Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייטי בהחלט רכב מוצלח, גם מבחינה עיצובית לדעתי, למרות שאיבד קצת מהקסם שלו לאחר מתיחת הפנים.

זה נראה שהיבטים כלכליים בסופו של דבר משתלטים על הכל. יותר נוח לקונצרן שהרכבים הם סוג של שבלונה שחוזרת על עצמה מאשר פריצות דרך עיצוביות.

!AWDSOME

פורסם
הייטי בהחלט רכב מוצלח, גם מבחינה עיצובית לדעתי, למרות שאיבד קצת מהקסם שלו לאחר מתיחת הפנים.

זה נראה שהיבטים כלכליים בסופו של דבר משתלטים על הכל. יותר נוח לקונצרן שהרכבים הם סוג של שבלונה שחוזרת על עצמה מאשר פריצות דרך עיצוביות.

ומצד שני, מה הייתה התלונה העיקרית בייטי - תא המטען קטן. עכשיו על פלטפורמה MQB הם בנו צורה שמבטיחה תא מטען גדול, שומרת על ה״קובייתיות״ מסוימת, כוללת פינות חדות ומראה סקודאי-קלאסי.

האם יש סיבה טובה שאנשים יקנו - אני חושב שכן. האם היה כדאי לשנות את השם - לא כל כך קריטי.

אני דווקא חוזה הצלחה גדולה לקארוק.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם
ואגב, הכותב טען כי לרכב יש 1.4TSI עם 150 כ"ס - וזה לא מדוייק.

הקארוק מקבלת את מנוע ה-1.5TI EVO עם 150 כ"ס, שכבר נמכר עם הגולף והאיביזה באירופה.

האטקה צפויה לקבל אותו רק בשנה הבאה...

זאת כמובן הייתה הכוונה, הייתה טעות הקלדה.

תודה על ההערה.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

הרומן שלי עם הייטי נפסק ברגע שפתחתי את תא המטען שלו. זה אייטם לא סקודאי בעליל.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
ומצד שני, מה הייתה התלונה העיקרית בייטי - תא המטען קטן. עכשיו על פלטפורמה MQB הם בנו צורה שמבטיחה תא מטען גדול, שומרת על ה״קובייתיות״ מסוימת, כוללת פינות חדות ומראה סקודאי-קלאסי.

האם יש סיבה טובה שאנשים יקנו - אני חושב שכן. האם היה כדאי לשנות את השם - לא כל כך קריטי.

אני דווקא חוזה הצלחה גדולה לקארוק.

קטן? מעניין, מעולם לא נתקלתי בזה.

הוא גדול ומרווח, אף פעם לא הייתה להורים שלי בעית מקום איתו.

!AWDSOME

פורסם

בתור בעלים (מאד מרוצה) של ייטי מזה כמעט שש שנים - תא המטען שלו אכן קטן (וזה מאד מורגש כי אצלנו הייטי החליפה גראנד סניק)

אגב היום היא עשתה אצלי את הקילומטר ה-190,000 ועוד היד נטויה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תא המטען קצר וגבוה ומאוד לא נוח לשימוש. בהשוואה לראפיד, רומסטר, אוקטביה או סופרב, הוא פשוט מביך. ואל תספרו לי על הממוצע בקבוצה, ואל תספרו לי על פלטפורמות ולא על עלי-באבא ו 40 השודדים. מבחינתי זו סקודה ובת.ז. שלה כתוב תא מטען ענק. לא ענק? לא תקין (;-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תא המטען אכן קטן. אבל הקיפול החכם של המושבים מפצה על כך.

לא מזמן הובלנו בייטי מכונת כביסה, יחד עם לא מעט מטען נוסף ושלושה אנשים ישבו בנוחות (גם המסכן במושב האחורי).

Sent from my MI MAX using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

הייטי היא מכונית סופר פרקטית. המושבים האחורים שלה נעים על מסילה, מה שמאפשר להגדיל את תא נפח תא המטען. בנוסף מערכת המושבים האחורית ניתנת לקיפול ואף פירוק של כל מושב בנפרד. אני הובלתי בייטי מזנון, טלוויזיה 55״, שתי סודות אופניים. אין הרבה מכוניות שמאפשרות זאת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ובכל זאת, מצב של מושבים מקופלים אינו מצב טבעי של האוטו.

בדרך כלל אנחנו מחפשים מקום לאנשים, עגלת תינוקות וציוד ״משפחתי״.

אני במובן הזה לקחתי סיכון: רכשתי את ייטי לפני לידה של התינוק השני. לא יודע מאיזה הגיון בדיוק עשיתי את זה, אבל אחרי מסע ארוך של נסיעות מבחן על רוב הרכבים בקטגוריה, נסיעה על ייטי ״מחקה״ את המתחרים.

איכשהו לא היו לי סיבוכים עם תא המטען - עגלת אמבטיה נכנסה בקלות בגלל הגובה שלו, פלוס כמה תיקים ועוד ציודים.

עכשיו, כשמזמן עברנו לעגלת-טיולון זה בכלל לא בעיה. בעוד כמה חודשים נעבור לטיולון קליל, אז יכנסו גם כמה מזוודות, למרות שאף פעם לא נסעתי עם יותר משתי מזוודות.

יחד עם זאת, אני יודע על עצמי ועל משפחתי שאנחנו אוהבים להתנייד ולטייל עם מינימום ציוד.

תא המטען קטן, אבל ייטי עצמו - רכב קסום.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם

היה לי שנתיים ייטי... למשפחה עם תינוק הרכב קטן, עגלה בבגאז' וזהו.

כל שבוע שהיינו הולכים לקניות הייתי מתעצבן מחדש

• תוכן חדש...