Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב לשימוש יום יומי, נסיעות בין עירוניות בעיקר.

עד עכשיו היו לי שני רכבים, ישנים (97 ו2003), אחרי חוויות קצת לא נעימות עם רכבים ישנים החלטתי שאני צריך משהו יותר חדש, במיוחד שהכוונה היא להחזיק את הרכב לכמה שנים ולא להיפטר ממנו עוד שלוש ארבע שנים ולמצוא חדש.

חשבתי לקנות רכב חדש עם מימון אבל הבנתי שעם הירידת ערך הגבוהה בשנים הראשונות זה פחות מומלץ. (נכון?)

ואז חשבתי למצוא רכב שהוא יחסית חדש (שלוש ארבע שנים על הכביש), שהירידת ערך הגבוהה שלו קרתה והיום שווה פחות. לא כל כך מצליח למצוא את עצמי בתוך כל המידע,

התקציב הוא עד 30000, בתקווה לכמה שפחות.

מבחינת הרכב עצמו, בעיקר חשוב לי שהוא יסחוב נסיעות מחוץ לעיר על בסיס יום יומי ולא יתקשה, ומן הסתם אמינות וצריכת דלק נמוכה ככל האפשר.

אוטומט או ידני לא משנה.

גם הגודל של הרכב לא קריטי, גם רכב קטן יכול להתאים.

זה מציאותי?

יש המלצות?

עצות?

תודה רבה!

פורסם

רכב קטן הכוונה שגם מיני יתאים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הכיוון שלך נכון, רכב בן 3-4 כבר ספג את הירידת ערך הגדולה שלו, אבל עדיין יחסית חדש, לא אמור "לעשות בעיות" ברוב המקרים (למעט רכבים עם מחלות ידועות) ויכול לשרת אותך הרבה שנים בלי לעלות על גרר לעיתים קרובות או בכלל (חמסה חמסה).

דרך אגב גם רכב בן 3 אפשר לקנות עם מימון, לא רק רכב חדש.

מכאן והלאה תרשום מה הצרכים שלך, כמה אנשים ייסעו ברכב, צריך תא מטען גדול?

פורסם

אם גיר רגיל בא בחשבון הייתי מחפש איביזה 1.4 ידנית.

לדעתי, עכשיו כשיצאה האיביזה החדשה לפחות על הנייר הדגם הקודם אמור לרדת במחיר, במיוחד שברוב החדשות יש את המנוע 1.2TSI.

מנוע ה 1.4 עם תיבה ידנית אמין מאוד וחסכוני בדלק אם טופל כראוי.

אופציה נוספת: פיג'ו 208 ידנית. לפי יד 2, המחירים ברצפה.

פורסם

כן גם מיני יתאים

אוקיי, דרך איפה מומלץ לבדוק את האופציה של מימון לרכב כזה באמת? בן 3-4.

מבחינת צרכים, רוב הזמן בן אדם אחד או שניים ייסעו ברכב. לפעמים גם כלב, ולעיתים רחוקות יותר יהיו 4-5 אנשים, אבל זה לא חשוב ומשמעותי. לא צריך תא מטען גדול, בינוני זה אחלה וקטן זה בסדר אם צריך.

פורסם

אם אין לך בעיה עם ידני, סוזוקי ספלאש תתאים לך.

גם מנוע 1250 סמ"ק שסוחב יפה מחוץ לעיר (לא מנוע 1000 סמ"ק אנמי)

גם אמינות מוכחת,

צריכת דלק נמוכה

אני חושב שמחיר של אחת משנת 2013 קרובה מאוד לתקציב שהגדרת.

בגלל הגובה שלה היא לא מרגישה צפופה בפנים לנוסעים.

החסרון היחיד שלה הוא בגז' ממש קטן, אם לך זה לא מפריע - אז מצויין.

לגבי מימון - קודם כל תבדוק בבנק שלך. הם מאוד יישמחו לתת לך הלוואה לרכישת רכב או לכל מטרה אחרת. ואפשר לנהל איתם מו"מ על הריביות והתנאים.

בטוח שיש עוד אופציות, חברות כמו פמה, כך שאפשר להשוואת תנאים מול הבנק. אבל אין לי נסיון עם מימון, אז אתן בעלי נסיון לתת לך המלצות.

פורסם

לגבי המימון מקרסו - יפה אמרת "עד" .

אם אתה לא לקוח של בנק הפועלים לא תקבל סכום זה אלא חצי ממחיר העסקה ובנוסף יש עמלות משכון ועוד.

מבוסס על נסיוני האישי מלפני חודשיים בדיוק בקניית ניסאן נוט מהם.

היום כשהכסף זול ההטבה הזו היא גימיק פרסומי כי למי שיש מקור זול אחר לכסף למשל קרן השתלמות , ערך ההטבה הזו הוא כמה מאות שקלים בסה"כ

• תוכן חדש...