

פורסם
ה 914 אמנם לא זכתה לתהילה כמו אחותה ה 911,אבל היא היתה מכונית חביבה מאד,בעלת התנהגות כביש מצויינת וביצועים טובים בדגמים המוזרקים ובדגמי 6 הבוכנות.מנוע הבוקסר נתן לה מרכז כובד נמוך שסייע ליציבות,וגם חלוקת המשקל שלה היתה מעולה.בעוכריה עמדו בעיקר העיצוב ותפעול מוט ההילוכים.גם ה 924 שהחליפה אותה כבסיסית במשפחת פורשה לא זכתה להצלחה,בלשון המעטה.היא אפילו לא יוצרה במפעלי פורשה בשטוטגארט אלה במפעלי אודי באינגולשטט,והיה לה מנוע של פולקסווגן מיסחרית...(LT 45).

אכן אך ה924 יפה ויש גם דגם טורבו שהוא לא רע

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

פורש 914 יש מנוע מרכזי , TYPE4 קירור אויר עם 100 כוחות סוס אורגינליים במנוע 2000 , תוסיפו לזה קרבורטורים וואבר או דלורטו כפולים,אגזוז 4ל1 ותגיעו ל120 סוסים אורגינליים , שלא לדבר על מערכת מיתלים שלא הייתה מביישת מכונית ספורט חדשה!

ובקשר לצורה ,כמו שאמרו לפני על טעם וריח.... ונכון שהן יוצרו בשיתוף פעולה עם פולקסווגן ,אבל ביננו אף אחד פה לא היה מתנגד להגיד שיש לו פורש אספנות בחניה ,נשמע הרבה יותר טוב מפיאט!:wink:

פורסם
פורש 914 יש מנוע מרכזי , TYPE4 קירור אויר עם 100 כוחות סוס אורגינליים במנוע 2000 , תוסיפו לזה קרבורטורים וואבר או דלורטו כפולים,אגזוז 4ל1 ותגיעו ל120 סוסים אורגינליים , שלא לדבר על מערכת מיתלים שלא הייתה מביישת מכונית ספורט חדשה!

ובקשר לצורה ,כמו שאמרו לפני על טעם וריח.... ונכון שהן יוצרו בשיתוף פעולה עם פולקסווגן ,אבל ביננו אף אחד פה לא היה מתנגד להגיד שיש לו פורש אספנות בחניה ,נשמע הרבה יותר טוב מפיאט!:wink:

נשמע הרבה יותר אמין מפיאט.....

בברכה,

גלעד

פורסם
בזה אתה טועה!!

אפשר לקנות הכל אם משלמים!!

אם כך, אתה לא מכיר את מומי ... ותאמין לי ... שידרש סכום שמעבר להיגיון של בנאדם נורמאלי כדי לקחת אותה ממנו ... כל סכום אחר פשוט לא יהווה לו עניין (לא חסר לו כסף ..)

פורסם
נשמע הרבה יותר אמין מפיאט.....

לפי הסיפורים שאני שמעתי, מערכת ההזרקה הפרימיטיבית של ה 914 האכילה חרא הרבה אנשים.

לעומת זאת, המנועים של פיאט מהשנים ההם הם פשוטים ואמינים, וההחזקה והחלפים שלהם זולים ונפוצים.

פורסם
אם כך, אתה לא מכיר את מומי ... ותאמין לי ... שידרש סכום שמעבר להיגיון של בנאדם נורמאלי כדי לקחת אותה ממנו ... כל סכום אחר פשוט לא יהווה לו עניין (לא חסר לו כסף ..)

אני דווקא מכיר אותו לא רע

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
לפי הסיפורים שאני שמעתי, מערכת ההזרקה הפרימיטיבית של ה 914 האכילה חרא הרבה אנשים.

לעומת זאת, המנועים של פיאט מהשנים ההם הם פשוטים ואמינים, וההחזקה והחלפים שלהם זולים ונפוצים.

כל דבר שקצת מסובך מאכיל את הישראלים חרא קח את זה כעובדה , אין מה להשוות בין המנועים בגלל שהפיאט משנות השמונים ואילו הפורש מקוררת אויר מנוע בוקסר משנת 70 , אבל אם מדובר בפשטות ,אני בדיוק בתהליכים של בניה של אחד כזה ואין שם יותר מידי עם מה להסתבך עם המנוע עצמו , וגם אם יש איזו שהיא בעיה יש לך את האופציה לעבור לקרבורטורים או להשתמש בהזרקת דלק אפטר מרקט.

ומה שבאמת הכי יפה זה שעד היום ממציאים למנועים האלה חלקים חדשים ויש שוק ענק למנועי TYPE4

• תוכן חדש...