Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההפרש 10K

לאיזה מהם יש ביצועים טובים יותר ועמידות של גיר מול הילוכים cvt?

הידני -מנוע 1200 טורבו, 4צילינדרים, 90 כ"ס

האוטומט- מנוע 1000טורבו, 3 צילינדרים, 110 כ"ס

תודה!

פורסם

איביזה עם גיר אוטומטי מגיע עם מנוע חזק יותר ואיבזור טוב יותר.

לגבי CVT מול איזה רכב אתה משווה אותו? מבחינת אמינות למעט ניסן לא שמעתי על בעיות לגיר הרציף, הוא נעים בשיוט תורם לסלד נמוך מה שעוזר לשקט וצריכת דלק עדיפה, אבל מעבר לזה הDSG עובד בסלד נמוך יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה1.2 עם 90 כס.

מנוע ה 1.0 הוא המנוע אשר מחליף את ה1.2.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מנוע הליטר הוא מנוע חדש והאמינות שלו לא ברורה. מנוע ה1.2 הוא ותיק וצריך להיות "בסדר".

תיבת הDSG המדוברת של VAG זה משהו שאני לא מוכן לגעת בו גם עם מקל...

פורסם
ההפרש 10K

לאיזה מהם יש ביצועים טובים יותר ועמידות של גיר מול הילוכים cvt?

הידני -מנוע 1200 טורבו, 4צילינדרים, 90 כ"ס

האוטומט- מנוע 1000טורבו, 3 צילינדרים, 110 כ"ס

תודה!

מבחינת ביצועים בהשוואה של גיר בלבד dsg עדיף או לפחות זהה לידני.

העניין מתעצם לאור כך שהמנוע שמשודך ל dsg חזק יותר, אף שקטן יותר.

כך שמבחינת ביצועים לך על הליטר הרובוטי.

אני הייתי לוקח את הידני ללא היסוס כי אני מעדיף בהרבה לבחוש בעצמי. גם אם יש פער בביצועים. אני מניח שגם עם ה 1.2 הרכב זריז מספיק. אפילו שזו הגרסה המוחלשת של 1.2 שנמכר גן בגרסאות 105 כס.

מבחינת אמינות ידני בודאי אמין יותר מכל חלופה אחרת. והרקורד של ה 1.2 יותר מוכח.

• תוכן חדש...