Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול, אני הייתי ממליץ לך לעבוד עם פלטה 5 אינצ לרוב חלקי הרכב וההמלצה שלי היא סדרת ה KOMPRESOR של LAKE COUNTRY וזאת משום שספוג יעודי זה מותאם לרכבים מקומרים, מתאים למכונות DA ורוטרי גם כן, אינו חותך קנטים בזכות פני השטח החתוכים 'שתי וערב' ויחד עם זאת חותך נהדר בחלקים ישרים, כמו כן הוא אינו מתנגד לפעולת המכונה מכיוון שהצלעות שלו גמישות ויש להשיג אותו בארץ.

פורסם
בגדול, אני הייתי ממליץ לך לעבוד עם פלטה 5 אינצ לרוב חלקי הרכב וההמלצה שלי היא סדרת ה KOMPRESOR של LAKE COUNTRY וזאת משום שספוג יעודי זה מותאם לרכבים מקומרים, מתאים למכונות DA ורוטרי גם כן, אינו חותך קנטים בזכות פני השטח החתוכים 'שתי וערב' ויחד עם זאת חותך נהדר בחלקים ישרים, כמו כן הוא אינו מתנגד לפעולת המכונה מכיוון שהצלעות שלו גמישות ויש להשיג אותו בארץ.

תודה רבה, רכשתי גם 5.25 אינצ וגם 3 אינצ, מאמין שיהיו יעילים יותר, פדים קניתי של lake Country fcc

• תוכן חדש...